Twitter nyaéta Mesin Milarian Anyar Kuring

milarian twitter

Abdi ayeuna nuturkeun 341 jalma dina Twitter. Kuring ngahubungi Twitter sareng nyungkeun aranjeunna ngaktipkeun 'auto-follow'. Éta hartosna upami anjeun nuturkeun kuring, kuring sacara otomatis nuturkeun anjeun. Éta sanés fitur anu didokumentasikeun ogé teu aya dina panganteur pangguna ... tapi aya anu ngawartosan ngeunaan éta, janten kuring nyungkeun éta sareng Twitter kalayan marahmay ngaktipkeunana.

Aya seueur diskusi dina wéb ngeunaan Twitter sareng meureun éta atanapi meureun teu be a runtah of waktu.

Nalika pakakas komunikasi sareng téknologi anyar nembongan ngalangkungan wéb sering aya parobihan dina panggunaan éta, panginten, henteu diantisipasi ku panyipta na. Ngan ayeuna kuring sadar yén kuring ngagunakeun Twitter salaku Search Engine, sareng kumaha kuring dianggo salaku Search Engine ku batur. Sigana kuring yén Twitter antukna tiasa nyandak sakedik tina sababaraha téknologi sanés - panginten conto régional nyaéta ChaCha, mesin pencari anu dikuatkeun ku uteuk.

ChaCha henteu acan kantos nampi nu pangsaéna pers - sareng kuring leres-leres henteu kantos ngartos naon kasus bisnis éta. Milarian panyokong manusa sigana mah éfisién pisan. Sareng panginten éta ... upami anjeun perusahaan sareng sanés komunitas.

Kitu cenah, kaunggulan Twitter salaku search engine luar biasa. Kuring parantos ngurilingan diri ku ahli bisnis, babaturan sareng kolega anu kuring resep bagikeun sareng diajar ti. Kuring ngahargaan aranjeunna sacara mandiri, aranjeunna sanés jalma asing di tungtung wéb. Sareng salaku jumlah jalma anu kuring mimiti nuturkeun parantos langkung ageung - kitu ogé kualitas sareng jumlah réspon anu kuring nampi nalika kuring ngirim patarosan.

Nalika kuring naroskeun ngeunaan éditor poto online, dua urang langsung némbalan Aviary. Nalika kuring naroskeun a Slideshare alternatif (aranjeunna parantos turun pisan akhir-akhir ieu), kuring nampi henteu kirang ti belasan réspon. JEUNG, kuring sanggup ngabales sareng 'ngepaskeun' patarosan kuring pikeun leres-leres mendakan solusi anu leres. Kalayan Twitter, Abdi tiasa nyaring pamilarian, kéngingkeun opini, sareng rekomendasi gancang-gancang kuring tiasa ngencét sababaraha hasil dina Google.

Upami anjeun prihatin nuturkeun seueur teuing dina Twitter, panginten anjeun tiasa mikirkeun éta ku sudut pandang anu sanés. Twitter nyaéta Search Engine énggal kuring.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug, saatos maca tulisan anjeun, kuring ngan ukur ngadaptarkeun. Sanajan kitu, batur geus ngagunakeun ngaran pamaké kuring, jadi kuring kudu ngarobah éta. Hiji-hijina masalah nyaéta, kuring masih henteu terang kumaha carana janten pengikut atanapi kumaha nuturkeun batur. Ngaran pamaké abdi dratananone. Dupi anjeun kersa nambihan abdi kana daptar pengikut anjeun? Hatur nuhun, Doug.

  3. 4
  4. 5

    Anjeun ayeuna tiasa nganggo ChaCha ngalangkungan Twitter. Pindah ka http://www.twitter.com/ChaCha jeung nuturkeun twitter. Teras upami anjeun ngalakukeun pesen langsung (d ChaCha) kalayan patarosan, anjeun bakal nampi pesen langsung kalayan jawaban anjeun. Aranjeunna parantos nyambungkeun jasa 242242 jawaban téks kana Twitter.

  5. 6

    Abdi pasti cara anu sami… Meureun Social Searching ulang. Twitter bakal ngaganti SEO ... Éta bakal jadi my ékspérimén - coba milarian blog abdi 😛

  6. 7

    Ngan ayeuna kuring mimiti nganggo Twitter. A bit telat on bandwagon nu, tapi kuring pasti bisa ningali naha batur manggihan eta jadi mangpaat.

    Kuring miharep anjeun cageur, Doug.

  7. 8

    Douglas- Abdi ogé kipas twitter anu ageung. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun komunikasi dina snippét sakedik anu mangrupikeun hakekat naon anu anjeun pikirkeun atanapi bagikeun. Tambih Deui, Twitter pinuh ku pamula anu pinter sareng peminat wéb. Abdi henteu acan nguping ngeunaan turutan otomatis, tapi éta mangrupikeun fitur anu saé! Hatur nuhun pikeun babagi hiji éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.