8 Unsur Desain Booth Show Show Épéktip

pamasaran acara dagang

Sedengkeun kami ngagaduhan fokus anu ningkat kana strategi kontén pikeun palanggan kami, kami salawasna ngadorong aranjeunna pikeun ngiringan konperénsi industri sareng acara dagang. Acara dagang gaduh pangaruh anu luar biasa dina ngawangun kasadaran mérek anjeun sareng pemirsa tawanan anu langkung pas pikeun nalungtik kaputusan pameseran salajengna tibatan rata-rata anu nganjang kana situs anjeun. Nyatana, 81% ti paméran paméran dagang ngagaduhan otoritas mésér sareng 99% pemasar mendakan nilai nalika aya

Acara dagang sareng paméran penting pisan pikeun bisnis naon waé, sabab ngamungkinkeun komunikasi sareng jejaring nyanghareup-hareup, anu seueur dimangpaatkeun ku bisnis ayeuna-ayeuna. Naha éta komunikasi sareng klien anu aya, ngamajukeun jasa anjeun ka prospek énggal atanapi méréskeun mérek anjeun ka inohong konci dina industri anjeun, nempokeun perdagangan henteu kapeunteun pikeun usaha sareng henteu kedah pernah dianggurkeun. Losberger

urang agen parantos mendesain bilik acara dagang pikeun sababaraha klién. Mékanika ngarancang stan biasana cukup saderhana. Panyadia bilik biasana ngagaduhan sadaya file desain pikeun diserahkeun ka desainer anjeun pikeun ngarobih témplat. Nanging, ngarancang pikeun dampak maksimal meryogikeun sababaraha bakat. Ieu mangrupikeun 8 elemen anu parantos dipanggihan ku Losberger pikeun ngarancang booth show trade anu épéktip:

  1. perhatian - tampilan kedah ditempatkeun pikeun ngiringan nganjang nganjang dina waktos 3 detik.
  2. industri - kedah saluyu sareng bilik industri sanés nalika masih menonjol.
  3. kontras - téks anu kontras pisan penting pikeun gampang narik panon ti kajauhan.
  4. warna - anggo warna anu ngahudangkeun paripolah anu anjeun milari dina paméran acara dagang.
  5. angkasa - spanduk, layar, sareng jaminan anjeun sacara merata sareng terbuka tibatan ngaganggu teuing inpormasi anu katingali.
  6. branding - kedah konsisten ngalangkungan signage, jaminan, sareng situs wéb anjeun.
  7. grafik - kedah leres-leres saderhana sareng tiasa ditingali ti kajauhan pikeun narik perhatian ku olahtalatah anu jelas.
  8. fon - kedah ageung, gampang dibaca, sareng kontras pisan sareng warna latar tukang.

Abdi nambihan hiji tip deui ... milarian terang sabaraha ijin anjeun di pusat konperénsi sareng ngamangpaatkeun rohangan luhur bilik anjeun. Kaseueuran pusat konperénsi ngamungkinkeun ngagantungkeun tanda lampu tina sababaraha jenis - anu tiasa janten kauntungan ageung di aula anu sibuk. Infografis Losberger urang, Kunaon Acara Dagang Penting Pikeun Usaha anjeun, ogé kalebet peraturan di Inggris, ukuran kaamanan, jinis ténda acara sareng bilik, kaunggulan pikeun struktur samentawis, sareng tips persiapan sanés!

Désain Booth Dagang Tunjukkeun

One comment

  1. 1

    Ieu mangrupikeun tips anu saé. Anjeun hoyong narik jalma kana stan anjeun, tapi anjeun kedah ngémutan watesan naon waé di pusat konferensi sareng pastikeun anjeun nempel kana mérek. Hatur nuhun kana pangageungna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.