Kieu Anu Urang Laksanakeun pikeun Triple Organik Lalu Lintas

Depositphotos 20583963 m

Taun ka tukang mangrupikeun salah sahiji tempat urang teu damel teu rajin ka palanggan ... saacan urang sering teu malire halaman buruan urang sorangan. Martech Zone mangrupikeun publikasi anu penting sareng sababaraha rébu tulisan blog langkung sapuluh taun. Kami parantos hijrah hosting, ngarobih téma sababaraha kali, ngarobih plugins kami sepanjang waktos, sareng ngagaduhan peringkat anu luar biasa di kali sareng peringkat anu goréng pikeun anu sanés.

Jujur pisan, kuring henteu merhatoskeun pisan milarian sabab urang ngagaduhan sababaraha peringkat anu saé sareng pamirsa anu resep anu langganan ku email, aplikasi sélulér, podcast sareng bahkan pidéo. Tapi kami parantos ngerjakeun situs éta tanpa lelah sababaraha bulan terakhir pikeun nyiapkeun parobahan desain anu bakal datang, kami henteu tiasa ngabantosan yén parobihan anu parantos dilakukeun parantos mangaruhan pisan kana réngking situs dina sababaraha rébu kombinasi kata kunci - seueur pisan kalapa.

Kami henteu sacara sistematis ngaoptimalkeun situs sareng ngawaskeun rangking, janten kuring teu tiasa nyarios naon kombinasi atanapi hal anu paling ageung pangaruhna. Kuring ngan ukur tiasa ngabéjaan yén saatos ngalaksanakeun sadaya hal ieu, peringkat kami parantos naék. Kuring yakin yén sababaraha diantarana henteu aya bédana, tapi kuring henteu tiasa nyatakeun éta kalayan pasti statistik. Janten - kuring bakal ngabagi parobihan dina urutan anu kuring yakin paling ngabédakeun.

réngking pamasaran-téknologi-blog

  1. Tautan Disavow - gaduh backlinks anu goréng henteu hartosna anjeun de-index, éta ngan saukur tiasa nahan anjeun deui. Kami ngalakukeun Inok backlink nganggo Link Detox sareng ngabantah sadaya tautan dina situs anu katingalina samar-samar sareng ngagaduhan ton tautan anu kaluar.
  2. Sértipikat aman - situs kami ayeuna aman gaduh dipasang sertipikat SSL sareng ngerjakeun rébuan tulisan anu nyebatkeun eusi tina sumber anu teu aman.
  3. Judul Duplikat Tetep - urang ngagaduhan masalah ageung sareng téma anu ayeuna sareng duplikat tag judul kalayan pagination anu goréng di saluruh situs. Pagination nyayogikeun judul anu sami dina unggal hasil paged. Kuring terang perkawis masalahna mangbulan-bulan tapi henteu kedah ngalereskeunana sabab éta henteu mangaruhan pamiarsa urang (henteu seueur jalma anu pencét kana tautan pagination).
  4. Komprési Gambar - kami dikaluarkeun hiji leyuran komprési gambar dina situs. Kalayan sadaya infografis anu kami bagikeun, sababaraha ukuran file kami ageung sareng leres-leres ngajantenkeun halaman dimuat rada lambat.
  5. Ngaluarkeun Kaca Ngukir - kami henteu nuturkeun ampir unggal link kaluar dina situs sareng seueur elemen navigasi. Kuring ngahapus sadaya atribut nofollow kajaba iklan urang.
  6. Pangurangan skrip sareng pamundut CSS - anu ieu jauh teuing, tapi urang gaduh sababaraha plugins - kalebet ménu utama urang - anu ngagaduhan seueur skrip sareng pamundut CSS. Kami masih gaduh seueur ton anu kuring pilari kentel, tapi ayeuna urang gaduh sakitar satengah tina pamundut nalika anjeun ngamuat halaman.
  7. Eusi Umur Dipiceun - urang gaduh seueur tulisan ngeunaan téknologi anu teu aya deui. Kami parantos ngirangan jumlah tulisan kami dina situs ku langkung ti 1,000 tulisan dina sataun katukang. Langkung seueur henteu saé langkung saé - utamina nalika anjeun gaduh seueur kontén anu henteu janten perhatian. Tulisan anu teu gaduh pambagi sosial, henteu aya backlink atanapi tulisan ngeunaan téknologi anu teu aya deui ayeuna dihapus.

Naon anu urang lakukeun salajengna pikeun ngabantosan?

Hal anu hébat ngeunaan padamelan di luhur nyaéta - di luar panyabutan sareng ngamankeun situs - padamelan paling hese nyaéta ningkatkeun pangalaman pamaca dina situs. Teras urang badé balik sareng pastikeun unggal postingan ngagaduhan gambar anu diulas anu saé sareng kami ngabagi postingan lami anu masih aya hubunganana - nyobian pikeun narik perhatian ka aranjeunna pikeun nguatkeun otoritas eusi anu urang laksanakeun!

Pembaruan Algoritma

Sanaos kuring yakin sadayana ieu tiasa dianggo, aya kamungkinan kamungkinan yén situs sanés anu kami bersaing nembé dibantingkeun sareng pembaruan algoritma ogé!

3 Komentar

  1. 1

    Ieu daptar anu saé pikeun kéngingkeun gancang - leres-leres maling ieu. Pikeun jalma anu ngamimitian kuring nambihan: ngagali jero Pakakas wéb Google upami anjeun henteu parantos sababaraha bulan ka pengker.

  2. 2

    Nuhun kana tulisan Doug. Naha anjeun tiasa nyarios langkung seueur ngeunaan tautan anu henteu nuturkeun? Kami parantos ngalakukeun prakték ngadamel paling seueur tautan luar ogé-nuturkeun ogé, atanapi ngirangan seueur per post kanggo ngabuktoskeun naon anu leres-leres blogna, tapi dumasar kana anu anjeun carioskeun di luhur, naha urang kedah ngarobah prakték urang?

    • 3

      Hai Kristal!

      Matt Cutts parantos nyayogikeun langkung seueur wawasan nofollow dina pidéo ieu anu nyababkeun kuring ngarobih sorangan. Kuring kantos percanten yén tautan anu dituturkeun sapertos "liang" dina situs abdi dimana kuring tuang otoritas deui sumberna. Pendapat pribadi kuring ayeuna nyaéta Google terang naha situs tujuanana relevan atanapi pantes dipuji. Upami anjeun ngadamel sagala hal sareng nofollow, kuring rada yakin Google terang naha anjeun ngan ukur nyobian maénkeun sistem. Sakali deui, saur pariwara kedah teras-terasan per nasihat Google. Sadayana anu sanés, kuring henteu yakin pisan. Miharep éta ngabantosan! Anjeun tiasa teras nyobian sareng ningali! Cabut aranjeunna sareng antosan sababaraha minggu pikeun ningali naon anu kajantenan!

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.