Kumaha Pinuh Ngungkit Twitter Pikeun Acara Salajengna

propésional acara twitter

Salah sahiji Obrolan Twitter anu kami resep pisan ilubiung nyaéta Ngahontal atom urang #AtomicChat. Éta mangrupikeun obrolan anu parantos dihasilkeun, anu parantos direncanakeun sakitar sababaraha topik pamasaran dina Twitter anu kajantenan unggal Senen jam 9PM Est. Iraha waé kuring ilubiung, kuring teras-terasan resep kana Twitter anu sampurna salaku média pikeun acara ieu.

Abdi sanés ngan ukur jalma anu yakin yén Twitter saé pikeun acara. Julius Solaris, panulis ti Média Sosial pikeun Acara (ebook gratis!) percaya éta ogé hebat sareng anjeunna ngahijikeun infographic inpormatip ieu tentang kumaha carana ngagunakeun Twitter pangsaéna upami anjeun hiji acara profésional. Profesional acara nganggo Twitter pikeun seminar, upacara penghargaan, peluncuran produk, konvensi, konperénsi, acara olahraga, acara dagang, festival, sareng paméran.

Twitter mangrupikeun alat anu kuat pikeun ahli acara. Infographic ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun suksés ngagunakeun Twitter pikeun pamasaran acara, PR, palanggan, riset sareng penjualan. Julius Solaris, Panulis tina Média Sosial pikeun Acara.

Infographic nyayogikeun sababaraha saran anu hadé ngeunaan kumaha carana suksés ngagunakeun Twitter pikeun layanan palanggan acara, pamasaran acara anjeun, ngatur reputasi acara anjeun, kéngingkeun wawasan, ngabantosan dina penjualan, miluan nalika acara, sareng kéngingkeun tanggapan acara. Kuring ogé pikir éta média anu saé pikeun live tweeting naon anu lumangsung dina acara éta! Infographic ogé nyayogikeun statistik (sakedik 69% Acara Perencana nganggo Twitter pikeun acara na!) Sareng sababaraha tips anu hadé pikeun tatakrama Twitter sareng prakték pangsaéna.

Pastikeun maca ebook gratis Julius dina Média Sosial pikeun Acara!

twitter-pikeun-eventprofs-1-638

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.