Dasar Twitter: Kumaha Cara Nganggo Twitter (pikeun Pamula)

dasar twitter

Masih gancang-gancang teuing nyauran maotna Twitter, sanaos kuring sacara pribadi ngarasa nalika aranjeunna terus ngadamel pembaruan anu henteu ningkatkeun atanapi nguatkeun platform. Panganyarna, aranjeunna ngaluarkeun jumlah anu katingali aya dina tombol sosialna dina situs. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun naha sareng nembongan yén éta tiasa mangaruhan pangaruh kana papacangan sacara umum nalika anjeun ningali patalimarga Twitter ngalangkungan situs pangukuran konci.

Cukup komplain ... hayu urang tingali barang saéna! Kabeungharan data real-time dina Twitter henteu aya bandinganna online. Sanaos Facebook tiasa janten paguneman online, Twitter tetep janten deg-degan dina pendapat abdi. Facebook nyorot sareng nyaring seuseueurna data, janten panggunaan sareng keterlibatan parah. Henteu kitu dina Twitter.

Naon Anu Ngajantenkeun Twitter Béda

Twitter mangrupikeun aliran data anu terus ngapung. Langkung seueur akun anjeun nuturkeun, langkung gancang aliranna. Tapi éta henteu saring, henteu sasar, sareng sok katingali. Sareng teu sapertos platform sosial anu sanés, akun anu anjeun badé nyarios tiasa dideukeutan. Ngan alungkeun an @douglaskarr sareng anjeun tiasa narik perhatian kuring sareng nyerat langsung ka kuring. Dimana deui éta mungkin online? Sareng upami anjeun hoyong ngalakukeun panilitian, ngan ukur milari istilahna nganggo hashtag, sapertos #markét.

Ngamimitian nganggo Twitter

  1. Daptar - sareng cobian mendakan gagang Twitter anu hébat tanpa garis bawah sareng kombinasi kompléks. Henteu sadaya gagang hébat anu dicandak; kami salawasna kaget yén kami masih tiasa mendakan gagang anu akurat pikeun klien kami. Abdi nyarankeun pisan pikeun gaduh akun pribadi sareng akun perusahaan tinimbang tumpang tindih duaan. Kalayan mérek, promosi sakedik langkung diarepkeun tibatan dina akun pribadi dimana anjeun ngan ukur bisa ngairitasi jalma anu nyobian nuturkeun anjeun.
  2. Siapkeun Propil Anjeun - teu aya anu percanten atanapi nuturkeun ikon endog, janten pastikeun pikeun nambihan poto diri anjeun pikeun akun pribadi anjeun sareng logo pikeun perusahaan anjeun. Luangkeun waktos pikeun ngarobih skéma warna anjeun sareng milari gambar latar anu saé anu bakal narik minat masarakat.
  3. Tetep Bio anjeun pondok tur amis! Nyobian ngeusian URL, hashtags, akun sanésna sareng katerangan anu disingkat henteu pati pikaresepeun. Ieu tip kuring - naon kaahlian anjeun sareng naon anu ngajantenkeun anjeun unik? Pasangna dina bio anjeun sareng jalma bakal mendakan sareng nuturkeun anjeun ngalangkungan.

Unduh Aplikasi Twitter

Naha anjeun dina desktop, smartphone atanapi tablet, aya asli Aplikasi Twitter ngantosan anjeun! Upami anjeun hoyong kaluar sadayana, anjeun tiasa ngaunduh sareng ngamimitian TweetDeck - platform lebar-lengkep sareng sadaya bél sareng wisel.

TweetDeck

Waktos pikeun Tweet

  • tweets - Twitter parantos nyarioskeun perkawis ngembangna jumlah karakter tweet saluareun 140 karakter. Kuring yakin asa henteu, seuseueurna seni sareng daya tarik Twitter mangrupikeun konsumsi gancang tina tweet anu hadé. Éta ibarat nyerat haiku; butuh latihan sareng sababaraha pamikiran. Laksanakeun kalayan saé, sareng jalma-jalma bakal ngabagi sareng nuturkeun.
  • Anggo Hashtags - gandakeun Dursasana anjeun ku milih sahanteuna hiji hashtag, dua langkung saé. Upami anjeun hoyong ngalakukeun sababaraha panilitian hashtag, kami parantos ngadaptarkeun seueur platform (RiteTag leres-leres keren!). Ngagunakeun hashtags anu épéktip bakal ngajantenkeun anjeun salaku pangguna Twitter anu nalungtik platform.

Tumuwuh ngahontal Twitter Anjeun

  • Milarian pamimpin industri anjeun dina Twitter, turutan aranjeunna, bagikeun konténna, sareng terlibat sareng aranjeunna nalika anjeun tiasa nambihan nilai dina paguneman.
  • Milarian palanggan anjeun dina Twitter, turutan aranjeunna, bantosan aranjeunna, kalibet sareng aranjeunna, sareng retweet eusina pikeun nyiptakeun hubungan kerja anu langkung saé.
  • Entong janten hama. Hindarkeun platform pesen langsung otomatis, nyerat ka jalma teu perlu, sareng ngagunakeun tuwuh pengikut anjeun skéma. Aranjeunna ngambek, sareng aranjeunna sacara artifisikeun ngabahekeun nomer anjeun tanpa leres-leres nunjukkeun kumaha anjeun kinerja.

Ngamajukeun Nalika Anjeun Nyayogikeun Nilai

  • Meunang acara datang? Jadwalkeun Tweet anu mundur kana acara sareng tips tentang kumaha pengikut anjeun bakal nguntungkeun tina hadir.
  • Nyayogikeun diskon nalika anjeun tiasa, Twitter resep kode kupon atanapi diskon anu saé.
  • Entong ngan ukur promosikeun, nyayogikeun niléy. Ngadangukeun masalah pengikut sareng nyayogikeun sababaraha tip ka umum bakal kabayar dina dividen.
  • Émut yén Tweet ngalayang… nalika anjeun ngagaduhan anu saé kanggo dibagi, bagikeun deui sababaraha kali.

Ngahijikeun WordPress sareng Twitter

  • Sorotan & Bagikeun - plugin pikeun nyorot téks sareng ngabagi éta ngalangkungan Twitter sareng Facebook sareng jasa sanés kalebet LinkedIn, Email, Xing, sareng WhatsApp. Aya ogé blok Gutenberg internal anu bakal ngamungkinkeun para pangguna anjeun Klik pikeun Bagikeun.
  • Mudah Sosial Share Kancing - Ngaktipkeun anjeun ngabagi, ngawas sareng ningkatkeun patalimarga sosial anjeun kalayan seueur kustomisasi sareng analytics Fitur.
  • Sareng upami anjeun hoyong autopublikasi eusi anjeun ka Twitter, éta Plugin Jetpack fitur publisitas ngalakukeun éta sampurna!

Émut, Twitter mangrupikeun marathon, sanés sprint. Tumuh handap organik anjeun sareng kana waktos anjeun bakal ningali manpaatna. Sami-sami resep nambihan minat, anjeun moal mundur nalika sababaraha tweet munggaran anjeun. Infographic ieu ti Salesforce nyayogikeun sababaraha wawasan tambahan ... Kuring henteu yakin anjeun bakal janten pro (upami aya hal sapertos kitu), tapi éta nasihat anu saé.

Dasar Twitter pikeun Pamula

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.