Tren di Pamasar Facebook Kedah Waspada

facebook 2015

Bulan kamari ieu, Facebook dileupaskeun acan pembaruan sanés anu mangaruhan News Feed, anu ngamungkinkeun para pangguna langkung seueur kendali pikeun jalma sareng kontén anu aranjeunna hoyong tingali heula. Pagemodo parantos ngalebetkeun daptar 10 tren tina panilitian anu dilakukeun sapanjang taun ieu dina Facebook.

Kuring parantos nambihan sababaraha koméntar ngeunaan kunaon anjeun kedah sadar éta kalayan usaha pamasaran média sosial anjeun.

  1. Dominasi Pidéo Facebook - Sedengkeun pidéo naék dina Facebook, waspada pikeun cetakanana. Facebook ngitung panémbong salaku nonton 5 detik pidéo otomatis-muter nganggo atanapi tanpa sora. Youtube ngagaduhan interpretasi anu langkung ketat pikeun Dursasana. Teu diragukeun pidéo na dimimitian, tapi tong kaget teuing upami anjeun henteu kéngingkeun hasil anu sami.
  2. Kebangkitan Dompet Sosial - Langkung seueur jalmi bakal betah ngirim artos atanapi ngagaleuh langsung ngalangkungan Facebook, éta ngan ukur masalah tina waktos sateuacan janten platform anu dipercaya pikeun perdagangan sareng langkung seueur jalma anu ngeklik Tombol Mésér Facebook.
  3. Réalisasi Anggaran Iklan Dibayar - Upami anjeun henteu acan, anjeun kedah ngawitan nganggo Facebook pikeun ngamajukeun eusi anu ngadorong kasadaran, pertimbangan sareng mésér produk sareng jasa anjeun dina Facebook. Iklan anu ditargétkeun pisan nempatkeun anjeun langsung kana eupan halaman sélulér atanapi desktop perusahaan atanapi individu anu anjeun badé bisnis.
  4. Tumangkal Mobile Skyrocketing - Pangguna mobile média sosial kalibet sareng acara sareng tempat, bagikeun sareng promosikeun sareng réréncanganana, sareng ngadamel jaringan real-time, lisan-tina-sungut anu luar biasa. Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngamangpaatkeun tren sosial, lokal sareng mobile ieu?
  5. B2C Ngalangkungan B2B - Henteu anéh, pamasaran B2B lags dina Facebook upami dibandingkeun sareng platform sapertos LinkedIn anu museur kana hubungan bisnis-ka-bisnis. Émut, sanaos, upami anjeun henteu ningali pesaing anjeun berinteraksi dina Facebook ... panginten éta mangrupikeun kasempetan pikeun anjeun ngalirkeunana.
  6. Terus Salamet sareng Pamuda - Aya seueur omongan ngeunaan murangkalih anu henteu hoyong asup kana jaringan sosial kolotna ngarah aranjeunna ngirut kana platform anu sanés sapertos Instagram sareng Snapchat. Tapi éta henteu hartosna teu aya interaksi. Facebook masih dimuat sareng 43% nonoman nganggo Facebook langkung seueur tibatan alternatif.
  7. Kaunggulan Login Sosial - Konsumén sareng bisnis bosen asup sareng log in nganggo Facebook ngajantenkeun gampang. Pikeun bisnis, éta ogé nyayogikeun aksés kana data sareng inpormasi pangguna dina diklik tombol. Kumaha anjeun tiasa ngahijikeun login sosial sareng bisnis anjeun?
  8. Diversifikasi Aplikasi Facebook - Facebook terus ngalegaan tawaran sareng Messenger, WhatsApp, sareng Instagram. Entong héran ningali langkung seueur aplikasi dina jalan (Ecommerce, Geographic, Wearables, IoT, sareng sajabana) anu nyandak sakedik nangtung aplikasi mobile sanés.
  9. Langkung Alat, Langkung Masalah Bewara push sareng alat sapertos Apple Watch duanana nyaring sareng nargetkeun bewara pikeun pangguna. Ieu nyiptakeun Dursasana anu langkung luhur sareng pasar target target anu ngahargaan tawaran lokal sareng perilaku dumasar.
  10. A Premium on Privasi - Privasi mangrupikeun pedang bermata dua. Éta ogé mangrupikeun cara pikeun Facebook pikeun ngagaduhan pamirsa sareng / atanapi komunitas anjeun. Naséhat kuring nyaéta pikeun nuluykeun ngagunakeun jaringan pikeun ngajalankeun hubungan langsung ka mérek anjeun ngalangkungan pendaptaran atanapi langganan ... tapi pikeun nyingkahan mindahkeun usaha pamasaran anjeun kana platform anu anjeun teu ngagaduhan kendali.

Facebook-Trends-2015

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.