5 Pamasaran Wisata Tren Merk Anjeun Kedah Ngadopsi

kabiasaan perjalanan mobile sosial

Selebriti Pelayaran ngaluncurkeun situs dina Maret 2015 anu nyababkeun naékna 12% pikeun pesenan tina alat sélulér / tablet dina dua minggu kahiji, kanaékan 3% dina pendapatan online sareng paningkatan 140% dina pendapatan online. Aranjeunna ngalaksanakeun ieu ngalangkungan eusi rancatan situs anu ningkat, citra anu kuat sareng prosés pemesanan anu disederhanakeun - ngambah tren digital sareng palancong.

Pikeun ningkatkeun perjalanan sélulér pikeun halaman wéb na, ningkatkeun konvérsi sareng nganteurkeun pangalaman mérek positip saluyu sareng nilai méwah modérn perusahaan, Selebriti Cruises damel sareng panyayogi téknologi pangalaman pelanggan SDL sareng konsultasi digital blok wangunan.

Merek perjalanan global kedah nyugemakeun kabutuhan panumpang sareng tamu sacara langsung sareng online, sacara real-time sareng ngalangkungan sababaraha bahasa. Ieu ngandung harti mastikeun pangalaman anu lancar, konsisten dina saluran sareng interaksi. Pikeun ngahontal ieu, para pemasar kedah ngarobih stratégi salaku paripolah sareng karesep pelanggan mekar, tetep ngajaga lima tren perjalanan digital ieu dina pikiran. Paige O'Neill, CMO, SDL

Industri perjalanan global ayeuna nyanghareupan tangtangan anu unik pikeun nyugemakeun kabutuhan palancong pribadi sareng online, sacara real-time sareng ngalangkungan sababaraha bahasa. Pikeun ngahontal sareng ngalangkungan paménta wisatawan, merek kedah ngembangkeun pendekatan anu langkung tangkas ku ngartos 5 tren perjalanan di handap ieu anu ngawangun masa depan pangalaman digital.

5 Tren Wisata Ngabentuk Masa Depan Pangalaman Digital

  1. Amplifikasi Sosial - Wisatawan anu cicingeun henteu nyarios deui sareng nyarioskeun masalah online tanpa nyarios sakedap. Aranjeunna nganggo alat digital sareng henteu kedah peryogi panangan tangan manusa
  2. Personalisasi Dumasar kana Karesep - Wisatawan anu kawalahan ditumpes ku pilihan online. Penjual kedah nganteurkeun inpormasi anu ditargét, dipersonalisasi pikeun palancong anu nganggo data sareng ngarangkep CX anu langkung saé
  3. Optimisasi Pangalaman Digital - Visual mangrupikeun basa anyar dina jaman digital. Konsumén ngahargaan pendapat batur tibatan pamasaran séjén
  4. Gangguan Mobile - Uber sareng AirBnB mangrupikeun conto tina gangguan anu parantos janten alat kolaborasi.
  5. Palayanan Diri Digital - Dinten ayeuna 39% Millennial sumber perjalananna ngalangkungan metasearch tinimbang agénsi perjalanan online tradisional (OTAs) atanapi navigasi situs mérek numutkeun panaliti digital. Merek perjalanan kedah mikir saluareun daptar perjalanan sareng faktor kabutuhan komunikasi dina kontéks budaya pikeun nganteurkeun ekspektasi wisatawan global.

Tren Industri Wisata

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.