TweetSeeker: Milari Tuturkeun Anjeun salajengna

tweetseeker

Réréncangan anu sanés sareng batur anu mendakan alat, Kevin Mullett nembé nempokeun presentasi anu hébat sareng bunuh pakakas online pikeun milarian sareng média sosial. Kuring leres-leres ngalangkungan daptar pikeun mastikeun yén kami ngenalkeun sababaraha alat ieu dina Martech Zone (sawatara diantarana aya di kamari Daptar Pakakas SEO!).

TweetSeeker mangrupikeun cara pikeun ngatur sareng ngatur daptar akun Twitter anu anjeun hoyong nuturkeun. Platform real-time ngamungkinkeun anjeun méré tag naon waé pangguna Twitter ku kecap atanapi frasa. Anjeun ogé tiasa nganggo tag internal pikeun nyumput, nuturkeun atanapi bahkan nyorot sareng ngautamakeun tweet pangguna.

Sistem ngamungkinkeun nyaring canggih ogé, kalebet milarian dumasar titimangsa, dina akun, dina akun anjeun dina minggu kamari, dina pengikut anjeun, dumasar lokasi, ku babandingan pengikut, ku frasa, ku peringkat TPower na, ku basa atanapi ku tautan . Anjeun tiasa ogé ngadistribusikaeun daptar ku pangguna atanapi ngaluarkeun ku frasa ogé!

tweetseeker

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.