Ngagunakeun Twitter pikeun Akuisisi Timah

Fitur anu pangsaéna tina Twitter salaku média komunikasi nya éta idin basis. Anjeun teu kedah nuturkeun kuring sareng kuring henteu kedah nuturkeun anjeun ... henteu sasalaman, teu aya persetujuan, teu kedah campur tangan. Upami, ku sababaraha alesan, kuring ngahina anjeun atanapi SPAM ka anjeun ... atanapi anjeun ngan saukur bosen kana tweet abdi, anjeun tiasa henteu nuturkeun. Teu aya anu raoseun cilaka - henteu cilaka, teu salah.

bulan ieu, Angkatan Laut Vét bakal némbak 1,000 pangguna online online. Ieu jaringan sosial pikeun Samaun anu dipimilik sareng dioperasikeun ku Samaun. Nalika pendapatan mimiti ngaleuwihan biaya sareng biaya ngamimitian dibayarkeun, kami ngarepkeun ngajantenkeun NavyVets.com perusahaan nirlaba - kalayan sadaya pendapatan dipulangkeun ka Amal Veteran.

Email TwimailerPikeun ngajaga biaya anu murah, kuring ngajalankeun anggaran leutik pisan iklan bayar-per-klik sareng sacara organik promosikeun situs saloba-gancangna.

Tadi wengi kuring ngalakukeun hal anu rada béda, kuring nambahan a NavyVets Twitter akun, nambihan feed kagiatan kana akun Twitter anu ngamangpaatkeun Twitterfeed, teras salajengna milarian sareng nuturkeun Angkatan Laut Angkatan Laut dina Twitter!

Mangrupikeun padamelan anu peryogi waktos, tapi saatos sababaraha waktos kuring mendakan sareng nuturkeun sakitar 40 Angkatan Laut Samaun dina Twitter. Ieu ngirimkeun aranjeunna pesen sareng inpormasi kuring supados aranjeunna tiasa mariksa profil Angkatan Laut Vets. Seueur jalma anu kuring nuturkeun balikeun, nganjang ka jaringan Navy Vets, sareng ngalamar kaanggotaan! Éta sanés metoda anu paling gampang pikeun kéngingkeun kalungguhan, tapi éta duanana épéktasi sareng henteu ngairitasi saha waé janten kuring yakin éta suksés!

Sababaraha Alat Twitter Tambahan

Email anu anjeun nampi nalika aya anu nuturkeun anjeun dina Twitter mangrupikeun tulang anu bulistir. Batur dina Twitter ngancik kuring ka Twimailer. Anjeun ngaganti alamat email Twitter anjeun ku alamat email Twimailer sareng voila! Tingali gambar di belah katuhu. Anjeun nampi email anu seueur inpormasi kalayan poto, inpormasi profil, tweet panganyarna, ogé tautan gancang pikeun nuturkeun, meungpeuk atanapi ngalaporkeun pangguna pikeun SPAM.

Kusabab tweets umum sadayana tiasa diaksés ku pamilarian, sigana ieu cara anu hadé pikeun usaha - henteu ngan ngaréaksikeun ka konsumén - tapi sacara proaktif nyambung ka prospek ogé!

Naha anjeun ngagaduhan produk atanapi jasa anu anjeun badé promosikeun? Sababaraha alat pikeun Twitter bakal ngawalon upami kecap konci disebatkeun sareng / atanapi daérah géografis spésifik ditangtoskeun. Jigana ieu tiasa rada ngaganggu - sukur aranjeunna ogé nawiskeun mékanisme milih-kaluar. Kuring nyobian Tweetlater bari lami deui, tapi teu hasil. Kantun nuturkeun akun twitter mangrupikeun cara anu hadé sareng sepi tina nuding akun kana pamariksaan anjeun.

Ieu datamining sareng éta téhnik anu cukup kasohor pikeun kéngingkeun petunjuk ngalangkungan sumber data. Datamining Twitter tiasa janten cara anu saé pikeun anjeun milari petunjuk anyar dina Twitter ayeuna!

2 Komentar

  1. 1

    Naon saur anjeun waktos pikeun milarian pantes pikeun anjeun, Doug? Naha saur anjeun yén "panaliti Twitter" tiasa janten posisi mayar?

    Abdi hoyong terang terang hasilna tina prakarsa Naval ieu.

    • 2

      Hai Amy!

      NavyVets bakal janten nirlaba sareng mangrupikeun tanaga cinta pikeun kuring - Abdi hoyong gaduh situs Samaun anu leres-leres ngurus Samaun tibatan ngamangpaatkeun éta pikeun pendapatan iklan. Janten kuring henteu yakin pisan nilai naon anu kedah ditunda! Kuring yakin batur bakal mayar padamelan sapertos kieu!

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.