Tren Pemasaran: Kebangkitan Duta Besar sareng Era Pencipta

2021 Tren Pemasaran: Kebangkitan Duta Besar sareng Era Pencipta

2020 sacara dasarna ngarobah peran média sosial dina kahirupan konsumen. Éta janten saluran hirup pikeun babaturan, kulawarga sareng kolega, forum pikeun aktipitas politik sareng hub pikeun acara maya spontan sareng rencanana sareng kumpul. 

Parobihan éta nempatkeun dasar pikeun tren anu bakal ngarobih dunya pamasaran média sosial di 2021 sareng sajabina, dimana ngamangpaatkeun kakawasaan duta besar merek bakal mangaruhan jaman pamasaran digital anyar. Baca deui pikeun wawasan ngeunaan kumaha anjeun tiasa ningali ka para pangacara, penggemar, sareng pengikut anu nilai tinggi ieu pikeun nyusun strategi pamasaran digital anu otentik sareng pangaruh pikeun mérek anjeun. 

Trend 1: Eusi Asli Ngeunaan Eusi Studio-Dihasilkeun

Sedengkeun média sosial parantos janten puseur pamasaran brand, éta eusi organik anu di ujung ngarah ngahontal konsumén, utamina nalika dibandingkeun sareng iklan

Di Greenfly, kami parantos ningali kumaha ogé pendekatan kaaslian-munggaran ieu ditarjamahkeun dina rupa-rupa industri sareng platform. Tim kampanye Biden pikeun Présidén kapendak dina tés internalna yén iklan politik tradisional - sacara propésional anu dipidamel, tulisan anu langsing 30-detik - jauh langkung épéktip tibatan impromptu, rekaman layar balik ti pamilih anu nganggo smartphone atanapi wébamsna pikeun ngabagi karep dina sora. 

Komite Nasional Démokratik ogé ngahurungkeun ka pangirutna pikeun nyebarkeun saluran sosial sareng digital ngeunaan panduan pamilih pamilihan umum taun 2020, kalebet tilas Présidén AS sareng peminat sora Barack Obama pikeun na Kuring Badé Sora kampanye. 

Eusi otentik tiasa dianggo ogé dina tingkat konsumen. Salaku conto, tim sosial dina franchise kabugaran Abdi Cinta Kickboxing parantos tiasa nyegerkeun sareng ngabédakeun mérekna pikeun ngaréspon kaayaan COVID-19 pasar lokal anu robih gancang, ku cara ngumpulkeun pembaruan kontén anu dirékam ku langkung ti 100 manajer studio lokalna di Amérika Kalér. Sareng SailGP suksés disadap ka atlit tim sailing dunya pikeun ngabagi eusi anu dicandak tina kaméra awak nalika pasanggiri. 

Trend 2: Fans Sanés Followers - Aranjeunna Bagian Ti Tim Kreatif Anjeun

Fans janten panyipta kualitas (istilah anu sababaraha langkung resep influencers) sorangan. Sanaos sabagian dihasilkeun ku pangguna eusi masih tetep diarancang ku mérek, teu aya cara anu langkung saé pikeun ngamajukeun produk tibatan nganuhunkeun kana pangalaman nyata ti jalma saleresna. 

Di tengah-tengah pandemi, kalayan henteu aya sawangan-tikét parada, nyaéta Los Angeles Dodgers Kejuaraan MLB World Series ngajak perayaan maya. Tim digital klub ngayakeun langkung ti 3,500 kipas pikeun ngalebetkeun pidéo réaksi kajawaraanna ku Greenfly, anu aranjeunna disusun janten monopé pidéo média sosial.

Kampanye ieu ngamungkinkeun tim pikeun néwak jarak jauh sadaya énergi réspon kipas perayaan éta sareng kalebet para pangagung anu paling kuat dina meunangna. 

Trend 3: Média Sosial mangrupikeun Arena Anyar Pikeun Tumuwuhkeun Nilai Mitra 

Kalayan panutupanana global pikeun sabagéan ageung acara langsung dina taun 2020 sareng kanaékan pangaruh digital di saluareun wates, sosial ayeuna janten penting pisan pikeun nunjukkeun ROI pasangan sareng ngabantosan ngeusian sela pendapatan. Nyatana, média sosial parantos aya diantara saluran pamasaran anu paling sering dianggo pikeun aktipkeun sponsor dina taun-taun ayeuna.

Mitra beuki nungtut langkung seueur buktosna ngeunaan inpéstasi aranjeunna sareng langkung pisibilitas kana kumaha bisnisna dibantuan ku média sosial. Organisasi mendakan nilai ieu dina penjualan langsung, lead penjualan énggal, kasadaran merek anu dimekarkeun sareng promosi produk énggal. 

Sakumaha nyatet salami panel Jurnal Bisnis Bisnis panganyarna, seri asli lima Liga Utama Baseball, Mimiti Kalayan Pete Alonso, ditepikeun ku Gatorade, nyambungkeun mérek minuman olahraga pikeun penggemar baseball ku cara organik dina liga channel YouTube

Nilai sponsor tiasa langkung ngalegaan pikeun ngadorong parobihan sosial anu bermakna. Tim jangkrik Rajasthan Royals ngaluncurkeun a kampanye sareng serbét sanitary NIINE di India, dimana aya stigma nyata napel période. Dina turnamén IPL anu anyar, NIINE ditawarkeun salapan budak awéwé suplai tilu-bulan kaos pembersihan pikeun unggal larian anu dicetak, jumlahna 186 jalan sareng 1,674 budak awéwé.

pikiran final

Kaaslian, dukungan asli, sareng bahan baku bakal salawasna ngéléhkeun iklan mérek paksa. Nyungkeun kontén anu dihasilkeun kipas bakal ngamungkinkeun merek pikeun nyiptakeun kampanye anu kuat anu ngiringan promosi iklan basi. Aranjeunna bakal menonjol diantara pesaing kalayan daya tarik anu langkung ageung pikeun mitra sareng, salaku balesanna, tingali nilai média sosial dina pendapatan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.