The Letterpress, Tipografi, sareng Fiksi Pulpa

video tipografi

Sanaos kuring geek téknologi waktos-ageung, kuring resep pisan nyitak. Padamelan munggaran kuring di luar Angkatan Laut mangrupikeun tukang listrik di The Virginian-Pilot. Abdi resep bau tinta dina kertas - panginten éta sababna kuring resep pisan maca sareng resep buku heuras. Ieu pilem saé hébat ngeunaan seni leungit tina Letterpress. Abdi henteu kantos damel di Letterpresses tapi seueur réréncangan anu ngalakukeun éta kuring damel sareng di Koran.

Ieu tempat ngamimitian tipografi! Tiis teuing. Kontras pilem éta sareng WarTypeFonts, katingal kana épolusi fon salami jaman, sacara kronologis sareng grafik kagambar ngaliwatan perang:

Sutradara, Carlos Florez, ngagaduhan pidéo anu langkung luhur anu langkung saé ditingali dina situs na.

Sareng katingal sanésna dina panggunaan tipografi (PERHATOSAN: Bahasa Dewasa) ngaliwatan pilem:

Sareng pidéo endah ieu anu disebat The Child ku Alex Gopher (kapendak dina Blog Desain Kreatif David Airey):

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.