TweetTwo: Pesen Katuhu, Waktos Tepat, Tempat Katuhu

tweettwo1

Bayangkeun anjeun toko atanapi réstoran anu berjuang tapi di jalan éta mangrupikeun Starbucks anu sibuk. Kumaha anjeun tiasa ngahontal jalma-jalma di Starbucks? TweetTua mangrupikeun palayanan énggal anu ngawaskeun check-in masarakat di Twitter sareng ngeposkeun Tweet ka aranjeunna upami aranjeunna tiasa ngahontal pendirian anjeun. Nick Carter, panulis blog Martech, nyiptakeun jasa akalna.

Ieu pidéo hébat ngajelaskeun jasa:

Nick ngembangkeun jasa pikeun ngaidentipikasi heula nalika tweet dihasilkeun di lokasi caket tambihan check-in foursquare - validasi anu saé yén pangguna caket dieu. Ieu ideu anu saé, nyayogikeun pesen dina waktos sareng tempat dimana éta relevan. Aya seueur pisan aplikasi anu béda pikeun ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.