Twitter Analytics parantos sumping

logo clicky

Clicky mangrupikeun saderhana saderhana analytics paket anu teras-terasan ngagumkeun kuring pikeun dianggo dina pakét blogging naon waé. Fitur anu pikaresepeun nembé ditambihkeun nyaéta sababaraha pamantauan Twitter anu luar biasa:

Twitter Analytics

Ngahijikeun statistik Twitter dina bungkus Analytics anjeun mangrupikeun gagasan anu saé. Aturan anu parantos disiapkeun pikeun milarian kuring atanapi blog abdi nyaéta:

douglaskarr OR "douglas AND karr" OR "doug AND karr" OR martech.zone

Éta nyayogikeun detil komunikasi kuring dina Twitter atanapi jalma sanés anu komunikasi ngeunaan kuring, kalebet Total tweet, Balasan, Tautan, Nada Positip, Retweet, Patarosan, nada Negatip, Pangirim, Panampi sareng Hash Tags anu disebatkeun.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    pos hébat doug. Hatur nuhun pikeun inpo ngeunaan ieu. Kami salaku pemasar kedah tiasa ningali langkung ti ngan ukur twitter mangrupikeun situs rujukan anu paling luhur nalika urang ningali analytics wéb klien kami. Bungah ningali Clicky nuju mingpin ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.