Buka Badag sareng Stratégi Email Dipicu pikeun Ngajalankeun Sky-High ROI

email anu dipicu

Email anu dipicu mangrupikeun cara anu saé pikeun kalibet konsumén sareng ngadorong penjualan, tapi salah paham ngeunaan naon anu janten pemicu sareng kumaha ngalaksanakeunana ngajaga sababaraha pemasar tina ngamangpaatkeun pinuh taktik.

Naon Email anu Dipicu?

Dina tingkat paling dasar na, pemicu mangrupikeun réspon otomatis, sapertos ucapan selamat ulang taun anu dihasilkeun otomatis tina Google. Ieu ngakibatkeun sabagian yakin yén email anu dipicu tiasa dianggo ngan ukur dina kaayan terbatas. Tapi nyatana, daptar kajadian, data sareng tindakan anu micu ampir teu aya watesna.

Daripada ragrag kana jebakan mikir leutik nalika ngeunaan pemicu, pemasar kedah gantina mikirkeun pemicu salaku berpotensi alesan naon pikeun retarget sareng nahan nasabah. Di perusahaan anu ayeuna nganggo email anu dipicu, interaksi karanjang balanja mangrupikeun pemicu umum. Anu balanja tiasa nempatkeun sababaraha barang dina karanjangna teras ngantunkeun situsna. Perusahaan nganggo data éta salaku pemicu, ngirim konsumén panginget email ngeunaan barang dina karanjang pikeun manjangkeun pangalaman balanja sareng pamustunganana ngajalankeun konversi.

Pemicu patali karanjang balanjaan mangrupikeun cara anu kabuktosan pikeun ngajalankeun pendapatan ku narik perhatian pelanggan deui. Tapi ku sadayana pokus ayeuna dina kampanye analytics sareng data nasabah salaku elemen konci anu ngajalankeun konversi, tiasa gampang pikeun para pemasar pikeun kaleungitan sumber data berharga anu sanés dina organisasi, sapertos katalog produk sareng parobihan harga.

Nalika pemasar ngartikeun pemicu langkung lega salaku kasempetan pikeun berinteraksi sareng konsumén dumasar kana paripolah konsumén sareng parobihan kana katalog produk, aranjeunna tiasa ngamimitian ngémutan data perusahaan sapertos parobihan harga sareng poin drop-off pelanggan anu dihasilkeun tina béwara anu teu aya salaku kasempetan ngawangun kampanye pemicu. Léngkah salajengna nyaéta nyetél pemicu sareng tés anu touch-point anu ngajalankeun tingkat kabuka, klik sareng konvérsi anu pangsaéna.

Salaku conto, perusahaan tiasa ngungkit data palanggan pikeun ngawangun kampanyeu pemicu sakitar rupa-rupa pangabaran, kalebet milarian, kategori sareng halaman produk. Unggal abandonment mangrupikeun kasempetan pikeun diajar tina paripolah éta sareng memicu email anu relevan pisan, anu nyorot produk sareng tawaran anu aya hubunganana sareng anu balanja. Strategi anu épéktip anu sanés nyaéta pikeun memicu email di sekitar produk khusus, sapertos turunna harga atanapi inventarisasi anu handap.

Pemasar ogé tiasa ékspérimén sareng tawaran khusus pikeun ningali naon anu ngajalankeun ROI pangluhurna. Salaku conto, kampanye pemicu anu ngingetkeun konsumén ngeunaan barang karanjang balanja anu ditilar tiasa ngamis transaksi nalika nawiskeun pangiriman gratis. Pemasar tiasa nguji sababaraha skenario pikeun nangtoskeun mana pendekatan anu paling cocog sareng tujuan pamasaran sareng pendapatan.

Baheula, ngaidentipikasi touch-point sareng ngoperasikeun kampanye pemicu mangrupikeun waktos sareng mahal. Tapi ku solusi pemicu ecommerce anu maju ayeuna sayogi, para pemasar tiasa ngajalankeun sababaraha dinten, sanés bulan sareng ngirim pemicu sacara langsung. Nalika ngajalankeun kampanye email anu dipicu para pemasar tiasa, sareng kedahna, uji A / B memicu garis matuh sareng desain pikeun mastikeun tawaran anu pas dikirimkeun dina waktos anu pas ka palanggan anu leres.

Pemasar anu nganggo uji coba A / B pikeun milari tawaran anu pas tiasa nguntungkeun hadiah anu luar biasa. Dina hiji conto, mérek mendakan anu nawiskeun dina sellers pangalusna éta 300% langkung épéktip tibatan tawaran anu nampilkeun "pendatang énggal." Data sapertos kieu ngabantosan pemasar pikeun ningkatkeun maksimal dina kampanye, sapertos panggunaan téhnik sapertos ngalebetkeun nami produk kana garis subjek email, anu ngajantenkeun 10 kali efektif.

Pemasar ayeuna gaduh seueur pilihan deui berkat data ageung sareng solusi pemicu e-commerce anu maju. Jalma anu hoyong kéngingkeun ujung kalapa kedah mikir langkung jembar ngeunaan kampanye pemicu tibatan ngan saukur ngempelkeun aranjeunna sareng strategi email umum perusahaan. Kalayan pendekatan dumasar kana ngamangpaatkeun data katalog palanggan sareng produk pikeun ngajalankeun komunikasi anu dipicu anu relevan sareng pas waktuna, para pemasar tiasa ngawitan nyetir paningkatan anu signifikan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.