Tumult Hype 2 pikeun OSX: Nyiptakeun sareng Ngahirkeun HTML5

aplikasi geger

Tumult Hype nyaéta aplikasi Mac OS X anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun eusi interaktif sareng animasi dina eusi wéb HTML5. Kaca anu diwangun ku Tumult Hype dianggo dina desktop, telepon pinter sareng iPad tanpa kedah diperyogikeun coding. Anjeun tiasa mésér salinan Tumult Hype 2 ti App Store dugi ka 10 Séptémber $ 29.99!

Versi Hype (Mac OS X) ngagaduhan fitur intuitif sareng interaktif, kalebet:

  • animasi - Sistem animasi berbasis keyframe Tumult Hype ngahijikeun eusi anjeun. Pencét catetan sareng Tumult Hype nonton unggal gerak anjeun, sacara otomatis nyiptakeun keyframes sakumaha diperyogikeun. Atanapi, upami anjeun langkung resep janten langkung tangan, sacara manual nambihan, ngaleungitkeun, sareng ngatur deui keyframes pikeun nyaluyukeun kontén anjeun. Gampang nyieun kurva alami ku ngaklik sareng nyeret kana jalur gerak hiji unsur pikeun nambihan titik kontrol bézier.
  • Gariswanci Antarmuka Animasi - Garis waktu pikeun adegan tiasa ditambihan sareng diputer nalika dipicu ku tindakan. Kamampuh ieu ngamungkinkeun anjeun nambihan interaktivitas - mousing kana unsur tiasa memicu timeline pikeun maénkeun anu ngahirupkeun elemen sanés dina adegan.
    Lalajo langkung seueur dina Kala waktos.
  • lampah - Kalebet pemirsa anjeun sareng pemicu animasi khusus, transisi adegan, sora, atanapi fungsi JavaScript salaku réspon tina aksi sapertos tikus mouse, kajadian touch, waktos khusus, atanapi acara dokumén.
  • Pamandangan - Pamandangan sami sareng slide dina parangkat lunak presentasi, sareng mangrupikeun cara anu saé pikeun mempermudah aliran animasi atanapi misahkeun eusi. Tumult Hype ngamungkinkeun anjeun ngadamel seueur pamandangan sakumaha diperyogikeun, sareng sababaraha jinis tindakan tiasa ngalih antara adegan nganggo transisi anu lancar.

Vérsi 2 tina Tumult Hype gaduh seueur paningkatan sareng fitur-fitur anyar - kalebet Previews ios instan sareng Hype Reflect for iOS, Audio Action, Curved Motion Paths, Web Fonts, Gesek sareng Sentuhan Acara, Pilihan Seluler, Enhanced Preview Toolbar Button, Search Engine Visibility, Ellipse and Rounded Rectangle Wangun, OS X Téhnologi Ngadopsi, Perbaikan JavaScript, Ngédit Adegan Polandia sareng Kasaluyuan Browser Anu Diperpanjang.

Diropéa: Hatur nuhun ka William Winter of Bradenton.com pikeun klarifikasi yén éta aplikasi Mac OSX, sanés aplikasi ios!

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.