10 Kasalahan Twitter

10 kasalahan twitter

Salaku jalma anu ngatur satengah belasan akun Twitter (pribadi, buku, perusahaan, blog sareng komunitas), kuring kedah henteu satuju sareng # 8 dina infographic ieu. Kuring ragu kana Samaun Angkatan Laut dina @navyvets akun twitter hoyong nguping ngeunaan Blogging Perusahaan di @corpblogging… Sareng teu aya anu hoyong nguping rants politik kuring dina akun pribadi kuring!

Twitter, sapertos platform anu sanés, mangrupikeun cara sanés pikeun jalma komunikasi sareng jalma sanés. Sareng aya sababaraha prakték Twitter anu teu disarankan sareng gagal éta, sanaos aranjeunna tiasa diragukeun bahkan pikeun Twitter, bahkan langkung ngarusak nalika leres-leres dilakukeun di tempat umum. Janten upami anjeun kabeneran ngadamel salah sahiji tina 10 kasalahan ieu tina pangadilan (anu amis DashBurst kolaborasi jeung Jenis Maple) dina tweet anjeun atanapi bahkan langkung parah di jalanan, punten lirén langsung!

Kuring ngahargaan cutatan inspirasi périodik (# 7) tweet pikeun motivasi ogé!

10 Kasalahan Twitter

4 Komentar

  1. 1

    Kuring henteu ningali lepat sareng sababaraha poin. Ieu mangrupikeun cara jalma-jalma dina kahirupan nyata. tapi aranjeunna henteu kalakuanana sapertos kieu di Twitter.

  2. 2

    Hatur nuhun pikeun masihan kuring iman yén sababaraha jalma anu ditunda ku paripolah ieu sapertos kuring! hehe kuring ngaku kuring masih ngora sareng curmudgeonly, tapi kuring henteu tiasa salami kahirupan kuring ningali kunaon jalma henteu nyandak waktos janten sakedik sadar diri ngeunaan sababaraha hal ieu. Nyebatkeun khusus kedahna kana tanda petik inspirasional (anu dihaja) anu sampah agama sareng spiritualis na ngajantenkeun kuring ngaregepkeun nalika aya dina feed.

  3. 3

    Teu satuju sareng # 1 sareng # 7, sadayana nganggo Twitter kusabab alesan anu béda, sareng jalma gaduh pilihan pikeun henteu nuturkeun, tapi sacara umum daptar na anu saé

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.