Kumaha Mindahkeun Loka WordPress anjeun kana Domain Anyar

Migrasi BlogVault pikeun WordPress

Nalika anjeun ngoperasikeun situs WordPress anjeun dina hiji host sareng kedah ngalihkeunana ka host anu sanés, éta henteu saderhana anu anjeun pangintenkeun. Unggal conto tina WordPress aya 4 unsur… infrastruktur na alamat IP éta diayakeun di, éta database MySQL anu ngandung kontén anjeun, anu diunggah file, téma sareng plugins, sarta WordPress sorangan.

WordPress ngagaduhan mékanisme impor sareng ékspor, tapi éta diwatesan pikeun eusi saleresna. Éta henteu ngajaga integritas panulis, sareng henteu hijrah pilihan anjeun - anu mangrupikeun inti tina ampir sagala pamasangan. Pondok carita ... éta nyeri nyata!

tepi BlogVault.

ngamangpaatkeun BlogVault, Kuring ngamuat plugin dina situs sumber kuring, nambihan alamat email abdi kanggo bewara, teras ngalebetkeun kredensial URL sareng FTP anu anyar. Kuring pencét hijrah… sareng sababaraha menit saatosna kuring gaduh email dina koropak kuring yén situs éta hijrah.

Migrasi WordPress nganggo BlogVault

Kuring sacara harfiah henteu kedah ngalakukeun nanaon ... sadaya pilihan, pangguna, file, sareng anu sanés leres hijrah ka sérver anu énggal! Kumisan ti alat migrasi anu luar biasa, BlogVault mangrupikeun jasa cadangan lengkep anu ogé nawiskeun fitur sanés:

  • test Mulangkeun - Naha anjeun kersa balikan deui ka vérsi anu sateuacanna tina situs anjeun? Tapi kumaha anjeun terang naha éta leres anu leres? BlogVault ngamungkinkeun anjeun ngamuat vérsi cadangan anu dipilih pikeun salah sahiji server uji coba sareng anjeun tiasa ningali éta tiasa dianggo sapertos halaman wéb anu asli.
  • Otomatis Mulangkeun - Henteu janten masalah upami halaman wéb anjeun dikompréskeun, atanapi kasalahan manusa parantos ngahasilkeun kagagalan, BlogVault bakal salawasna aya di sisi anjeun pikeun ngahanca anjeun gancang-gancang deui. Fitur Auto-Restore sacara otomatis mulangkeun cadangan kana sérver dina jam anu anjeun peryogikeun, tanpa kedah diinterpénsi ku manual.
  • kaamanan - BlogVault ngajamin kaamanan 100% ku nyimpen sababaraha salinan cadangan anjeun dina lokasi anu teu aya dina halaman wéb anjeun. Cadangan anjeun, anu énkripsi, disimpen di pusat data anu aman sareng ogé dina server Amazon S3. Beda sareng panggunaan Amazon S3 biasa, aranjeunna henteu nyimpen kredensial salaku bagian tina situs, kukituna mitigasi poténsial hacks.
  • Sajarah - BlogVault ngajaga sajarah 30 poé ngeunaan cadangan anjeun ku kituna anjeun tiasa balik deui ka salah sahiji waé iraha waé dina waktuna.
  • cadangan - BlogVault ngadopsi pendekatan nambahan pikeun prosés cadangan, malikkeun sareng migrasi. Henteu paduli naha BlogVault hijrah, nyokong, atanapi malikkeun situs, aranjeunna ngan ukur damel sareng anu robih ti saprak disingkronkeun terakhir. Ieu ngahémat waktos sareng bandwidth.

Ngadaptarkeun BlogVault

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina BlogVault.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.