4 Tren Paling Pangaruh Dina Taun Ieu dina Eusi Digital

tren pamasaran eusi 2015

Kami bungah pisan pikeun badé sumping webinar sareng Meltwater ngeunaan Kandungan sareng Perjalanan Palanggan. Percanten atanapi henteu, pamasaran eusi parantos sareng terus mekar. Dina hiji sisi, paripolah pangguna parantos mekar dina kumaha konténna dikonsumsi sareng kumaha kontén mangaruhan perjalanan konsumén. Di sisi anu sanésna, médium parantos mekar, kamampuan pikeun ngukur réspon, sareng kamampuan pikeun ngaduga kasohor eusi.

Pastikeun anjeun ngadaptar pikeun webinar! Urang bakal ngadistribusikaeun ebook kuring anu anyar pikeun saha waé anu ngahadiran.

Poho nyobian tetep ngajaga sadaya parobihan anu dilakukeun dina pamasaran Internét taun ayeuna. Éta bakal nyandak anjeun dugi waktos ayeuna taun payun ngan ukur daptar aranjeunna. Janten tibatan nyéépkeun seueur waktos anu teu perlu sareng berharga, anu pang anyarna infographic ti MDG Advertising gancang wincik tren kontén anu anjeun paling kedah terang ngeunaan.

MDG parantos mendakan 4 konci tren anu mangaruhan pamasaran eusi digital strategi:

  1. Pangguna ayeuna sacara resmi jawab, sareng alternatif sedeng sapertos podcasting anu ngembang.
  2. Pidéo anu dikonsumsi langkung seueur dina layar sélulér.
  3. Blogging perusahaan teraskeun janten pusat strategi eusi digital anu suksés.
  4. Iklan nawiskeun kasempetan promosi anu énggal sareng luar biasa pikeun kontén anjeun.

Tren Eusi anu Dampak dina 2015

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.