14 Tren Nyusahkeun sareng Agénsi

gangguan pamasar agén1

Kusabab urang ngoperasikeun agénsi nyalira ngabantosan perusahaan téknologi pamasaran, urang terang sadayana pikeun uji coba sareng kasulitan industri agénsi. Salaku agén butik, kami ngagaduhan kaunggulan yén kami tiasa langkung pilih-pilih sareng klien kami. Di sisi séjén, urang sering bajoang sabab perusahaan perusahaan henteu hoyong nyaimbangkeun agénsi sanés dina campuran pamasaranna.

Kami parantos gaduh sababaraha fun poking di klien nangtang di industri urang. Tapi dina sagala kaseriusan, kami ningali lolongkrang ageung dina ekspektasi anu diatur ku agénsi sareng klien kami sareng naon anu aranjeunna mampu nganteurkeun.

nu Survei 2015 RSW / New Year Outlook nyayogikeun seueur inpormasi dina sela-sela anu urang tanggel waler salaku agénsi. Kuring ngamimitian agénsi sabab kuring ngalaman sababaraha masalah ieu sacara pribadi nalika damel sareng agénsi di sababaraha perusahaan. Kami gaduh tantangan ogé, tapi kuring leres-leres percanten yén klien kami bakal nyakséni yén kami cukup damn alus dina naon anu kami laksanakeun, kami henteu terlalu janji, sareng kami tungtungna masihan nilai.

Ieu 14 Trending Trending Agénsi anu dipendakan dina survey

  1. Agénsi gaduh silos tina Spésialisasi / teu aya strategi dina platform
  2. Kavling omzet dina tim kreatif sareng média
  3. Kirang nepungan
  4. Ditanyakeun naon halangan pamasaran pangageungna anjeun - kedul cara ngamimitian paguneman!
  5. Aranjeunna over-nekenkeun data tanpa leres pangertian it
  6. Gagah pikeun pamasaran programmatic tanpa ngeupeul it
  7. Ngudag anu salajengna ngagurilap barang
  8. Kirang nekenkeun kana pamasaran panalungtikan
  9. Kirang nilai-tambah
  10. Imut / lucu versus compelling
  11. Gagal ngartos metrics sareng ngagunakeun data kalayan pantes
  12. Kirang pangalaman dina rohangan digital
  13. Henteu khusus ngeunaan kumaha teknologi kedah diterapkeun
  14. Ngajual téknologi sareng sanésna leyuran

nu Survei 2015 RSW / New Year Outlook parantos direngsekeun ku 123 Pemasar tingkat senior sareng 158 eksekutif Badan Pamasaran salami Désémber, 2014. Tujuan tina survey éta pikeun ngempelkeun wawasan relatif ka sudut pandang pamasar sareng agénsi sabab masing-masing nuju kana 2015. Topik anu digali kalebet tren ngaganggu, nyéépkeun ekspektasi, pangaruh pangendali Republik di DPR sareng Sénat, nilai ngagunakeun konsultan milarian pikeun ngabantosan ngatur pamilarian, sareng gerakan ngahijikeun daptar agénsi, sareng anu sanésna sanés.

RSWUS-Marketer-Agénsi-Tug-of-War-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.