Ngahijikeun Tombol Retweet kana Blog WordPress Anjeun

twitter

twitterTwitter ngembang salaku sumber daya saé patalimarga anu relevan pikeun situs sareng blog. Kuring ngadorong sadaya palanggan kuring pikeun ngagunakeun RSS ka Twitter otomatis ngalangkungan alat sapertos Hootsuite or Twitterfeed. Kuring ogé bakal ngadorong anjeun pikeun ngahijikeun kamampuan pikeun pangunjung pikeun Tweet langsung tina blog anjeun.

Kuring parantos nyobian sababaraha layanan, kalebet sababaraha plugin WordPress ... sareng akhirna mutuskeun ngahijikeun Tombol Retweet Twitter. Abdi resep interaksi anu disayogikeun ku integrasi. Nalika integrasi sanés peryogi anjeun pencét, teras kirimkeun tina Twitter, tombol ieu ngamungkinkeun anjeun login sakali sareng anjeun ngan ukur kedah mencét tombol Retweet sareng anjeun parantos réngsé. Naon waé anu langkung gampang bakal ngahasilkeun panggunaan anu langkung ageung nalika ngeunaan wéb!

Sababaraha plugin henteu kéngingkeun anjeun leres milarian tombol. Abdi hoyong milik kuring langsung saluyu sareng jalma anu maca judul tulisan. Upami judul tulisan kuring langkung ti hiji baris ... tombol angin turun tina turun sabab kuring ngan ukur tiasa nempatkeunana kalayan eusi tulisan kuring. Hasilna, kuring ngahijikeunana sacara manual ku nempatkeun kode ieu di luhur Judul Pos kuring dina halaman indéks utama kuring, halaman arsip sareng kategori sareng halaman tulisan tunggal dina téma kuring:

7 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hai Abdi resep ogé ngalakukeun ieu, tapi sigana henteu leres-leres diaturna. Nalika kuring nempatkeun éta di luhur kode judul tulisan dina hiji halaman tibatan cicing di belah katuhu judul sareng saluyu sareng éta, éta ngadorong judulna ka handap. Dupi anjeun ngajelaskeun naon anu kuring lepat. Hatur nuhun.

  4. 5

    Ieu diénggalan supados téks sareng tautan anu cocog dieusian dina hiji halaman kalayan sababaraha tombol Twitter sapertos halaman Indéks sareng Kategori atanapi Halaman Arsip. Anjeun teu kedah nambihan data-url sareng data-téks kana hiji halaman postingan - Twitter bakal narik inpormasi tina judul halaman sareng URL kanonis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.