Saha anu Retweet Me?

retweet

Sababaraha dinten terakhir jalma parantos naros ka kuring, kumaha kuring terang saha anu nga-retweet kuring? Nalika jalma-jalma nganggo fitur retweet dina Twitter, éta gampang pisan. Login kana Twitter tiasa pencét Retweet dina navigasi sisi-katuhu. Kolom katilu nyaéta Tweet anjeun, Retweeted sareng nyayogikeun anjeun daptar sadaya Tweet anjeun anu parantos di-retweet ogé saha anu ngalakukeun éta.

anu retweet

Aya ogé hiji API nelepon pikeun néwak data retweet pikeun tweet anu dipasihkeun. Retweeting mangrupikeun kagiatan anu pantes dilacak… upami aya anu ngamajukeun kontén anjeun, anjeun ngagaduhan pangacara kanggo anjeun atanapi mérek anjeun. Éta jalma anu anjeun henteu ngan ukur hoyong nuturkeun, tapi batur anu anjeun pikahoyong ngudag hubungan anu langkung jero!

sponsor: Twitter mangrupakeun cara anu saé pikeun narik sajumlahing bola panon kana pesen pamasaran anjeun - tapi kaseueuran jalma henteu terang naon anu aranjeunna laksanakeun sareng tungtungna henteu kéngingkeun réspon nanaon. Boh aranjeunna henteu gaduh seueur pengikut, atanapi aranjeunna ngirimkeun pesen anu salah dina waktos anu salah atanapi ngadamel salah sahiji atanapi langkung tina puluhan kasalahan fatal. Klik di dieu diajar kumaha gampang sareng étika numuwuhkeun Twitter anjeun ieu.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Hai réncang, nalika kuring mencét kana tweet kuring anu aya di bagian anu Di-Tweet ulang Ku Batur, éta henteu ngagaduhan daptar saha waé anu nga-Tweet deui sapertos biasana. Aya ideu naha? atanapi kumaha kuring tiasa ningali saha éta?

    • 4

      Kuring maca yén éta panginten tiasa diéstét ulang ku jalma-jalma anu anjeun henteu nuturkeun sareng jalma anu mayungan tweetna

  4. 5
  5. 7

    wow naon anu kurang ajar.
    leungitkeun beurat, mandi, potong janggot jahat anjeun, sareng anu paling penting, lirénkeun omong bodo anu kurang ajar sapertos anu langkung parah sareng anu langkung parah, pasang di online. Kurang ajar éléh

  6. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.