Hei Twitter, Kuring Nyobaan Iklan sareng Ieu Anu Kajantenan

twitter gagal lauk paus

Kuring parantos maca ulasan campuran dina Twitter Advertising. Henteu nganggo nganggo nyalira, panginten panginten pantes ditembak. Abdi hoyong narik sababaraha jalma deui kana akun Twitter Téhnologi Pemasaran sareng kuring hoyong ningali naha sababaraha iklan bakal ngabantosan. Sigana mah kuring henteu tiasa mendakan.

Hei @TwitterAds, kuring nyobian nyéépkeun artos sareng anjeun tapi anjeun moal ngantep kuring

Kuring taliti napigasi pilihan nyaring pikeun ngahususkeun pemirsa kuring. Kuring milih Marketing salaku kategori, nempatkeun sababaraha kecap konci tina kategori kami pikeun tujuan, sareng bahkan nyayogikeun sababaraha belasan akun pangguna sanés pikeun nyobian narik para pengikutna ogé.

Nalika kuring réngsé nargétkeun, kuring ditawisan kasempetan kanggo milih salah sahiji Tweet kuring, atanapi ngawangun sorangan. Kuring milih nyieun sorangan. Deui ... Abdi nyéépkeun waktos anu cekap pikeun nyusun pesen pikeun diuji sareng gambar anu saé pikeun éta.

Teras kuring nyobian nyebarkeun Kartu Twitter… perhatoskeun kasalahan:

Twitter Ad Nyebarkeun Gagal

Grrrr…

Henteu masalah, kuring ngomong sorangan. Kuring ningali yén aya tombol simpen pikeun nyimpen kampanye anjeun di katuhu luhur. Janten, abdi klik simpen sareng… perhatoskeun kasalahan:

Kampanye Iklan Twitter Gagal

Kuring leres-leres henteu terang naon anu kedah dilakukeun ayeuna. Abdi henteu tiasa ngahemat sadaya padamelan anu kuring lakukeun nargétkeun dina kampanye sareng henteu tiasa ngahemat sadaya padamelan anu kuring lakukeun dina kréatip.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.