Twerrific! Tombol Tuturkeun Twitter

tombol tuturkeun twitter s

Twitter mangrupikeun média sosial favorit kuring ... Kuring ngaku. Abdi resep kesederhanaan sareng gampang dianggo na - sareng nilai luar biasa jaringan kuring nyayogikeun kuring nalika peryogi bantosan. Anyar pikeun perang tombol média sosial nyaéta ngaleupaskeun tombol Twitter nuturkeun. Béda sareng tautan anu saencana anu bakal ngauihkeun anjeun ka Twitter, tombol ieu ngamungkinkeun pengunjung anu mana waé pikeun asup sareng nuturkeun kalayan ngan sakedik klik tombol na. Kami parantos nambihan kana sidebar kami di dieu di Martech.

tombol tuturkeun twitter s

Tombol éta ngagaduhan sababaraha variabel anu tiasa dirobih. Mimiti, anjeun tiasa ngalebetkeunana ngalangkungan JavaScript atanapi ku iFrame. Dina setélan, anjeun tiasa ngaropea unsur-unsur ieu:

  • Pamaké pikeun nuturkeun (screen_name)
  • Panginten count count (data-show-count)
  • Warna tombol (data-tombol)
  • Warna téks (data-téks-warna)
  • Warna tautan (data-link-color)
  • Basa (data-lang)
  • Lebar (lebar data)
  • Alignment (data-ngajajar)

Upami anjeun henteu betah ngédit kodeu nyalira, Twitter parantos nambihan halaman sumber dimana anjeun tiasa ngarobih Tombol Tuturkeun Twitter anjeun nyalira sareng ngan saukur grab naskahna pikeun nempatkeun kana situs anjeun. Upami anjeun resep ngagali, Twitter ngagaduhan halaman pangwangunan anu lengkep anu didaptarkeun pikeun Tuturkeun Tombol.

Hiji catetan - upami anjeun hoyong daptar sababaraha Akun Twitter pikeun dituturkeun, anjeun tiasa ngadaptar saloba anu anjeun pikahoyong sareng ngan ukur lebetkeun tag skrip sakali! Kami ngalakukeun ieu dina kami Buku Blogging Perusahaan situs.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.