Ngarobih LinkedIn kana CRM sareng Diigo

Kalayan Yahoo! nembongan narik colokan dina aplikasi pang gunana, Delicious, I diékspor sadayana Delicious kuring tetengger sareng diimpor kana Diigo. Serius Yahoo! Naha henteu ngan ukur ngajual Delicious?

Pokokna… saatos kuring masang Diigo, kuring masang panyambung Diigo kanggo Chrome. Ieu nalika kuring kagum ... Abdi tiasa nyorot bagian halaman, halaman tetengger, nyirian tetengger nyalira sareng, anu paling penting, nyésakeun catetan dina hiji halaman… sadayana tina tombol anu gampang dina palang alamat Chrome. Wah!

Kuring kantos gaduh ideu ieu bari terang, tapi tungtungna kedah dianggo pikeun dianggo ayeuna. Kuring muka LinkedIn kana profil (kuring ngajemput Patric Welch tina Noobie.com. abdi sacara pribadi ditandai profil Patric sareng kalebet tag anu dikaitkeun.
Cirian profil LinkedIn sareng Diigo
CATETAN: Kuring kedah mupus sadaya patilasan querystring anu LinkedIn nambihan dina URL.

Kuring teras nyerat sareng nyimpen a pribados perhatoskeun catetan Diigo dina halaman LinkedIn Patric:
Tambahkeun Catetan Lengket kana profil LinkedIn sareng Diigo

Heboh ... ayeuna iraha waé kuring balik deui kana profil Patric, kuring bakal tiasa ningali catetan anu kuring tulis. Ogé, kuring tiasa maca salah sahiji tag LinkedIn abdi ti langsung dina Diigo!
Tingali Catetan sareng Profil dina Diigo

Tangtosna, ieu cara anu cukup volilasi pikeun ngatur data CRM anjeun ... LinkedIn tiasa ngarobih struktur URL na, Diigo tiasa maot, atanapi sababaraha hal anu aya diantara anu lepat. Nanging, ieu mangrupikeun Hack hébat nalika kuring nyobian leres-leres mendakan CRM anu saderhana ieu tiasa dianggo. Éta henteu kedah ngan ukur damel sareng LinkedIn, naha… anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunana nganggo Twitter atanapi Facebook!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.