TxTFi: Aktipkeun Shopify Reordering Ngalangkungan Téks

Pesen Téks SMS Toko Pesen

Pesenan deui ngalangkungan otomatis pesen téks langkung mirah sareng langkung épéktip dina kéngingkeun urutan anu kadua atanapi katilu tina basis pelanggan anjeun anu aya. Motong sadayana sora - hayu konsumén Anjeun mesen dimana sareng kumaha aranjeunna raoseun langkung raoseun. Kalayan TxTFi keur Shopify, anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon. Éta sadayana otomatis. Ngan ukur diatur sareng hilap deui. 

Pesenan SMS pikeun Shopify

TxTFi nyolok kana Shopify sacara otomatis sareng ngahontal konsumén anjeun ngalangkungan pesen téks otomatis pikeun nawiskeun pamundut anu lembut pikeun mesen deui, ngalangkungan pesen téks. Dina gilirannana, palanggan anjeun tiasa nyusun urutanna sareng nambihan barang dina paguneman pesen téks éta. 

Sakali réngsé, TxTFi ngahasilkeun tautan pikeun ngamungkinkeun para nasabah lebet kana halaman Checkout Shopify anjeun anu aya. Anu kedah dilakukeun ku palanggan nyaéta mayar lengkep – éta waé. Sadaya prosés pamayaran sareng urutan tetep jalan sapertos ayeuna.

Témplat Pesen Pesen SMS pikeun Shopify

TxTFi SMS Pesenan Fitur sareng Manpaat

  • Mobile Hungkul - Palanggan teras-terasan dina perjalanan. Pesenan téks ngajantenkeun saderhana, gancang, gampang pikeun aranjeunna, sareng anjeun
  • pinuh otomatis - TXTFi Bot sapinuhna berinteraksi sareng palanggan anjeun — sapinuhna otomatis, teu kedah dibimbing atanapi diawasan.
  • panginget - Otomatis mariksa-ka palanggan anu teu résponsip; ngamungkinkeun para pelanggan kamampuan pikeun nyetél tindak lanjut.
  • Pesenan Sababaraha Produks - TXTFi Bot tiasa sacara gampang nanganan salah sahiji atanapi sababaraha produk dina urutan.
  • Pesen sasar - Sacara otomatis diteken dumasar kana inventarisasi, langganan, opt-out.
  • Gampang Checkout - TXTFi nganggo Checkout pituin Shopify anjeun, sateuacan ngeusian sadaya detil. Konsumén ngan mastikeun pamayaran.

Ngadaptarkeun TXTFi

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina TXTFi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.