Kami vs. Anjeun! Dupi anjeun Disetél Dina?

tunedinSaatos maca rada tina Disetél Dina, Kuring leres-leres kataji ku salah sahiji patarosan anu diajukeun ku tim di Pamasaran Pragmatik. Naha halaman wéb anjeun nyarios ngeunaan perusahaan anjeun atanapi éta nyarios ngeunaan palanggan anjeun?

Sanaos penting pikeun menerkeun otoritas anjeun dina rohangan anjeun, langkung penting pikeun anjeun pikeun nyarios naon anu anjeun hasil pikeun palanggan. Kuring pasang aksi patarosan Twitter sareng éta ngagaduhan sababaraha perhatian ti sababaraha jalma, kalebet Andy Beal of Pilgrim Pamasaran.

Kuring mutuskeun pikeun nguji ... naha kuring nyarioskeun nyalira langkung seueur dina blog kuring tibatan ngeunaan pamiarsa? Kuring nyerat a Tuned In Calculator kanggo milarian terang! Kalkulator ngupas eupan anjeun sareng ngukur polumeu Abdi, kuring, kami, anjeun, anjeun, urang, jeung sajabana dina eusi eupan. Éta beurat judulna ogé gedé!

Ieu hasil pikeun blog kuring, 9 ti 10:
disetél dina hasilna

Dasarna ieu ngandung harti yén kuring nyarioskeun anjeun seuseueurna waktos! Cukup pikaresepeun, kuring nempatkeun alamat feed tina sababaraha A-listers utama sareng hasilna aya di saluruh skala! Pasihkeun ditembak! Upami anjeun mendakan Narcissists (Skor 0), bejaan kuring! Kuring gaduh sababaraha senang sareng judul hasilna.

Sareng pastikeun nyandak salinan tina Disetél Dina: Ngajalajah Kasempetan Luar Biasa Anu Ngarah ka Terobosan Usaha. Éta buku anu saé pikeun komunikasi sacara efektif sareng konsumén sareng prospek pikeun ngembangkeun bisnis anjeun. Fitur anu dipikaresep ku buku éta nyaéta masing-masing bagian nyayogikeun conto-conto dunya tuned In perusahaan!

13 Komentar

  1. 1

    Abdi henteu ngalakukeun éta ogé. 60% ngeunaan diri kuring. Tapi kuring henteu yakin kuring ngartos ieu. Éta blog kuring. Kuring henteu kedah nyobian nyarios ngeunaan palanggan kuring. Kuring nyobian ngobrol * sareng * aranjeunna anu pasti ngajantenkeun kuring nganggo kecap sapertos "Kuring" sareng "kuring". Upami kuring nyabak salinan pikeun sésana halaman wéb kuring, faktor "kuring" sigana bakal turun janten 10% atanapi kirang.

    • 2

      Abdi satuju, Patric. Éta ngan ukur cek sakedik kanggo ningali naha anjeun sok nyarios ngeunaan nyalira atanapi henteu. Komo nalika urang nyarioskeun nyalira, janten penting pikeun nempatkeunana dina kontéks Pikeun pemirsa. Kuring nyarioskeun nyalira pisan dina blog, tapi kuring nyobian komunikasi naha éta penting pikeun aranjeunna!

  2. 3

    Alat tiis! Kuring nyetak sami sareng Patric. Salaku padoman, éta ngabantosan, sanaos kuring satuju aya seueur variabel anu mangaruhan pentingna skor khusus. Ngukur blog anjeun kana waktos, nuturkeun trend, panginten langkung berharga tibatan ningali nomer anu khusus.

  3. 4

    Dina Pilgrim Marketing, urang nyarioskeun ngeunaan "anjeun" 60% waktos. Kuring resep kana éta hal, sabab jalma-jalma maca blog dina raraga pendapat "kami" dina warta pamasaran sareng kumaha pangaruhna "aranjeunna." Janten kasaimbangan anu saé.

    Ayeuna, nalika anjeun leres-leres ngajual produk atanapi jasa, 90% kedah janten tujuan anu diperyogikeun.

    Alat anu saé Doug!

    • 5

      Abdi satuju, Andy. Saur kuring mangrupikeun unsur penting dina blog IS pikeun nyarios ngeunaan diri anjeun supaya pengunjung tiasa ngawangun hubungan sareng anjeun sacara pribadi ogé sacara propésional.

  4. 6

    Doug,

    Bungah anjeun resep buku. Ieu mangrupikeun léngkah munggaran anu saé pikeun nganilai dimana anjeun ayana dina spéktrum anu Disetel Dina. Hatur nuhun pikeun ngabagikeunana Kami ogé ningali cara anu sami pikeun nganilai kumaha saéna kami dina panginditan pasar, nyiptakeun produk anu ngajawab masalah pasar anu saleresna sareng ngaluncurkeun solusi anu resonasi sareng pembeli. Kuring ngarep pisan ngabagi aranjeunna sareng anjeun sareng komunitas anjeun.

    Phil, Craig sareng David

    • 7

      Phil,

      Hatur nuhun pisan kanggo mampir! Kuring leres-leres resep buku sareng ngahargaan transparansi tim anjeun - jelas yén anjeun jalma bener-bener nyandak kabeungharan élmu sareng taun pangalaman sareng nempatkeun éta sadayana dina hiji panutup. Sae pisan!

      Doug

  5. 8

    Hatur nuhun alat Doug. Kuring nyetak 50-50. Pikeun situs blog anu bakal janten kasaimbangan anu cukup saé sapertos anu parantos dicarioskeun ku Andy.

    Kanggo seueur situs ecommerce, urang kedah ngémutanana langkung ti ngan ukur brosur online di perusahaan. Pastina langkung seueur kecap "anjeun" atanapi "anjeun" anu muncul dina situs (surat langsung atanapi iklan naon waé) anu nawiskeun produk / jasa bakal janten potongan pamasaran anu langkung saé tibatan anu ngagaduhan langkung "Kuring" sareng "kuring" dina ieu. Ieu mangrupikeun konsép dasar anu aya di tukangeun panulisan hébat.

    Buku copywriting anu saé pikeun dimimiti ku jalma nyaéta buku klasik ku Claude Hopkins, Advertising Scientific. Ieu WAJIB BACA (upami anjeun teu acan ngalakukeun éta) sareng seueur anu gaduh usaha anu paling suksés parantos ngagunakeun éta pikeun transformasi pamasaran bisnis na pikeun naekeun penjualan. Malah pikeun anu parantos maca, éta mayar kanggo maca sababaraha kali deui.

  6. 9

    Alat anu hébat pisan. Nuhun parantos nyiptakeunana. Abdi resep nyarios blog abdi nyitak angka 9. (Beuheung pisan - bayangkeun lamun salah sahiji jalma anu nyerat buku éta mangrupikeun skor anu pikasieuneun ...) Ati-ati, David

  7. 10

    Poin Me: 85 Poin Lain: 91

    Perhatian (5 ti 10)

    Hmmm… Kira kuring masih gaduh padamelan anu kedah dilakukeun dina padamelan kuring.

    Persis alat sanaos hatur nuhun

  8. 11
  9. 12

    Douglas, Nuhun pikeun ngabagi-bagi Kalkulator anjeun. Abdi resep pisan kana buku anu Disetel sareng sadayana pikeun alat anu ngabantosan urang pikeun langkung sadar kana datangna pondok urang.

    Abdi resep mendakan langkung seueur ngeunaan kumaha anjeun kéngingkeun skor. Naha anjeun parantos ngeposkeun inpormasi ngeunaan métrik anu anjeun anggo pikeun ngitung skorna? Kuring pasti bakal nganggo kalkulator anjeun pikeun ningkatkeun skor kuring. Nyaho kumaha anjeun nampi skor bakal ngabantosan langkung seueur. -Michael

  10. 13

    Hatur nuhun ka Douglas alat hébat sareng tulisan - tétéla milik kuring ngoleksi 10/10
    (Poin Kuring: 1 Poin Lain: 80) Kuring nebak kuring kedah langkung fokus kana kuring…
    Meureun anjeun bakal kéngingkeun kasempetan pikeun mampir kana blog abdi sawaktos-waktos - http://www.kasumiseo.co.uk/ - Kuring blog ngeunaan SEO sareng Pamasaran Online (pasti éta bakal masihan kuring titik tambahan !!!)
    Kusabab dipikaresep naon anu anjeun pikirkeun hasil anu idéal pikeun kalkulator anjeun?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.