TweetReach: Sakumaha Jauh Henteu Wisata Anjeun?

jalma tweet

Naha anjeun kantos panasaran ngeunaan kumaha Tweet dina Twitter, anu ngencét deui yén éta narik pisan, sareng naon waé akun sanés anu ngalaksanakeun éta? Éta patarosan anu pasti kuring naroskeun nembe sareng halaman khusus anu nampi seueur perhatian. Ngagunakeun Ngahontal, Kuring nempelkeun URL anu kuring hoyong pisan tingali sajarahna sareng nampi laporan lengkep dina arsip Tweet. Nganggo akun standar, kuring tiasa ngalaporkeun 100 kagiatan terakhir. Kalayan akun Pro, kuring tiasa dilaporkeun dugi ka 1,500!

Ngahontal ngamungkinkeun anjeun ngalacak URL khusus, hashtags, kecap konci atanapi bahkan nyatakeun akun sacara real-time ogé ngalaporkeun data anu diarsipkeun. Twitter sajarah premium premiumReach Pro analytics nyayogikeun ngalaporkeun dina arsip Twitter lengkep, balik ka 2006.

  • Analytics - TweetReach ngawaskeun data Twitter anjeun pikeun tren anyar sareng luar sareng sacara otomatis nambihan wawasan konci kana aliran wawasan dasbor anjeun.
  • laporan - Trackers interaktif TweetReach Pro sampurna pikeun ngawaskeun hasil dina Twitter sacara langsung. Gampang ngawangun laporan anu saé pikeun dibagi sareng pamangku kapentingan anjeun.
  • Akun Dursasana - Diajar ngeunaan pamirsa akun Twitter naon waé anu ngalaporkeun ngalaporkeun akun Dursasana lengkep kami. Ukur tingkat papacangan sareng kamekaran pengikut langkung waktos.
  • ngaoptimalkeun - Ukur kumaha kinerja kontén anjeun, sareng tingali Tweet, hashtags sareng URL mana anu paling resonasi dina Twitter. Diajar naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu ngabantosan ngadamel eusi anu langkung saé.

Perusahaan TweetReach, Metrik Union nawarkeun solusi lengkep sareng wawasan Twitter, Instagram, Tumblr sareng ayeuna Facebook.

Tweetreach URL Snapshot

One comment

  1. 1

    Hai Douglas,

    Hatur nuhun pisan kanggo panulis anu hébat ieu ngeunaan TweetReach ku Union Metrics! Upami aya anu maca aya patarosan, anjeun tiasa waé mendakan kami di Twitter @UnionMetrics atanapi parios demo langsung dina situs kami pikeun analytics Instagram sareng Twitter kami pikeun ningali persis naon anu anjeun pikagaduh, dina jadwal anjeun.

    Nuhun sakali deui! Kuring ningali potongan ieu dibagikeun di panjuru Twitter 🙂

    - Sarah A. Parker
    Manajer Média Sosial | Metrik Union
    Pembuat Rupa TweetReach, The Union Metrics Social Suite, sareng seueur deui

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.