6 Kaunggulan Twitter pikeun Ngamajukeun Merek anjeun

cheatsheet pangguna kakuatan twitter

Aya seueur média sosial sareng ahli téknologi di luar sana nyarioskeun maotna Twitter. Kuring bakal jujur ​​yén, sanaos ribut bisnis, kuring masih mendakan nilai anu luar biasa dina platform. Upami batur ti Twitter maca ieu, ieu anu bakal kuring laksanakeun langsung pikeun ningkatkeun hasil bisnis:

  • Jantenkeun pangguna mayar tweet otomatis. Oh - Abdi tiasa ngupingkeun jeritan ayeuna, tapi upami éta meujeuhna, kuring mayar kanggo ngamajukeun eusi abdi ngalangkungan otomatis. Sareng kuring resep pisan yén spammers bakal langsung ninggali platform. Spamming otomatis dina Twitter nyebar kusabab éta gratis ... teu aya alesan anu sanés.
  • Ningkatkeun fokus kana kualitas sareng patalina sareng pertumbuhan. Kuring henteu dina Twitter pikeun nuturkeun jalma-jalma anu kawéntar ... Abdi aya pikeun ngamajukeun, ngahubungi sareng komunikasi sareng jalma-jalma anu kuring paduli. Ieu tweet anu nyimpulkeun parasaan kuring:

Di dieu waé ... Kuring yakin dua parobahan éta bakal ngarobah hasil bisnis anu aya hubunganana sareng Twitter. Pasti, aranjeunna moal tiasa nyombongkeun langkung seueur pangguna tibatan [lebetkeun jaringan sosial di dieu], tapi éta bakal nyandak deui rasa cinta sareng apresiasi pikeun platform komunikasi singget anu ngarobih Internét.

36% pemasar parantos kéngingkeun palanggan ngalangkungan Twitter

Janten kumaha merek nganggo Twitter épéktip? Follow.com ngembangkeun infographic ieu kanggo anjeun pikeun nyetir Dursasana anu langkung ageung sareng ngungkit platform pikeun ningkat hasil bisnis nganggo genep strategi ieu:

  1. Entong sieun ngamajukeun mérek anjeun dina Twitter salaku akun sorangan! Merek gaduh handap anu langkung ageung tibatan rata-rata jalma.
  2. Ngamangpaatkeun Iklan Twitter! Anjeun bahkan tiasa unggah palanggan atanapi daptar palanggan anjeun sareng ngawangun segmen pemirsa pikeun udagan iklan anjeun ka palanggan anu aya atanapi jalma anu siga aranjeunna.
  3. Twitter mangrupikeun dina-jalan platform, nyayogikeun kasempetan unik pikeun anjeun nyambung sareng pengikut anu teu hoyong maca buku, aranjeunna ngan ukur hoyong cutatan gancang, lulucon, atanapi nasihat.
  4. Sok kalebet a nelepon-to-aksi, naha éta retweet, unduh, telepon, daptar, atanapi paréntah sanés.
  5. Ningkatkeun apdet anjeun nganggo tautan sareng gambar pikeun papacangan sareng bagi anu langkung jero!
  6. Tanda pager tweet anjeun sahingga anjeun dipendakan dina pamilarian. Sareng pastikeun nyebarkeun Tweet anjeun nalika pengikut anjeun langkung gampang ngadangukeun (sapertos dina akhir minggu!). Kami ngulang Tweet kami sadaya waktos ogé.

Ieu Infographic, Lambaran Curang Pamaké Kakuatan Twitter.

Kaunggulan Twitter

One comment

  1. 1

    twitter janten mangpaat pisan upami dianggo leres.
    kuring ngarasa basa pamaké kuring beuki gedé jumlahna
    eusi kuring relevan sareng langkung seueur inpormasi pikeun pangguna.
    hatur nuhun pisan pikeun ngeposkeun inpormasi ieu tulisan ieu ngabantosan ogé pikeun ningkatkeun cara kuring damel dina twitter sareng nganggo langkung seueur dina dasar anu langkung lega

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.