Pereskeun Dina Sababaraha Pengunjung Anyar sareng Tynt

tynt

Sadayana milari cara pikeun ngungkit lengkep konténna, anu Martech Zone henteu béda-béda. Seueur pamiarsa anjeun bakal maca kontén anjeun teras nyalin sareng némpelkeun corétan pikeun dikirim ka batur atanapi lebetkeun kana tulisan nyalira. Tynt mangrupikeun jasa anjeun tiasa sacara gampang masang anu ngadeteksi salinanna sareng nambihan URL anjeun kana eusi anu disalin. Nalika anjeun nempelkeun kontén di tempat sanés… voilà… eusi anjeun ditempelkeun sareng tautan deui kana situs anjeun.

Ieu video anu hébat ngajelaskeun jasa Tynt:

Tynt nyarioskeun kakawasaan tautan ngeunaan SEO. Upami aya anu némpelkeun konténna sareng nyebarkeun, anjeun ngagaduhan link anu saé deui kana situs anjeun. Kuring anggap ieu henteu kunanaon - tapi kuring leres-leres ningali langkung seueur kanyataan yén aya tautan anu disayogikeun pikeun pamiarsa pikeun ngeklik email sareng lokasi sanés.

Dina sasih kamari, Tynt parantos mendakan yén kontén kuring disalin 703 kali, sareng jumlah pengunjung anu dihasilkeun nyaéta 4. tambahan 330 tautan anyar anu didamel pikeun konténna - dina klien email, tulbar paramban, sareng dokumén sanés (henteu sadayana pikeun manpaat SEO ... tapi meureun sababaraha!). Statistik ieu henteu cekap pikeun liar, tapi seueur pikeun layanan saderhana ieu. Minimal, kuring resep kanyataan yén kuring kéngingkeun kiridit nalika jalma nyalin eusi abdi sareng ngirim ka jaringanna.

Tynt ogé nyayogikeun sababaraha laporan lengkep ngeunaan kontén naon anu disalin sareng ditempelkeun - ieu tiasa janten berharga nalika anjeun ngamimitian nalungtik eusi naon dina situs anjeun anu populér. Nguji nyalira - salin sababaraha eusi tina tulisan ieu teras salin kana email.

Hiji catetan terakhir ... Abdi henteu émut kumaha kuring mendakan Tynt ... tapi kuring yakin salah sahiji babaturan atanapi pamiarsa kuring nyaritakeun ngeunaan éta sareng kuring hilap saha! Upami éta anjeun ... wartosan kuring sareng kuring bakal ngamutahirkeun tulisan ieu ku kiridit.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.