Naha leres Dursasana?

Naon Dursasana Marketing Leres

Upami kuring ngobrol sareng kabogoh 83% langkung seueur bulan ieu dibanding bulan kamari, naha kuring langkung tunangan? Kumaha upami kuring ngadamel sababaraha koméntar ngeunaan anjeunna? Naha kuring tos tunangan?

No.

Definisi Dursasana jelas:

(1) Perjanjian resmi pikeun nikah.
(2) Susunan pikeun ngalakukeun hiji hal atanapi angkat dimana-mana dina waktos anu ditangtoskeun.

Merriam Webster Harti Dursasana

Ngalangkungan a dasawarsa ka tukang, Kuring mimiti nyebarkeun hal ieu anu kuring ngarepkeun para pemasar bakal lirén nyatakeun istilahna papacangan salaku métrik bisnis. Dinten ayeuna masih janten masalah di industri urang janten kuring parantos nuturkeun kalayan video di handap ieu.

Waktos diukur dina halaman, jumlah koméntar, jumlah pengikut, jumlah sora, atanapi bahkan jumlah menit pidéo anu ditonton henteu ngabantosan bisnis anjeun kecuali anjeun tiasa nyaluyukeunana papacangan kana aktual hasilna bisnis. Upami anjeun henteu tiasa, éta ngan ukur a métrik kasombongan.

Kuring masih geuleuh ngeunaan panyalahgunaan istilah éta papacangan dinten ayeuna kusabab kuring nyaksian seueur teuing klien anu nyéépkeun seueur artos dina kontén anu henteu nyayogikeun manpaat bisnis.

Sanés papacangan, éta bobogohan. Sareng éta sanés hartosna yén para pemasar kedah henteu ngudag sababaraha jinis interaksi antara pemirsa, pengikut, penggemar, pendengar, sareng sajabana… kuduna. Tapi pemasar kedah pamustunganana ngajajarkeun interaksi éta sareng hasil bisnis anu saleresna.

Kencan mangrupikeun kagiatan sosial anu dilakukeun ku, ilaharna, dua jalma sareng tujuan masing-masing menilai kasaluyuan anu sanés salaku pasanganna.

Upami datang anjeun nyéépkeun langkung seueur waktos dina situs anjeun, ucapan salamet! Anjeun kencan langkung seueur sareng éta mangrupikeun tanda anu saé… tapi sanés pertunangan. Nalika pangunjung anjeun mésér cincin sareng nempatkeun kana ramo anjeun, ngawartosan yén anjeun tos aktipitas. Nalika jumlah pangunjung na ningkat sareng aranjeunna mésér langkung seueur tina halaman wéb anjeun, maka anjeun tiasa nyaritakeun yén Dursasana anjeun beuki ningkat.

Pemasar anu henteu tiasa ngukur pangasilan dina investasi ku média sosial anggo istilah sapertos papacangan pikeun ngesahkeun usaha sareng kamampuan klienna ... bari miceunan artos.

Nalika Jeffrey Glueck damel pidato pembukaan dina Konperénsi Asosiasi eMarketing dasawarsa ka tukang, anjeunna nyarioskeun carita anu hébat Travelocity ngamimitian kampanye média sosial ngagunakeun gnome jeung MySpace.

Dumasar standar Dursasana, kampanye ieu suksés pisan ... sadayana jalmi sosobatan sareng gnome sareng koméntar sareng obrolan! Jalma nyéépkeun langkung seueur waktos dina halaman sareng aya ton paparan. Hanjakalna, sanaos, kampanye biaya $ 300 juta sareng mangrupikeun kagagalan dina nyetir bisnis ka Travelocity. Istilah sanésna ... teu aya papacangan.

PS: Dina catetan samping… Abdi gaduh kabogoh tapi kami henteu tunangan.

PPS: hatur nuhun ka Bioskop Ablog pikeun ngahasilkeun pidéo anu spektakuler ieu! Ieu anu kadua di urang Mitos, Kasalahpahaman, sareng Rants runtuyan.

8 Komentar

  1. 1

    Nuhun Gusti… Abdi badé kaluar tina korsi di kantor saatos maca judul tulisan ieu. Lalulintas henteu masalah dina jangka panjang.. penjualan anu diitung.. Panghasilan. Panghasilan. Panghasilan.
    pos alus.

    • 2

      Hai Kyle!

      Wilujeng sumping ka Stephen dina kapal. Anjeunna lalaki anu saé sareng kuring bungah anjeunna ngagabung sareng anjeun… Jigana anjeun bakal kagum kumaha anjeunna ngagali sareng ngémutan hal-hal.

      Re: ieu. Jigana ngawangun hubungan jeung konsumén anjeun sarta klien nyaeta incredibly penting - sarta sababaraha hal hésé pisan diukur. Salah sahiji alesan kunaon kuring resep pisan blogging sareng média sosial nyaéta kuring BISA transparan, kuring jujur, kuring tiasa masihan perhatian ka konsumén kuring - tapi anu paling penting - kuring terang yén sadaya hal éta tangguh. pikeun ngukur sateuacanna tiasa diukur ayeuna.

      Kuring ngan hayang tangtangan marketers nyadiakeun klien maranéhanana jeung corong katempo nu nyadiakeun aranjeunna bukti yen a ngabalukarkeun b, b ka c, sarta c ka d. Nalika para nasabah terang yén kabuka, jujur ​​sareng sayogi… aranjeunna bakal langkung saé pikeun éta! Urang ngan ukur kedah ngabuktikeun éta pikeun aranjeunna.

      Hébat ningali anjeun di dieu! Iraha anjeun sumping ka Piala Kacang?
      Doug

  2. 3

    Panginten urang badé angkat kana argumen semantis di dieu, tapi kuring pikir éta patut.

    A. Sigana nu Dursasana mangrupakeun acara tunggal dina analogi anjeun (atawa sahanteuna hiji acara dipicu solely ku purchases). Abdi ngajawab yén harti sejen Dursasana nyaeta "ngagambar kana atawa ngalibetkeun" hiji individu dina paguneman atawa hubungan. Dursasana lain acara tunggal atawa malah klimaks. Ieu hubungan leutik nu culminate kana hubungan richer antara parusahaan jeung konsumén. Éta ngaleutikan jarak antara aranjeunna.

    B. Unggal salah sahiji ungkapan "Dursasana" Anjeun daptar bisa diitung sarta kuring, teuing, nangtukeun aranjeunna salaku Dursasana. Dimana kuring bagikeun skepticism anjeun nalika unggal ekspresi ieu diitung demi sorangan. Ngan kusabab aya anu ninggalkeun koméntar henteu hartosna aranjeunna langkung caket kana tindakan anu ditetepkeun ku bisnis sapertos ngagaleuh. lampah Dursasana kedah ngawangun nuju sababaraha hasil ahir nu usaha hayang. Marketing kedah ngalengkepan ieu (sering non-linier) jalur. Salaku conto, dimana Travelocity gagal ngan ukur nyiptakeun sababaraha kampanye kasadaran anu saé tanpa mikir kumaha unggal papacangan palanggan bakal ngajantenkeun individu pikeun ngarengsekeun tujuan akhir.

    C. Upami urang hoyong damel sareng analogi anjeun…Kuring henteu nyangka yén unggal perusahaan leres-leres nampi cingcin ti para nasabahna. Pausahaan kedah teras-terasan ngarayu palanggan, ngiringan aranjeunna, ngawangun hubungan anyar sareng aranjeunna. Upami perusahaan nyangka yén aranjeunna tungtungna ngiringan para nasabahna ka handap dina jalan kawin, aranjeunna bakal kaget kumaha gancangna cerai dina gambarna.

    Hapunten pikeun koméntar anu panjang, tapi kuring yakin yén papacangan mangrupikeun métrik penting pikeun pamasaran sareng éta tiasa diwangun langkung efektif. Ngan sudut pandang anu béda.

    • 4

      Chris,

      eupan balik hébat sarta paguneman alus. Dina eupan balik anjeun, kuring bakal tangtangan anggapan yén salah sahiji acara ieu sabenerna 'ngarah' kana hubungan moneter. Tunjukkeun ka kuring corong penjualan hiji perusahaan anu nyayogikeun bukti yén cara utama pikeun ngagaleuh jalma tina bisnis anjeun dimimitian ku aranjeunna mairan kana blog anjeun… atanapi aya hubungan antara jumlah pengikut anu anjeun gaduh sareng anggaran pamasaran anjeun sadayana.

      Kuring nebak frustasi kuring aya dina kanyataan yén jalma-jalma percaya yén ieu janten sababaraha indikator kinerja pseudo pikeun usaha. Salaku marketer a, abdi kedah nyadiakeun BUKTI jeung data analitik nu nembongkeun hubungan sabab jeung pangaruh antara hal ieu jeung beuli sabenerna. Nepi ka ayeuna, kuring pikir éta bs

      Kalayan hormat!
      Doug

  3. 5

    Doug, ieu analogi anu saé, sareng kuring satuju 'pertunangan' seueur dianggo sareng lungse. Pamustunganana marketers kudu difokuskeun naon drive bisnis jeung brings di urang serius ngeunaan nyerah duit maranéhanana pikeun produk jeung jasa anjeun. -Michael

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.