Transparansi opsional, Kaaslian henteu

Depositphotos 11917208 s

Dina sababaraha taun ka pengker, kuring kantos dina posisi pikaresepeun ngabagi seueur kahirupan pribadi kuring online. Kuring parantos ngabagi seueur perjalanan leungitna beurat kuring, kuring debat politik sareng teologi, kuring ngabagi guyonan sareng pidéo warna-warni, sareng anu pang anyarna - kuring ngabagi hiji sore dimana kuring ngagaduhan sababaraha inuman. Abdi masih henteu lengkep herang online, tapi kuring leres pisan.

Anu disebatna mah transparansi mangrupakeun méwah. Abdi caket umur 50 taun, kuring gaduh bisnis nyalira, kuring hirup anu anéh sareng teu hoyong kukumpul jutaan. Babaturan kuring resep pisan kuring bagikeun pisan online sareng usaha kuring damel sareng kenal sareng cinta kuring. Kenal anu sanés kadang henteu ngahargaan éta ... ku murmul kabodoan sareng buffoonery. Kuring gaduh babaturan sareng klién anu cekap, janten, kuring henteu paduli kana naon anu dipikirkeun batur.

Kuring henteu kuciwa ngabagi naon waé anu kuring gaduh online. Kuring ngarasa kuat yén jalma sanés kedah nguping perjuangan kuring sareng ningali anu hadé sareng goréng tina kahirupan. Kuring yakin seueur teuing urang anu ngajaga persona palsu online. Kami masang poto kulawarga sampurna kami, tuangeun anu sampurna kami, liburan sampurna kami, imah kami anu sampurna ... sareng kuring henteu yakin éta leres-leres ngabantuan. Bayangkeun janten gaduh propésional atanapi bisnis anu berjuang sareng ngan maca pembaruan saatos pembaruan ngeunaan kumaha dunya rosy sareng bisnis saé dinten demi dinten, panginten aranjeunna panginten aranjeunna leres-leres neureuy kanggo ieu.

My transparansi sanés kuring nyobian ngarusak atanapi ngawangun reputasi kuring online, éta ngan saukur kuring. Kuring bagikeun pisan pikeun ngabéjaan jalma sanés anu terang yén kuring ngagaduhan dinten anu saé, dinten goréng, dinten anu pikasieuneun, sareng kadang-kadang kameunangan anu sanés anu kuring hoyong hajatan sareng anu sanésna… atanapi gagal kuring tiasa nganggo sababaraha naséhat. Abdi hoyong janten otentik janten kuring ngabagi-bagi sabisa kuring dina alesan. (Teu aya anu ngabagi sadayana!)

Nalika kuring ningali kahirupan online batur sareng ngan ukur ningali kasampurnaan, éta bakal kaleungitan minat kuring sareng kapercayaan yén aya kaaslian gambar anu aranjeunna produksi. Kuring janten bosen sareng kecap-kecapna henteu aya pangaruhna, upami aya. Upami aranjeunna rela ngabohong ngeunaan kahirupan aranjeunna online, aranjeunna sigana daék ngabohong kuring dina hal-hal séjén.

Skala Transparansi

Kuring bakal nambihkeun yén anu sanésna dijaga sabab aranjeunna kedah ngatur kapal anu ketang ... Kuring hormat éta. Upami anjeun ningkat dina industri sareng tujuan anjeun pikeun maju di ruang rapat, anjeun henteu ngagaduhan seueur pilihan. Urang hirup di masarakat anu kiamat sareng nyusun persona propésional tiasa janten kabutuhan. Sareng tiasa janten bagian tina kapribadian anjeun pikeun ngajaga hal-hal swasta sareng ngabagi hal-hal umum. Dina dua kasus éta, éta tetep tiasa otentik. Kuring ngan ukur ngritik personas palsu.

Usaha jarang ngabahas anu négatip online sareng kuring henteu terang anu transparan. Sanaos satengah tina sadaya perusahaan gagal, anjeun jarang ngupingkeun naon waé anu online ngeunaan perjuangan perusahaan dugi ka kasép. Dina ékonomi anu sesah, éta musibah. Jigana urang kedah ngabagi langkung seueur perkawis tantangan di industri urang janten langkung seueur perusahaan henteu kedah ngalakukeun kasalahan anu sami anu parantos dilakukeun.

Intina mah ngan saukur ieu ... upami sadayana anu anjeun bagikeun ka jaringan sosial anjeun, konsumén sareng prospek mangrupikeun persona palsu yén sadayana sampurna, anjeun henteu transparan sareng anjeun moal dipercaya. Anjeun henteu asli. Upami anjeun ngabagi seueur teuing anjeun ngagaduhan résiko ngaminimalkeun kasempetan anjeun kusabab jalma-jalma aya penilaian. Anjeun kedah milarian sauntuyan transparansi anu nguntungkeun anjeun sareng / atanapi bisnis anjeun. Milikna cukup kabuka, tapi milik anjeun henteu. Lumangsungna kalayan ati-ati.

Sugan we kedah nyauran strategi online urang tembus, éta tiasa janten pedaran anu langkung akurat.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.