Naha leres Dursasana?

Naon Dursasana Marketing Leres

Upami kuring ngobrol sareng kabogoh 83% langkung seueur bulan ieu dibanding bulan kamari, naha kuring langkung tunangan? Kumaha upami kuring ngadamel sababaraha koméntar ngeunaan anjeunna? Naha kuring tos tunangan?

No.

Definisi Dursasana jelas:

(1) Perjanjian resmi pikeun nikah.
(2) Susunan pikeun ngalakukeun hiji hal atanapi angkat dimana-mana dina waktos anu ditangtoskeun.

Merriam Webster Harti Dursasana

Ngalangkungan a dasawarsa ka tukang, Kuring mimiti nyebarkeun hal ieu anu kuring ngarepkeun para pemasar bakal lirén nyatakeun istilahna papacangan salaku métrik bisnis. Dinten ayeuna masih janten masalah di industri urang janten kuring parantos nuturkeun kalayan video di handap ieu.

Waktos diukur dina halaman, jumlah koméntar, jumlah pengikut, jumlah sora, atanapi bahkan jumlah menit pidéo anu ditonton henteu ngabantosan bisnis anjeun kecuali anjeun tiasa nyaluyukeunana papacangan kana aktual hasilna bisnis. Upami anjeun henteu tiasa, éta ngan ukur a métrik kasombongan.

Kuring masih geuleuh ngeunaan panyalahgunaan istilah éta papacangan dinten ayeuna kusabab kuring nyaksian seueur teuing klien anu nyéépkeun seueur artos dina kontén anu henteu nyayogikeun manpaat bisnis.

Sanés papacangan, éta bobogohan. Sareng éta sanés hartosna yén para pemasar teu kedah ngudag sababaraha jinis interaksi antara pemirsa, pengikut, penggemar, pendengar, sareng sajabana… kuduna. Tapi pemasar kedah pamustunganana ngajajarkeun interaksi éta sareng hasil bisnis anu saleresna.

Kencan mangrupikeun kagiatan sosial anu dilakukeun ku, ilaharna, dua jalma sareng tujuan masing-masing menilai kasaluyuan anu sanés salaku pasanganna.

Upami datang anjeun nyéépkeun langkung seueur waktos dina situs anjeun, ucapan salamet! Anjeun langkung kencan sareng éta mangrupikeun tanda anu saé… tapi sanés pertunangan. Nalika pangunjung anjeun mésér cincin sareng nempatkeun kana ramo anjeun, bejakeun yén anjeun tos aktipitas. Nalika jumlah pangunjung na ningkat sareng aranjeunna mésér langkung seueur tina halaman wéb anjeun, maka anjeun tiasa nyaritakeun yén Dursasana anjeun beuki ningkat.

Pemasar anu henteu tiasa ngukur pangasilan dina investasi ku média sosial anggo istilah sapertos papacangan pikeun ngesahkeun usaha sareng kamampuan klienna ... bari miceunan artos.

Nalika Jeffrey Glueck damel pidato pembukaan dina Konperénsi Asosiasi eMarketing dasawarsa ka tukang, anjeunna nyarioskeun carita anu hébat Travelocity ngamimitian kampanye média sosial ngagunakeun gnome jeung MySpace.

Dumasar standar Dursasana, kampanye ieu suksés pisan ... sadayana jalmi sosobatan sareng gnome sareng koméntar sareng obrolan! Jalma nyéépkeun langkung seueur waktos dina halaman sareng aya ton paparan. Hanjakalna, sanaos, kampanye biaya $ 300 juta sareng mangrupikeun kagagalan dina nyetir bisnis ka Travelocity. Istilah sanésna ... teu aya papacangan.

PS: Dina catetan samping… Abdi gaduh kabogoh tapi kami henteu tunangan.

PPS: hatur nuhun ka Bioskop Ablog pikeun ngahasilkeun pidéo anu spektakuler ieu! Ieu anu kadua di urang Mitos, Kasalahpahaman, sareng Rants runtuyan.

8 Komentar

  1. 1

    Alus Gusti ... Kuring kira-kira murag tina korsi kuring di kantor saatos maca judul tulisan ieu. Lalu lintas henteu janten masalah jangka panjang .. anu jualanna kaitung .. Pendapatan. Panghasilan. Panghasilan.
    pos alus.

    • 2

      Hai Kyle!

      Salamet pikeun nyandak Stephen dina kapal. Anjeunna jalma anu hébat sareng kuring resep anjeunna ngiringan sadayana ... Sigana anjeun bakal kagum ku kumaha anjeunna ngagali sareng ngaluarkeun hal-hal.

      Re: ieu. Kuring pikir ngawangun hubungan sareng konsumén sareng klien anjeun penting pisan - sareng sababaraha hal hésé pisan ngukur. Salah sahiji alesan kunaon kuring resep pisan blogging sareng média sosial nyaéta kuring BISA transparan, abdi tiasa jujur, kuring tiasa masihan seueur perhatian ka para nasabah - tapi pangpangna - kuring terang yén sadaya hal éta tangguh pikeun ngukur sateuacana tiasa kaukur ayeuna.

      Kuring ngan ukur hoyong nangtang pamasar pikeun nyayogikeun palangganna sareng corong anu katingali anu nyayogikeun aranjeunna buktina yén nuju kana b, b to c, sareng c to d. Nalika palanggan terang yén kabuka, jujur ​​sareng sayogi ... aranjeunna bakal langkung saé pikeun éta! Urang ngan ukur kedah ngabuktoskeun pikeun aranjeunna.

      Hébat ningali anjeun didieu! Iraha anjeun sumping ka Piala Kacang?
      Doug

  2. 3

    Sugan urang bakal ngagaduhan argumen semantik di dieu, tapi kuring pikir éta pantes dipikagaduh.

    A. Sigana yén papacangan mangrupikeun kajadian tunggal dina analogi anjeun (atanapi sahenteuna kajadian anu dipicu ukur ku pameseran). Kuring bakal ngajawab yén définisi sanés tina papacangan nyaéta "narik kana atanapi ngalibetkeun" hiji individu dina paguneman atanapi hubungan. Dursasana sanés mangrupikeun kajadian tunggal atanapi bahkan klimaks. Éta hubungan alit anu janten hubungan anu langkung caket antara perusahaan sareng konsumén. Éta nyusut jarak antara aranjeunna.

    B. Masing-masing ungkapan "Dursasana" anjeun daptar tiasa diitung sareng kuring ogé, ngahartikeun aranjeunna salaku papacangan. Dimana kuring bagikeun skeptisisme anjeun nyaéta nalika masing-masing ungkapan ieu diitung pikeun kapentingan sorangan. Ngan kusabab batur ninggalkeun koméntar henteu hartosna aranjeunna langkung caket kana tindakan anu ditetepkeun ku bisnis sapertos ngadamel beuli. Peta Dursasana kedah ngawangun kana sababaraha hasil akhir anu dipikahoyong ku bisnis. Marketing kedah ngalengkepan ieu (sering henteu linier) jalur. Salaku conto, dimana Travelocity gagal ngan nyiptakeun sababaraha kampanye kasadaran anu cool tanpa mikirkeun kumaha unggal papacangan palanggan bakal kéngingkeun individu éta pikeun ngarengsekeun tujuan akhir.

    C. Upami urang hoyong damel sareng analogi anjeun ... Ku teu sangka perusahaan unggal leres-leres nampi cincin ti konsuménna. Perusahaan kedah teras-terasan ngarayu konsumén, ngiringan aranjeunna, ngawangun hubungan énggal sareng aranjeunna. Upami perusahaan panginten tungtungna aranjeunna milampah palangganna di gang jalangan perkawinan, aranjeunna bakal reuwas pisan sakumaha gancangna cerai dina gambarna.

    Hapunten koméntar anu panjang-panjang, tapi kuring yakin yén papacangan mangrupikeun métrik penting pisan pikeun pamasaran sareng éta tiasa diwangun kalayan épéktip. Ngan ukur sudut pandang anu béda.

    • 4

      Chris,

      Eupan balik anu saé sareng paguneman anu saé. Dina eupan balik anjeun, kuring bakal nangtang anggapan yén salah sahiji kajadian ieu saleresna 'ngakibatkeun' kana hubungan moneter. Tunjukkeun corong penjualan hiji perusahaan anu nyayogikeun bukti yén sarana utami pikeun ngagaleuh jalma tina bisnis anjeun dimimitian ku aranjeunna ngoméntaran dina blog anjeun ... atanapi yén aya hubungan antara jumlah pengikut anu anjeun gaduh sareng anggaran pamasaran anjeun sacara umum.

      Kuring nyangka hanjelu kuring aya dina kanyataan yén jalma yakin yén ieu janten sababaraha jenis indikator kinerja semu pikeun bisnis. Salaku pamasar, kuring kedah nyayogikeun Bukti sareng data analitik anu nunjukkeun hubungan sabab sareng akibat antara hal-hal ieu sareng pameseran anu saleresna. Dugi ka ayeuna, sigana mah bs

      Kalayan hormat pisan!
      Doug

  3. 5

    Doug, ieu analogi anu saé, sareng kuring satuju 'papacangan' teuing dianggo sareng béak. Pamustunganana para pemasar kedah fokus kana naon anu ngajalankeun bisnis sareng nyandak jalma anu serius ngeunaan nyerah artos pikeun produk sareng jasa anjeun. -Michael

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.