Naha Twitter dina Saluran Palayanan Anjeun Acan?

dasar twitter

Upami kuring nyauran perusahaan anjeun nganggo keluhan atanapi patarosan, ngan ukur perwakilan palanggan anjeun anu nguping kuring. Upami kuring naros di Twitter, sanajan kitu, 8,000 pengikut kuring ngadangukeun kuring… sareng jalma-jalma anu retweet ngalegaan pemirsa kana jaringanna. Twitter gancang-gancang janten faktor demokratisasi ka palanggan anu hoyong waleran.

Naha anjeun ngupingkeun Twitter? Twitter sanés modél atanapi perusahaan ... éta média komunikasi anu épéktip. Anjeun teu kedah ilubiung (salain ti ngaréspon), tapi anjeun kedah pastina henteu maliré kana saluran penting ieu.

Salesforce nembé ngaluncurkeun integrasi Twitter dina awan jasa aranjeunna (aranjeunna ogé gaduh integrasi média sosial sanés). Naha anjeun terang yén anjeun tiasa ngawaskeun Twitter sareng Awan Layanan Salesforce, ngalegaan usaha palayanan anjeun?

Wilujeng sumping di dunya anu kantos nyambung, teras-terasan, aya opini, dina konsumén anu ngalih. Ieu palanggan anu ngartos yén aranjeunna ayeuna ngagaduhan kakuatan. Aranjeunna ayeuna ngaharepkeun langkung ti ngan ukur produk atanapi jasa ti anjeun. Aranjeunna ngaharepkeun hubungan anu dina istilah anu sami. Aranjeunna ngarepkeun janten pusat dunya anjeun. Sareng anjeun kedah nempatkeunana di ditu. Anjeun kedah janten perusahaan palanggan.

Sahenteuna kuring bakal nyarankeun pakan ti a Pilarian Twitter.

One comment

  1. 1

    média sosial geus euweuh hiji sual naha, tapi kumaha. Hatur nuhun pikeun nyarankeun kami salaku alat ngadangukeun sareng papacangan.

    Lauren Vargas
    Manajer Komunitas di Radian6
    @VargasL

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.