Tweaks: Pindah kana Format Anu Langkung lega

Kuring kantos damel di akhir minggu ieu dina sababaraha situs kanggo babaturan kuring di Vancouver. Dina ngalakukeun éta, kuring parantos ningali sababaraha statistik sareng ningali sababaraha situs desain dina wéb. Kuring mutuskeun ngalegaan tata perenah abdi supados langkung gampil dibaca. Kuring badé nempatkeun survey ngeunaan ieu - hayu atuh terang upami anjeun resep atanapi benci. Kuring henteu hoyong sikat tamu kuring anu ngajalankeun 800 x 600 atanapi langkung handap, tapi éta ngan ukur 3% pengunjung kuring. Hasilna, kuring henteu nganggap éta mangrupikeun inti inti tina pamiarsa kuring.

Nalika kuring neraskeun damel di situs klien sanésna, kuring badé damel kalayan lébar anu langkung énggal ieu gumantung kana pemirsa. Kuring miharep anjeun resep éta!

2 Komentar

  1. 1

    Kuring henteu ningali tata perenah anjeun anu lami, tapi kuring resep pisan ieu sareng téma Anaconda. Fontna gampang pisan panon anjeun ogé…. Naha éta font anaconda standar?

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.