Kedah Usaha anjeun dina Twitter?

kaputusan twitter

anyar, Twitter ngungkabkeun yén integrasi ios ketat Apple ngeunaan Twitter didaptarkeun ku twitter ku 25%. Saatos mangtaun-taun ngahindaranana, kuring tungtungna rusak sareng ngagaduhan iPhone ... Kuring bakal nyerat hal éta engké. Abdi resep integrasi ketat dina iPhone sareng Twitter - Sigana kuring leres-leres bogoh ka Twitter deui!

Langkung ti 100 juta jalma parantos ngiringan ka Twitter ti saprak 2006, ngabagi carita, wawasan, sareng gambar ucing. Tapi naha Twitter leres pikeun anjeun?

Aliran aliran basa-dina pipi ieu ti FlowTown sareng Kolom Lima ngeunaan naha bisnis anjeun kedah di Twitter épék!

Kedah Anjeun Anggo Twitter

Janten ... jawaban na ENÉ! Anjeun kedah dina Twitter.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.