Kumaha Twitter Ngabantosan Anjeun Ngajalankeun Dursasana anu Langkung jero

Depositphotos 13876493 s

Aya transisi ageung lumangsung dina industri média sosial anu cukup pikaresepeun. Kamampuh ngadorong Dursasana langsung kana interaksi sosial tibatan kedah ngarujuk deui pangunjung kana situs anjeun. Sadayana terang yén unggal-unggal anjeun naros ka jalma pikeun ngeklik, aya turunna tingkat réspon.

Pikeun perusahaan anu ngamajukeun produk atanapi jasa na dina Twitter, ngajantenkeun pangguna angkat tina tweet anu diical, ka halaman produk, ka halaman "add to cart", ka halaman pamayaran, dugi ka mésér akhir bakal ngahasilkeun pembuangan anu langkung luhur. Twitter ngabantosan sababaraha rilis anu pikaresepeun tina Kartu Twitter jeung Mésér tina Tweet tombol.

Kartu Twitter

Kartu Twitter ngamungkinkeun para pemasar ngagantelkeun poto, video sareng pangalaman média anu euyeub pikeun ngajalankeun papacangan. Ieu conto a Kartu Pamaén:

Upami anjeun hoyong nyobian Kartu Twitter kaluar, Igniter - Rakan Platform Marketing Twitter - parantos ngaluncurkeun solusi béta nganggo pendekatan manajemén kontén. Pemasar tiasa nyiptakeun kartu sareng halaman tujuan tanpa nyerat kode nganggo panganteur na. Pangiklan anu ngusahakeun hasil anu luhur sapertos panempoan video, generasi kalungguhan, sareng pameseran ayeuna tiasa sacara gampang nyiptakeun sababaraha variasi pikeun mendakan kombinasi judul utama, gambar, salinan, URL, sareng tombol panggero-pikeun-aksi.

Igniter urang halaman tujuan khusus disertakeun ku tag konversi Twitter anu parantos terpadu. Tag konvérsi ieu ngamungkinkeun para pemasar ngalacak konvérsi ngalangkungan alat sareng sababaraha kali kunjungan, anu henteu sateuacanna dimungkinkeun dina iklan digital, pemodelan kakuatan lookalike, anu sacara signifikan naekeun kinerja iklan akuisisi. sareng retarget dina alat sélulér sareng peuntas.

Mésér tina Tweet

Twitter ogé nguji a tombol mésér langsung langsung dina aliran, kamajuan anu pikagumbiraeun pikeun profesional ecommerce. Ieu henteu ngan ukur pikaresepeun kusabab gampang dianggo, éta ogé saé kusabab konsumen tiasa nyimpen inpormasi pamayaranana dina Twitter aman sareng henteu kedah ngalebetkeun inpormasi pikeun unggal toko anu aranjeunna hoyong bisnis.

twitter-mésér-ti-tweet

Ieu mangrupikeun léngkah awal pikeun fungsionalitas ngawangun urang kana Twitter pikeun ngajantenkeun balanja tina alat sélulér gampang sareng gampang, mudah-mudahan malah pikaresepeun. Pamaké bakal kéngingkeun aksés kana nawaran sareng dagangan anu aranjeunna henteu tiasa kénging dimana-mana waé sareng tiasa nindak dina éta aplikasi Twitter langsung pikeun Android sareng ios; anu ngajual bakal kéngingkeun cara énggal pikeun ngarobah hubungan langsung anu aranjeunna ngawangun sareng pengikutna kana penjualan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.