Trapit: Calakan, Perawatan Eusi Otomatis

trapit

Trapit ngajaga saluran anjeun dieusian ku kontén anu seger sareng narik ati sapanjang waktos. Merek anjeun ngumbara sareng pemirsa, dimana waé aranjeunna angkat. Trapit masihan anjeun alat pikeun ngatur eusi anu kualitas luhur anu narik tina sakuliling Wéb sareng tina arsip anjeun eusi aslina anu bakal ngajantenkeun nonton anjeun datang deui. Pusat Koordinasi Kandungan Trapit nganggo kecerdasan jieunan anu canggih pikeun ngajadikeun otomatis pamanggihan sareng personalisasi média sareng kontén tina Wéb pikeun nambahan sareng ngadukung carita mérek anjeun.

Trapit ngamungkinkeun anjeun ngawangun sareng ngatur koleksi anu dinamis sareng narik ati kana topik naon waé anu paling aya hubunganana sareng pemirsa ku ngagunakeun hiji antarbeungeut saderhana pikeun dipedalkeun ka aplikasi, email, jaringan sosial atanapi halaman wéb sacara real-time atanapi dina jadwal.

Kumaha Karya Trapit

  • manggih - Gambar tina perpustakaan Trapit anu kantos mekarkeun langkung ti 100,000 sumber ahli-diriksa, atanapi nambihan sumber eusi anjeun nyalira kana campuran. Tina tulisan blog sareng tulisan koran dugi ka infografis atanapi pidéo, Trapit mendakan henteu ngan ukur kontén anu paling populér, tapi éta permata anu disumputkeun anu ical dina kakusutan.
  • senteng - Nangtukeun eusi anu paling aya hubunganana sareng pemirsa - sareng TRAP-na - sacara real time. Trapit diajar ngeunaan naon anu paling penting pikeun pemirsa anjeun sareng diluyukeun ku cara adaptasi sareng nyaring pilihan eusi saluyu. Anjeun bahkan tiasa nyaring hasilna ku kecap konci, kualitas, tag sareng bahkan lokasi, mastikeun ngan ukur eusi anu paling relevan anu ditingalikeun.
  • ngirim - Trapit ngadistribusikaeun eusi ieu - sacara otomatis - kana média sosial, buletin email, aplikasi sélulér, situs wéb - dimana waé pamirsa anjeun milih nganggo eusi. Anjeun nangtoskeun tempat pangsaéna - sareng alat anu pangsaéna - sareng Trapit bakal ngatur sésana

Trapit bakal nyayogikeun halaman wéb mingguan anu tiasa anjeun daptarkeun sareng tingali démo. ngadaptar kiwari!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.