10 Kasalahan Twitter

10 kasalahan twitter

Salaku jalma anu ngatur satengah belasan akun Twitter (pribadi, buku, perusahaan, blog sareng komunitas), kuring kedah henteu satuju sareng # 8 dina infographic ieu. Kuring ragu kana Samaun Angkatan Laut dina @navyvets akun twitter hoyong nguping ngeunaan Blogging Perusahaan di @corpblogging… Sareng teu aya anu hoyong nguping rants politik kuring dina akun pribadi kuring!

Twitter, sapertos platform anu sanés, mangrupikeun cara sanés pikeun jalma komunikasi sareng jalma sanés. Sareng aya sababaraha prakték Twitter anu teu disarankan sareng gagal éta, sanaos aranjeunna tiasa diragukeun bahkan pikeun Twitter, bahkan langkung ngarusak nalika leres-leres dilakukeun di tempat umum. Janten upami anjeun kabeneran ngadamel salah sahiji tina 10 kasalahan ieu tina pangadilan (anu amis DashBurst kolaborasi jeung Jenis Maple) dina tweet anjeun atanapi bahkan langkung parah di jalanan, punten lirén langsung!

Kuring ngahargaan cutatan inspirasi périodik (# 7) tweet pikeun motivasi ogé!

10 Kasalahan Twitter

4 Komentar

  1. 1

    Kuring teu ningali salah dina sababaraha titik. Ieu ngan cara jalma behaving dina kahirupan nyata. tapi aranjeunna henteu kalakuanana dina Twitter.

  2. 2

    Hatur nuhun pikeun masihan kuring iman yén sababaraha jalma anu ditunda ku paripolah sapertos kuring! hehe Kuring ngaku kuring bisa jadi ngora jeung curmudgeonly, tapi teu bisa pikeun kahirupan kuring ningali naha jalma teu butuh waktu pikeun jadi saeutik leuwih timer sadar ngeunaan sababaraha hal ieu. disebatkeun husus kudu indit ka (well intentioned) quoters inspirational nu agama jeung spiritualist sampah ngajadikeun kuring cringe lamun nembongan dina feed a.

  3. 3

    Teu satuju sareng #1 sareng #7, sadayana nganggo Twitter pikeun alesan anu béda-béda, sareng jalma-jalma ngagaduhan pilihan pikeun henteu nuturkeun, tapi sacara umum éta daptar anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.