Daptar Shortcuts Keyboard Twitter

Jalan pintas Twitter

Nalika kuring mimiti ngamimitian program kira-kira dua puluh taun ka pengker, kuring ngagaduhan batur sapagawean anu mangrupikeun arsiték anu maju sareng pangembang genius. Unggal waktos kuring ngahontal sareng panangan katuhu kuring, anjeunna bakal ngasongkeun hal ngeunaan mahluk beurit ditumpurkeun. Vérsi na teu leres sacara politis sareng sering dibungkus ku sababaraha kecap cabul anu teu aman pikeun dianggo ... tapi kuring nyimpang. Dua puluh taun ka hareup, kuring masih gumantung kana beurit.

Kitu cenah, kuring gaduh apresiasi anu luar biasa pikeun jalma anu diajar sareng resep jalan pintas. Ngan saukur aya hal anu ajaib ngeunaan nonton batur épisién pikeun ngalaksanakeun tugasna bari henteu teras-terasan némpél beurit na. Kalayan jocks keyboard anu dipasang di unggal rohangan gelap unggal platform média sosial, anjeun terang yén éta ngan ukur waktos sateuacan panganteur pangguna na dioptimalkeun janten, di luar tina nyandak inuman énergi salajengna sareng sapotong pizza, jari-jari na henteu kedah sesat jauh tina keyboard maranéhna.

Ieu mangrupikeun daptar pintasan keyboard pikeun dianggo dina situs Twitter:

Twitter Keyboard Shortcuts Graphic

Sareng ieu aranjeunna diserat upami anjeun hoyong nyonto éta:

Jalan pintas Aksi Twitter

  • n = Tweet anyar
  • l = resep
  • r = balesan
  • t = Retweet
  • m = Pesen Langsung
  • u = akun bisu
  • b = akun blok
  • lebetkeun = buka rinci Tweet
  • o = ngalegaan poto
  • / = milarian
  • cmd-lebetkeun | ctrl-enter = ngirim Tweet

Jalan pintas Twitter Navigasi

  • ? = ménu keyboard pinuh
  • j = Tweet salajengna
  • k = Tweet saméméhna
  • rohangan = halaman ka handap
  • . = ngamuat Tweet anyar

Pintasan Keyboard Timeline Twitter

  • g sareng h = Kala waktos bumi
  • g sareng o = Momen
  • g sareng n = tab Bewara
  • g sareng r = Sesebutan
  • g sareng p = profil 
  • g sareng l = suka tab
  • g sareng i = tab daptar
  • g sareng m = Pesen Langsung
  • g sareng s = Setélan sareng karusiahan
  • g sareng anjeun = angkat ka profil batur

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.