Koran teras-terasan maéhan nyalira

Ngaliwatan blog Ruth, kuring nembé réngsé maca tulisan New York Times dina Tribune ngarencanakeun motong 500 halaman tina 12 koran pangageungna unggal minggu.

narik rambut

Koran = Kertas WC

Kuring bahkan henteu tiasa nyaritakeun kumaha anu matak éra ieu ngajantenkeun kuring ... sareng, salaku konsumén, anjeun ogé kedah kesel pisan. Némbongan yén Industri Koran, dina kawijaksanaan anu ngaleutikan anu teu aya watesna, ayeuna nuturkeun jalan anu dicandak ku industri kertas toilet. Aranjeunna nuju ngical langkung lambar kanggo langkung artos ayeuna.

Masalahna nyaéta kabiasaan toilet jalma henteu acan robih, tapi kabiasaan maca na parantos aya. Perusahaan Kertas Toilet tiasa kabur ku ngaleutikan gulungan pikeun harga anu sami - urang masih kedah ngagaleuhna. Henteu kitu pikeun koran.

Ngurangan kualitas produk anjeun henteu diperyogikeun

15 taun ka pengker kuring damel pikeun The Virginian-Pilot sareng kami ngalakukeun seueur analisis alat sisipan dinamis ogé sababaraha tata perik percetakan anu rumit. Téknologi, dina waktos éta, henteu ngajantenkeun cukup rewarding pikeun ngawangun koran sacara dinamis ogé henteu nawiskeun téknologi pikeun ngawangun koran anu ditujukeun ku rumah tangga.

Sababaraha bulan ka pengker, kuring ngabantosan témbal Whitlock kaluar sareng blogna sareng anjeunna nyandak kuring ngiringan perusahaan na, Inovasi Flexware. Anjeunna nunjukkeun kuring mékanisme percetakan laser anu pikaresepeun yén aranjeunna nuju ngembangkeun anu gaduh kagancangan sareng toleransi anu luar biasa, henteu béda sareng mesin cetak atanapi mesin sisipan.

Nyiptakeun salinan khusus rumah tangga tiasa janten kauntungan pikeun koran kumargi aranjeunna teras tiasa nawiskeun target khusus rumah tangga dumasar kana pilihan jalma. Kalayan kecap sanés, kirang iklan = langkung pendapatan. Buy Best tiasa motong distribusi kana satengah tapi pencét unggal rumah tangga anu resep kana bagian Téhnologi. Naha aranjeunna daék motong distribusi sareng kertasna 50% tapi mayar tambahan 10% kanggo target? Euh ... enya… éta bakal ngahémat jutaan aranjeunna!

Henteu kakantun yén ieu tiasa nyababkeun koran bahkan bersaing sareng Layanan Pos Amérika Serikat.

Abdi henteu tiasa ngabayangkeun yén dinten ieu sareng umur, yén teu mungkin pikeun nyetak bagian anjeun sareng ngahasilkeun koran sacara dinamis dumasar kana paménta rumah tangga. Pikirkeun kumaha gampangna pikeun motong rébuan halaman tina koran anjeun upami henteu ngagaduhan bagian anu anjeun henteu resep! Upami kuring henteu resep kana olahraga atanapi pendapat halaman éditorial, cukup potong!

Ogé, asihan sareng pangiriman operator bakal mastikeun koran kana unggal panto langkung akurat! Operator henteu kedah ningali sababaraha tabel perutehan, aranjeunna ngan saukur narik koran salajengna kaluar sareng ngalungkeun kana panto panto anu cocog.

Masalah sareng ieu, tangtosna, éta henteu sakumaha gampil sakumaha ngan saukur miceun sakumpulan halaman sareng tanaga berharga anu nuturkeun ieu. Peryogi perobihan prosés sareng inpormasi penting dina alat cetak sareng distribusi anu diperyogikeun, panginten ratusan jutaan dolar. Éta potongan kana 40% margin anu cukup jero.

Pesen Sam Zell jelas - anjeunna henteu percanten kana industri na pikeun robih atanapi rebound. Catetan pikeun anu gaduh saham - buang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.