Twitter anu dipihormat, Punten Eureun Madness Ieu

Twitter TurunUnggal dinten kuring merhatoskeun hal-hal ieu di handap Twitter. Unggal anggota anu nuturkeun kuring hartosna sababaraha hal. Kuring ngawangun handap ieu sacara organik, ku kéngingkeun ni'mat sareng hiji pengikut dina hiji waktos.

Henteu deui. Ayeuna pikaseurieun ... nuturkeun-otomatis pasang dieksekusi menit demi menit. Kuring tiasa angkat kana Twitter dinten ayeuna sareng mendakan sababaraha ratus penipu anu bakal ngahudangkeun anjeun langkung ti 10,000 pengikut dina sababaraha dinten. Twitter kedah janten tekanan dina beurat beurat angka ieu.

Kuring henteu weruh naon anu maksa batur curang angka pikeun kéngingkeun bola panon kosong. Naon jinis ego anu anjeun peryogikeun pikeun jalan éta? Kuring henteu yakin tapi bener-bener ngaganggu kuring. 5,000 pengikut kuring biasana ngandung hartos. Ayeuna kuring langkung ti 6,000 ... tapi seueur pengikut anu énggal mangrupikeun telepon otomatis.

Sistem nuturkeun otomatis ieu kedah janten operasi éksternal ka Twitter, janten kedah gampang pikeun ngaidentipikasi sareng ngahalangan aranjeunna. Twitter kedah ngalakukeunana ayeuna - henteu ngan ukur pikeun ngaleungitkeun dirina tina jumlah anu handap, tapi pikeun ngagentoskeun galur anu kedah dilakukeun sadaya pengikut ieu pikeun mangaruhan kinerja Twitter pikeun sésana urang anu ngahargaan jasa aranjeunna.

Punten Twitter… laksanakeun sababaraha hal! Aranjeunna ngarusak aplikasi anjeun.

12 Komentar

  1. 1

    Abdi nganggo otomatis nuturkeun nalika kuring mimiti ngamimitian teras sadar jinis jalma anu kuring nyatujuan sanés anu kuring hoyong nuturkeun. Ayeuna kuring milih sareng milih hiji-hiji. Kuring ayeuna nuturkeun anjeun nalika kuring mariksa sareng henteu acan.

    • 2

      Kuring saéstuna nempatkeun paménta ka Twitter pikeun miceun setélan nuturkeun otomatis kuring tapi kuring henteu acan nguping deui ... saur aranjeunna nuju sibuk ayeuna pisan! Mudah-mudahan aranjeunna nambihan pilihan janten kuring ngan saukur tiasa mareuman nyalira. Ayeuna kuring kuciwa Michael!

      Kuring mariksa masing-masing sareng unfollow nalika kuring ningali aranjeunna ngan saukur spammer atanapi telepon otomatis nuturkeun (aranjeunna ningkat tina sababaraha pengikut janten rébuan dina saminggu).

      Thanks!
      Doug

  2. 3

    twitter aya dina dominasi dunya ayeuna. saha waé di kantor kuring ngan ukur sering twitter waé. abdi henteu nyetél nuturkeun otomatis

  3. 4

    Kumaha pikaseurieun yén iklan spanduk di luhur tulisan ieu kanggo layanan anu bakal masihan anjeun 4,000 pengikut $ 12.95.

    Ironi? Nuhun Google!

  4. 6
  5. 7
  6. 9

    Kahirupan pondok teuing pikeun diacak-acak sareng jalma anu henteu ngagaduhan kapentingan anu sami sareng anu anjeun pikahoyong ... Kuring ngaraos kontak éta kedah sapertos botol Anggur “Saé” anjeun kedah milih sareng milih sareng nangtoskeun naon anu paling raos.

  7. 10

    YA ALLAH. Hatur nuhun parantos nyerat ieu. Kuring gaduh hubungan cinta / hate sareng Twitter pikeun alesan ieu. Kamari kamari, kuring nganonaktifkeun bewara sabab kuring ngan saukur miceunan teuing waktos ngolah pengikut anyar (kosong) unggal dinten unggal dinten (sareng kuring bahkan henteu ngagaduhan jumlah pengikut anu seueur).

  8. 11

    Kuring nyangka ieu parobihan pikeun anjeun. Kuring émut anjeun nyarios yén anjeun sacara otomatis nuturkeun saha waé anu nuturkeun anjeun sareng anjeun museurkeun unggal-unggal pengikut anjeun. Héran naon anu nyurung parobihan sacara umum dina pendapat anjeun ngeunaan strategi ieu? Éta ngan ukur spammers?

  9. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.