Tambahkeun Ikon Twitter kana Blog anjeun

milarian twitter

Kuring henteu nyéépkeun waktos sakumaha anu kuring pikahoyong dina Twitter, tapi leres-leres parantos netepkeun dirina salaku alat anu saé - kalayan seueur kagunaan anu béda. Salah sahiji kagunaan pikeun kuring nyaéta ngamangpaatkeun éta pikeun ngembarkeun tulisan kuring sacara otomatis janten saha waé pengikut kuring terang nalika kuring kantos nyebarkeun dina blog kuring. Éta sacara otomatis nganggo Twitter Updater Plugin pikeun WordPress.

Éta janten mainstream anu kuring mutuskeun pikeun nambihan kana koleksi kuring Ikon eupan, Email sareng Mobile dina sidebar kuring. Coba sakumaha anu kuring mendakan ikon, sanaos kuring henteu mendakan naon-naon dina net. Janten - kuring mutuskeun ngadamel sorangan:
twitter 100twitter 75twitter 50twitter 25

Ngarasa Luncat ka unduh sadayana Ikon Twitter komo file Illustrator mah biasa didesain. Kusabab kuring sanés seniman grafis, kuring henteu paduli dimana sareng kumaha anjeun nganggo éta atanapi upami anjeun ningkatkeun. Mugia, Twitter henteu ogé!

Kéngingkeun milik anjeun Kaos Kaos Twitter, Teuing!

16 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hai Douglas,
    Hatur nuhun pisan pikeun ngabagi ikon ieu. Éta ngan ukur anu kuring pilari pikeun ngarobih tina 'Twitter Boxes' anu kuring anggo dugi ka ayeuna.
    Kuring parantos nambihan ikon dina sidebar salah sahiji blog kuring sareng katingalina saé.
    Hatur nuhun sharing!

  3. 4

    Kuring nembé nambihan plugin ieu sareng sajabi ti henteu émut alamat email abdi anu kuring ngadaptarkeun akun twitter abdi (doh!) Éta tiasa dianggo sapertos ngubaran sakali kuring nempatkeun anu leres. Hatur nuhun.

  4. 5

    Cinta ikon! Saha anu terang, panginten anjeun ngan ukur nyiptakeun ikon Twitter anu énggal. Kuring kedah ningali naha kuring tiasa kéngingkeun ieu kana situs wéb anyar sateuacan diluncurkeun akhir minggu ieu.

  5. 6
  6. 7
  7. 8

    Doug, naha anjeun nginum pil anu sampurna? Cuz ieu ngan ukur SEMPURNA. Kuring ngan ukur mikir ngeunaan nambihan Twitter kana blog pribadi kuring sareng blog desain wéb kuring. Sareng BAM, ieu aranjeunna!

    Sakali deui, sapertos plugin Bentuk Kontak anjeun, alat anu luar biasa sareng mangpaat pisan.

  8. 10

    Wah, sampurna! Kuring ngan ukur Google pikeun milarian ikon twitter anu saé saatos nyerah milari naon waé dina twitter. Pagawéan anu saé, sareng kuring bakal nganggo ieu di sababaraha tempat sabab kuring gaduh sababaraha situs.

    Hatur nuhun pisan!

  9. 11
  10. 12
  11. 13

    Nuhun, Doug. Ayeuna ngamimitian situs di Blogger sareng kuring milarian ikon Twitter anu keren, halaman ieu muncul dina puncak hasil. Nuhun, deui, sareng anjeun pastikeun kuring bakal biasa di dieu, situs ieu mangrupikeun inpormasi sareng sumber daya.

    Manny

  12. 14
  13. 15
  14. 16

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.