Twitter: Autofollow dumasar kana Lokasi

tweetadder

Janten umum sareng média komunikasi, bisnis tiasa ngamangpaatkeun Twitter numuwuhkeun patalimarga ritel lokalna - langkung gampil tibatan anu dipikiran. Pangguna Twitter duanana aktip sareng vokal ngeunaan dimana aranjeunna sareng naon anu aranjeunna laksanakeun. Ku nuturkeun pangguna Twitter anu aktip sacara régional, perusahaan anu ngandelkeun bisnis lokal tiasa ningkatkeun patalimarga langsung ogé nguatkeun mérekna online.

Realtors, toko lokal, bar, klub, agén asuransi… atanapi bisnis sanés anu ngajalankeun bisnis dumasar lokasi geografis tiasa nguntungkeun tina nuturkeun sareng ngembangkeun hubungan sareng pangguna Twitter di lingkungan bisnisna. Mangpaat tambihan nyaéta jalma-jalma ieu sering ngabagi poto, pidéo sareng apdet - henteu ngan ukur dina Twitter, tapi sapanjang jaringan sosial sareng aplikasi sanésna.

tweetadder-lokal-search

Tweet Adder bakal mendakan pangguna twitter dumasar lokasi dina jarak 10 mil, 25 mil, 50 mil, atanapi 100 mil ti kode pos naon waé, impor, kirim otomatis kieu. Tweet Adder parantos mendakan éta dugi ka 56% bakal nuturkeun anjeun deui - nyayogikeun kasempetan pikeun aranjeunna ngamimitian hubungan jaringan anjeun. Ogé, aranjeunna tiasa ngawitan ngaréspon sareng bahkan ngédit deui apdet anjeun!

Panyingkepan: Éta tautan afiliasi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.