Twazzup: Pangimeutan Real-Time pikeun Twitter

twazzup

Dina pendapat abdi, Twazzup ngagaduhan panganteur anu langkung saé, langkung seueur dianggo tibatan Twitter kusabab informasi anu disayogikeun ka pangguna. Pikeun mimitian ku Twazzup, cukup lebetkeun gagang Twitter, kecap konci atanapi hashtag - sareng antarbeungeut pangguna nyayogikeun tata perenah anu bersih sareng kecap konci anu aya hubunganana di luhur, pangguna sareng informasi trending ngalangkungan pane kénca, sareng tweets real-time di sisi katuhu.

Dina conto ieu, kuring milarian Usul Penjualan, panasaran ngeunaan paguneman anu tiasa kajantenan online ngeunaan sponsor kami, TinderBox. Warta anu saéna nyaéta Martech Zone katempona profil pangaruh luhur nalika ngeunaan usulan penjualan, tapi henteu katingalina aya seueur kajadian di dinya.

Frasa anu langkung populér panginten enablement jualan, kategori induk pikeun platform proposal penjualan. Kuring nguji éta sareng ngaidéntifikasi sababaraha pangaruh sareng paguneman ngeunaan topik ... tapi masih henteu cekap paguneman pikeun ngadaptar Tweet Per Jam (TPH) dina layar. Janten ... hayu urang naék deui dina hirarki topik - #sales. Boom! Aya 155 Tweet Per Jam dina topik.

Janten - naséhat kuring ka klien kuring panginten tetep jalan pikeun ngawangun pangaruh pikeun hashtags sareng topik pikeun proposal penjualan jeung enablement jualan, tapi pamustunganana aranjeunna kedah aya dina paguneman kalayan istilah anu langkung populér penjualan. Éta pikeun strategi konténna ogé - ngawangun nilai kira-kira istilah penjualan sareng nargétkeun influencer anu patali penjualan sareng bagéan industri pikeun nyebarkeun kecap dina produkna.

Twazzup ngajantenkeun ieu saderhana saderhana!

2 Komentar

  1. 1

    Hai Doug, kuring heran lamun anjeun tiasa nulungan kuring. Kira-kira saminggu ayeuna kuring teu bisa ngakses Twazzup. Éta ngirimkeun kuring ka layar anu ngajurung kuring pikeun log in nganggo Twitter. Nalika kuring dugi ka layar éta langsung ucul deui ka layar Twazzup jeruk. Abdi gaduh aksés ka Twitter.

    • 2

      Hai Barbara!

      Kuring parantos merhatoskeun ieu kajadian nalika cookies dipareuman sakapeung sareng pangguna. Naha anjeun ngahalangan cookies dina setélan pangotéktak anjeun?

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.