TubeMogul: Perencanaan Iklan Pidéo Digital sareng Mésér Sakuliah Saluran

kampanyeu tubemogul

eMarketer prédiksi rata-rata anggaran belanja belanja iklanna 88% TV, 7% video digital sareng 5% pikeun video sélulér. Kalayan layar kadua sareng pidéo pidéo mobile naék gancang pisan, TubeMogul parantos mendakan yén ngamungkinkeun stratégi lintas-kanal tiasa ningkatkeun kasadaran sareng ngirangan biaya iklan umum per panampil.

Nyatana, dina Studi Kasus Hotels.com, TubeMogul mendakan yén mngelingan essage 190% langkung ageung pikeun aranjeunna anu ningali iklan dina TV hungkul sareng 209% langkung ageung pikeun online hungkul dibandingkeun sareng anu henteu ningali iklan pisan. Pangémutan anu paling kuat, kumaha ogé, pikeun jalma anu ningali iklan dina kadua layar. Pemirsa anu ningali iklan dina TV sareng online parantos ngelingan 39% atanapi 255% langkung ageung tibatan anu henteu ningali iklan.

Masalahna, tangtosna, nyaéta kumaha pamasar tiasa ngarencanakeun layar kalayan iklan pidéo na. Tubemogul ngarobih perencanaan tina prosés anu jarang sareng rumit ku alat dinamis anu tiasa dipasar ku para pemasar. Ngagunakeun parangkat lunak méré palenturan ka pangiklan pikeun nyiptakeun seueur rencana salami sataun sareng nyaluyukeun rencana nalika strategi robih. TubeMogul ngamungkinkeun pangiklan pikeun ngarencanakeun, mésér, ngukur sareng ngaoptimalkeun iklan pidéo na dina layar, kalebet:

  • Iklan Pidéo Digital - in-stream na in-banner inventaris, format pre-roll standar sareng interaktif anu paling umum pikeun iklan video digital.
  • Iklan Pidéo Handphone - iklan sélulér pikeun rubakpita pidéo anu ngembang.
  • Iklan Pidéo Média Sosial - TubeMogul mangrupikeun salah sahiji platform mésér pidéo munggaran anu ngahijikeun sareng Facebook API. Anjeun ayeuna tiasa ngahijikeun iklan pidéo dina Facebook sareng Instagram disarengan TV linier, video digital, sareng prakarsa iklan tampilan.
  • Iklan Televisi Programmatic - Ku ngajadikeun otomatis prosés mésér iklan tipi, solusi Programmatic TV (PTV) kami ngamungkinkeun anjeun mésér iklan TV nganggo parangkat lunak, masihan aksés ka inventaris sareng pamirsa henteu sayogi ngalangkungan metode tradisional mésér iklan tipi.

TubeMogul nawiskeun inpormasi premium ogé tempat pasar RTB, panarjamah target pemirsa ngalangkungan pemirsa demografi, géografis, tingkah laku sareng kontékstual, ngalaporkeun verifikasi iklan, sareng alat-alat alur kerja pikeun dijalankeun sareng ngaoptimalkeun.

TubeMoguls ogé parantos dingaranan a pamimpin diantara Pidéo Paménta-Sisi Pidéo Video dina The Forrester Wave ™. Aranjeunna ogé nawiskeun kurikulum latihan komprehensif sareng program sertifikasi pikeun pemasar mérek ngalangkungan TubeMogul Akademi.

Unduh TubeMogul's White Paper ngeunaan Perencanaan Layar Salib

TubeMogul sayogi pikeun duanana mérek sareng agénsi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.