Transera: Analisis Dursasana Palanggan pikeun Pusat Kontak

Dursasana palanggan transera

Transera nawiskeun Software salaku Layanan, cloud-host analytics platform pikeun pusat panggero pikeun ngukur Dursasana konsumén. The Panalisa Dursasana Palanggan Transera nyaéta interaktif analytics aplikasi pikeun ngalakukeun analisis kana interaksi palanggan sareng kagiatan agén pikeun nangtoskeun naon anu ngahasilkeun hasil bisnis anu pangsaéna. Sawangan ieu teras tiasa dianggo pikeun ngarobih paripolah agén sareng sistem pusat kontak anu aya dina premis sareng basis awan pikeun ngajalankeun kinerja anu langkung saé sareng pangalaman pelanggan.

Panalisa Dursasana Palanggan ngahimpunkeun data tina sistem pusat hubungan anu teu sami, kalebet distributor telepon otomatis anjeun (ACD), sistem réspon réspon interaktif (IVR), aplikasi manajemén hubungan pelanggan (CRM), sistem entri urutan sareng sumber data nasabah sanés sapertos jasa demografi sasarengan. awan pikeun analisis silang. Nganalisis sési pelanggan, transaksi sareng interaksi di saluareun sistem sareng peta sareng jalma anu ngagaduhan hajat sareng hasil bisnis umum pikeun konsumén sareng hasil bisnis akhir.

One comment

  1. 1

    Halo Douglas Karr,
    Saeutik inpormasi dibagikeun ngeunaan analytics, abdi hoyong nambihan langkung seueur yén analytics nyayogikeun anjeun gambar anu jelas ngeunaan cutomers anjeun sareng anjeun ogé tiasa nyayogikeun jasa sapertos papan dasbor anu parantos ditetepkeun métrik kaluar, waktos nyata logging hosting hosting sareng aksés ngagaduhan server pribadi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.