Twitter sareng Pidéo, Sapertos Kécap Kacang sareng Jelly

panggunaan tv twitter

Tangtosna telepisi mangrupikeun média tradisional anu mantep, tapi nalika urang nambihan paripolah layar kadua sigana kuring yén sababaraha média sosial langkung saé tibatan anu sanés. Antara Facebook sareng Twitter, kuring ningali seueur paguneman anu dilakukeun dina Facebook tibatan dina Twitter. Tapi dina Twitter, kuring ningali seueur deui tulisan anu tiasa atanapi henteu mingkaran terlarang.

Upami kuring resep kana televisi, kuring henteu yakin kuring hoyong aktipitas paguneman atanapi debat - janten Facebook henteu saé pisan pikeun kuring. Ogé, éta kapercayaan kuring yén hashtags parantos dilebetkeun pisan kana paripolah pangguna Twitter. Télévisi nginpokeun sorangan ka hashtag ... kalayan seueur acara sareng iklan ayeuna dibarengan ku hashtag unik nalika anjeun nonton.

Janten… naha aya paripolah pangguna Twitter anu ngajantenkeun aranjeunna langkung caket kana televisi? Atanapi éta ngan saukur masalah média sedeng nyalira langkung saé pikeun paripolah layar kadua? Kapercayaan kuring nyaéta anu terakhir! Jalan anu mana waé, teu aya ragu aya hubungan ageung antara duaan.

Nyandak urang kertas bodas sareng infographic sasarengan, kami mendakan yén pangguna Twitter langkung resep nonton TV sareng dina posisi janten pangaruh dina kaputusan batur nalika ngeunaan patarosan "naon anu kuring nonton salajengna?" Aranjeunna ogé langkung gampang dipilari pikeun opini dina TV, sareng aktipitas pisan dina rohangan éta. Sasak Gavin, IPSOS

Ieu infographic IPSOS. Pastikeun pikeun ngaunduh whitepaper, Pangaruh Twitter: Ngartos Peran Twitter dina Paripolah TV, pikeun detil tambahan.

twitter-tv-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.