Twitter Brand Faux Pas

twitter goréng

Aya hiji jalma ieu dina Twitter anu unfollow sareng nuturkeun kuring kana naon anu sigana mingguan. Kuring pikir anjeunna yakin yén kuring ujug-ujug nuturkeun anjeunna (kusabab kuring henteu kantos 27 kali terakhir anjeunna nyobian.). Anjeunna kedah ngabayangkeun yén kuring parantos ngajadikeun otomatis akun abdi atanapi kuring domba anu bakal diklik ngiringan pada saha waé anu nuturkeun kuring.

Kuring henteu nuturkeun anjeunna deui pertama kalina kusabab kuring ningali kana timeline na sareng henteu ningali nanaon anu langsung ajénna ka kuring. Sanés anjeunna nyarios nanaon anu goréng atanapi anjeunna ngadorong porno. Kuring ngan ukur henteu resep kana produk anu dijajangna, anjeunna henteu aya di lapangan kuring, anjeunna henteu nyarios naon-naon anu kuring anggap tina jarak jauh, sareng anjeunna henteu lokal - sadaya kriteria anu kuring anggo pikeun mutuskeun naha kuring bakal nuturkeun batur atanapi henteu. (Anjeun henteu kedah minuhan sadaya kriteria; ngan hiji.)

Kuring henteu gaduh angka nuturkeun anu dipikahoyong, tapi kumaha kitu? Abdi teu hoyong angka ageung ngan kusabab éta cool. Pokokna, dugi ka ayeuna kuring ngan ukur teu paduli ka lalaki. Dina skéma hal-hal éta saéstuna ngan ukur gangguan anu sapertos hiji reungit anu muncul di barbeque. Tapi éta hal - Kuring mimiti ningali lalaki ieu teu langkung ti ngan ukur reungit.

Nyatana, anjeunna ngarusak mérekna sareng hiji jalma anu anjeunna sigana asa-asa teuing ngajebak. Sedengkeun mimitina kuring ningali anjeunna salaku pengusaha sah kalayan produk anu saé anu ngan ukur henteu dipikaresep ku kuring, ayeuna kuring ningali anjeunna salaku slime predatory anu kuring henteu bakal nyarankeun ka jiwa.

Ayeuna kuring parantos cemas, hayu atuh naroskeun patarosan, pamiarsa anu dipikacinta. Upami anjeun komitmen ngagunakeun Twitter salaku taktik ngawangun-mérek, naon paripolah anu anjeun yakin tiasa ngarusak mérek anjeun?

Pembaruan: Sateuacan kuring gaduh kasempetan kanggo nyebarkeun tulisan ieu, pangguna Twitter anu dimaksud pasti parantos ningali Tweet kuring anu ngagurilap ngeunaan anjeunna. Anjeunna ngahalangan me. Abdi ngan ukur lucu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.