Tumpukan Tech Pamungkas pikeun Pemasar Anu Luhur

Tumpukan Marketing

Di 2011, pengusaha Marc Andreessen kasohor nyerat, parangkat lunak ngadahar dunya. Ku sababaraha cara, Andreessen leres. Pikirkeun sabaraha alat parangkat lunak anu anjeun anggo unggal dinten. A smartphone tunggal tiasa gaduh ratusan aplikasi perangkat lunak di dinya. Sareng éta ngan ukur hiji alat leutik dina saku anjeun.

Ayeuna, hayu urang nerapkeun ideu anu sami kana dunya bisnis. Perusahaan tunggal tiasa nganggo ratusan, upami henteu rébuan, solusi parangkat lunak. Ti mimiti kauangan dugi ka SDM sareng penjualan, unggal jurusan gumantung kana téknologi dina sababaraha kapasitas. Éta janten integral pikeun ngalaksanakeun bisnis di dunya ayeuna.

Pamasaran henteu bénten. Seueur tim pamasaran modéren ngandelkeun sababaraha jinis solusi parangkat lunak-salaku-layanan (SaaS) pikeun ngamajukeun kolaborasi antar-tim, ngatur proyék anu teras-terasan, sareng ngalacak kinerja kampanye. Tapi kalayan langkung 7000 produk SaaS ngan ukur dina rohangan pamasaran, tiasa sesah misahkeun éta must-haves ti saé-saé.

Dina tulisan ieu, kuring bakal ngabahas persis mana solusi parangkat lunak anu teu integral tina tumpukan tech pamasaran anjeun sareng kunaon. Tambih Deui, kuring bakal bagikeun sababaraha conto khusus di sapanjang jalan.

Naon ari Tumpukan Pemasaran?

Syaratna tumpukan pamasaran ngarujuk kana kumpulan pakakas parangkat lunak sareng téknologi anu dianggo ku para pemasar pikeun ngalaksanakeun padamelanna. Éta ragrag dina kaayaan payung anu langkung ageung tumpukan tech anu sering dianggo ku ahli IT pikeun ngalebetkeun bahasa pamrograman sareng kerangka pikeun pamekaran aplikasi.

Tumpukan pamasaran hakékatna mangrupikeun daptar solusi anu wajib aya anu nguatkeun tim anjeun pikeun ngalakukeun padamelan anu pangsaéna. Alat-alat ieu mangrupikeun integral pikeun naekeun efisiensi, ngabina kolaborasi, sareng ningkatkeun komunikasi. 

Kumaha Ngawangun Ultimate Tech Tech Stack

Ayeuna, aya parangkat lunak ampir sakabehna. Cara kuring ningali éta, aya dua jinis pakakas SaaS: must-haves jeung saé-saé.

Parabot anu kudu aya nyaéta anu penting pikeun ngajalankeun fungsi padamelan anjeun. Anu saé-saé ogé, ngan ukur saé anu gaduh. Éta panginten tiasa ngabantosan anjeun langkung kreatif atanapi teratur, tapi mungkin waé pencét tujuan anjeun tanpa aranjeunna.

Penting pikeun ngajaga tumpukan pamasaran anjeun langsing. kunaon? Kusabab parangkat lunak mahal. Mahal pisan. Usaha tiasa nyéépkeun rébuan dolar dina lisénsi parangkat lunak anu henteu dianggo upami henteu sacara ati-ati nimbangkeun pakakas anu diperyogikeun. 

Salaku tambahan, gaduh seueur teuing produk SaaS tiasa ngabingungkeun sareng nyusahkeun tetep teratur. Parangkat lunak disangka ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang, henteu sesah. 

Dihandap ieu, anjeun bakal mendakan daptar alat SaaS anu kedah-gaduhna pikeun tumpukan tech pamasaran anjeun:

Management Hubungan customer

Manajemén hubungan pelanggan (CRM) software dirarancang pikeun ngabantosan usaha numuwuhkeun hubungan sareng ngawangun hubungan sareng palanggan anu aya sareng calon na. 

Kaseueuran alat CRM bertindak salaku basis data anu nyimpen inpormasi palanggan sareng interaksi. Dina alat éta, pangguna tiasa ningali sadaya sajarah hubungan sareng konsumén, ogé inpormasi anu aya hubunganana sareng penawaran penjualan anu ayeuna nuju aya.

Parangkat lunak CRM utamina dianggo ku penjualan, pamasaran, sareng tim éksékutip. 

Tim penjualan ngandelkeun CRM pikeun ngatur inpormasi anu aya hubunganana sareng prospek sareng kasempetan. Eksékutip nganggo sapertos kitu, pikeun tetep ningali kana pendapatan sareng pipa penjualan. Dina sisi pamasaran, CRM gunana pikeun nyukcruk kalungguhan anu mumpuni sareng kasempetan. 

CRM penting pisan pikeun nyéépkeun celah antara tim pamasaran sareng penjualan sareng ngahontal keselarasan anu langkung saé dina hiji organisasi.

Conto CRM

Aya ratusan alat CRM anu béda dina pasaran. Ieu sababaraha standout:

  • Salesforce - Salesforce mangrupikeun panyayogi parangkat lunak CRM berbasis awan kanggo bisnis sadaya ukuran. Sanaos CRM mangrupikeun inti tina panawaran Salesforce, perusahaan ngagedékeun lini produkna pikeun kalebet layanan palanggan, otomatisasi pamasaran, sareng solusi dagang. Kalayan ampir 19% total pangsa pasar, Salesforce ngadominasi rohangan CRM. Sareng alesan anu saé - platform konsistén luhur-dipeunteun diantara pangguna sareng panaliti pikeun kamampuan awan anu mantep, utamina nalika ngeunaan rohangan perusahaan.

kontak Highbridge pikeun Pitulung Salesforce

Salesforce CRM

  • Kirang Ngaganggu CRM - CRM Kurang Ngaganggu dirancang khusus pikeun usaha alit anu meryogikeun alat saderhana tanpa sadaya bél sareng peluit. Éta lempeng kana intina, sareng anjeun tiasa nyarios, "kirang ngaganggu"!

Ngadaptarkeun CRM Kurang Ngaganggu

Kirang Ngaganggu CRM

Manajemén proyék

Parangkat lunak manajemén proyék ngamungkinkeun tim pikeun ngalancarkeun komunikasi, ngatur alur kerja, sareng ngajaga tab dina inisiatip proyék ayeuna, sadayana dina tempat anu sami. 

Biasa pikeun para pemasar damel di lingkungan kolaborasi anu utamina dumasar-proyék. Henteu masalah disiplin pamasaran anu anjeun damel dina jero, alat manajemén proyék penting pisan pikeun tetep teratur sareng ngalacak kamajuan proyek. 

Seueur solusi dina kategori ieu ogé bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun alur kerja khusus pikeun padamelan sadidinten / mingguan, ngabantosan anjeun tetep dipertanggungjawabkeun pikeun tenggat waktos anu bakal datang. Ieu ngabantosan pisan upami tim anjeun damel lengkep atanapi sabagian jauh.

Conto Software Manajemén Proyék

Manajemén proyék mangrupikeun pasar anu rame, kalayan seueur solusi dina harga anu bénten-bénten. Conto diantarana:

  • asana - Asana mangrupikeun leyuran manajemén proyék anu dinilai paling luhur pikeun bisnis sadayana ukuran. Alat na nawiskeun sababaraha fitur manajemén tugas anu ngamungkinkeun kolaborasi sareng kustomisasi. Asana ngadukung produktivitas tim ogé padamelan masing-masing, ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaropea aliran tugasna nyalira sareng nyumbang kana inisiatif tim. Pangguna bahkan tiasa ngawangun tugasna kana kalénder, ngajantenkeun gampang ningali naon anu kedah sareng iraha.

Coba Asana Gratis

Manajemén Proyék Asana

  • Salah - Wrike mangrupikeun pakakas manajemén proyék anu diwangun ku fitur tingkat perusahaan pikeun usaha dina modeu hyper-pertumbuhan. Sanaos Wrike nawiskeun seueur integrasi kelas perusahaan, solusina masih berfungsi pinuh pikeun pasar tengah sareng usaha alit ogé.

Ngamimitian Gratis dina Wrike

Manajemén Proyék Wrike

Dina 2016, perusahaan ngalegaan lini produk na pikeun kalebet Wrike kanggo Pemasar, alat anu dirancang khusus pikeun niru alur kerja pamasaran umum. 

Wrike for Marketers diposisikan sacara unik pikeun ngabantosan tim pamasaran tetep teratur sareng ngaéksekusi prakarsa umum sapertos nyiptakeun kontén, manajemén acara, sareng peluncuran buka-ka-pasar. Alatna bahkan nyayogikeun témplat proyék pikeun ngabantosan anjeun ngamimitian.

Automation Pamasaran

Parangkat lunak otomasi pamasaran ngabantosan tim pamasaran ngajadikeun otomatis alur kerja anu aya hubunganana sareng generasi kalungguhan, postingan média sosial, sareng kagiatan pamasaran email. 

Kumisan ti kauntungan hemat waktos anu jelas anu disayogikeun sareng jinis alat ieu, parangkat lunak otomatis pamasaran ogé ngabantosan pikeun ngadamel olahtalatah khusus pikeun kampanye anu sanés tanpa kedah usaha manual. Kampanye ieu tiasa disiapkeun pikeun dijalankeun waktos, sanaos anjeun henteu aya pikeun ngatur éta.

Conto Automasi Marketing

Éta ilahar pikeun alat otomatis pamasaran tiasa digabungkeun sareng téknologi sanés kana hiji platform anu lengkep. 

  • HubSpot - HubSpot mangrupikeun platform pertumbuhan anu populér anu ditujukeun pikeun nyayogikeun usaha ku penjualan, pamasaran, sareng alat layanan palanggan anu diperyogikeun pikeun hasil. HubSpot's Marketing Hub mangrupikeun maturan otomatisasi platform anu ngarah kana platform. Alatna ngagaduhan lega kamampuan anu aya hubunganana sareng generasi kalungguhan, pamasaran email, sareng analitik.

Ngamimitian kalawan Hubspot

Hubspot Marketing Hub

  • MailChimp - Naon anu dimimitian ngan ukur jasa pamasaran email janten janten platform automation pamasaran sadayana-dina-hiji pamasaran MailChimp anu diarahkeun kana usaha leutik. 

Ngadaptarkeun Mailchimp

Email Marketing Mailchimp

MailChimp pikaresepeun pikeun bisnis leutik kusabab rencana harga anu fleksibel.

Aya modél gratis anu nyayogikeun sadaya fungsi otomatis pamasaran dasar pikeun usaha dina tahap awalna. MailChimp bahkan nawiskeun rencana bayar-pikeun-anjeun-tim pikeun tim anu ngan ukur ngarencanakeun ngagunakeun pakakasna kadieu-kadieu.

Alat Optimisasi Search Engine

Parangkat lunak optimasi mesin pencari (SEO) didamel pikeun ngaktipkeun usaha ningkatkeun peringkat pamilarian organik sareng janten langkung mendakan. 

Pakakas SEO nyayogikeun rupa-rupa fitur anu manpaat pikeun ngabantosan para pemasar ngalaksanakeun panilitian kata kunci, ngawangun backlinks, sareng ngalaksanakeun audit kontén wéb anu parantos aya pikeun ningkatkeun kamekaran digital sacara gembleng. Seueur solusi ieu ogé ngagaduhan kamampuan analisis internal anu ngabantosan pangguna ngalacak sareng ngukur pangaruh tina usaha SEOna.

Tumpukan pamasaran anu paling épéktip ngadukung pasukan pamasaran anjeun pikeun nyandak kaputusan sacara percaya diri. Salaku SEO, penting pisan pikeun kuring pikeun aksés ka alat panalitian keyword sapertos Semrush, alat wangunan link sapertos Ahrefs, sareng alat analitik sapertos Google atanapi Adobe Analytics. Sagalana sejenna pikaresepeun pikeun gaduh, tapi teu perlu.

Liam Barnes, Spesialis SEO Senior di diréktif

Conto Parangkat Lunak SEO

Warta anu saé. Anjeun teu kedah janten ahli pikeun terang kumaha ngungkit parangkat lunak SEO. 

Seueur solusi parangkat lunak SEO anu intuitif sareng gampang dianggo, bahkan pikeun anu ngamimitian. Di sisi anu sanésna, aya alat SEO canggih di luar sana ogé anu meryogikeun kamampuan perangkat lunak téknis langkung seueur. Éta sadayana gumantung kana tujuan naon anu anjeun milari ngalangkungan milarian organik!

  • Ahrefs - Ahrefs nawiskeun rangkeian alat SEO kalayan rupa-rupa kamampuan kalebet panilitian kata kunci, pelacak pangkat, pangwangunan link, sareng ngalaporkeun. Ieu mangrupikeun produk sadaya-dina-hiji anu dirancang pikeun ngabantosan para pemasar sareng ahli SEO sadaya tingkat pangalaman naekeun rangking patalimarga organik na.

Mimitian Percobaan Ahrefs Anjeun

Ahrefs SEO Platform

Ahrefs dimimitian salaku utamina alat backlink; Nanging, tawaran anu dimekarkeun na parantos ngirangan perusahaan salaku pamuter utama dina rohangan SEO. Upami anjeun peryogi alat SEO halaman anu sederhana anu henteu (ampir) sadayana, Ahrefs panginten janten pilihan pikeun anjeun.

  • Lancah SEO ScreamingFrog urang - ScreamingFrog mangrupikeun agénsi pamasaran milarian anu dikenal di Inggris pikeun produk SEO Spider na. SEO Spider mangrupikeun crawler wéb anu populér dianggo pikeun ngalaksanakeun audit SEO téknis jero. Ngagunakeun alatna, para pemasar mendakan tautan rusak, alihan Inok, mendakan duplikat eusi, sareng seueur deui. Solusi SEO Spider ngalayanan fungsi anu khusus pisan anu paling aya hubunganana sareng SEO teknis. Alat ieu pangsaéna dianggo dina kombinasi sareng alat SEO sadayana-sapertos, sapertos Ahrefs. Upami anjeun nembé dina hal téknis, ScreamingFrog nawiskeun versi gratis anu masih ngagaduhan fungsionalitas dasar auditing.

Unduh Screaming Frog SEO Spider

Manajemén Media sosial

Alat média sosial nyayogikeun fungsionalitas anu ngamungkinkeun pangguna ngajadwalkeun tulisan, ngaksés analytics pangguna anu maju, sareng ngawaskeun sebutan mérek ... pikeun sawatara ngaran. 

Ieu tiasa mangpaat pisan pikeun agénsi atanapi perusahaan langkung ageung anu ngajalankeun sababaraha propil média sosial sakaligus. Tulisan tiasa dijadwalkeun sababaraha dinten atanapi minggu sateuacana, masihan anjeun kamampuan nyéépkeun langkung seueur waktos dina strategi kréatif tibatan medarkeun unggal tulisan sacara manual.

Conto Manajemén Média Sosial

Sababaraha alat sosial sadayana aya dina hiji fungsi anu seueur, sedengkeun anu sanésna khusus pikeun platform atanapi fokus kana hiji fitur khusus, sapertos monitoring média sosial. Hayu urang tingali sababaraha conto:

  • bertunas Sosial - Sprout Sosial mangrupikeun alat sihir sadaya-kanggo-hiji pikeun manajemén média sosial. Solusi na nyayogikeun sadayana fitur pikeun pangguna anu kalebet pos otomatisasi, analisis papacangan granular, sareng pelaporan kinerja.

Mimitian Percobaan Sosial Sprout Gratis

Sprout Sosial - Manajemén Média Sosial

Sprout Sosial dipikaterang ku panganteur anu ramah-pangguna sareng kamampuan ngalaporkeun anu maju. Upami pamasaran média sosial mangrupikeun supir panghasilan utama pikeun bisnis anjeun, Sprout ogé pantes dimodalan.

  • Hootsuite - Hootsuite mangrupikeun platform manajemén média sosial populér anu dirancang pikeun individu sareng usaha sagala ukuran. Alat na nawiskeun fitur biasa sapertos penjadwalan pos, ogé fitur anu langkung maju sapertos dasbor anu tiasa disesuaikan, manajemén iklan sosial, sareng analitik intél bisnis.

Nyuhungkeun Demo Hootsuite

Manajemén Média Sosial Hootsuite

Pembeda utama Hootsuite? Harga na meujeuhna. Bahkan aya tingkat gratis anu ngamungkinkeun kamampuan ngajadwalkeun terbatas. Upami tim anjeun hoyong solusi anu langkung hemat biaya éta masih hanca fungsina, Hootsuite mangrupikeun pilihan anu padet.

System Management eusi

Sistem manajemén kontén (CMS) nyayogikeun fungsionalitas pikeun ngatur, nyimpen, sareng nyebarkeun kontén digital. Ieu kalebet téks, gambar anu dirarancang, video, audio, sareng sadaya asét digital sanés anu nambihan kana pangalaman halaman wéb. A CMS ngamungkinkeun anjeun host sadaya eusi ieu tanpa kedah ngawangun kode anyar tina corétan.

Upami tim anjeun tujuan pikeun nyieun kontén anyar sacara rutin, maka solusi CMS mangrupikeun kabutuhan. Kaseueuran alat CMS ogé nawiskeun fungsionalitas SEO tambahan anu ngajantenkeun langkung gampang ngaoptimalkeun kontén pikeun milarian organik - anu tiasa ngabantosan ngajantenkeun langkung mendakan. 

CMS Conto

Milih CMS anu pas pikeun bisnis anjeun tiasa janten rumit sabab alatna kedah lancar ngahijikeun sareng infrastruktur halaman wéb anjeun. Kabeneran, seuseueurna solusi manajemén eusi dirarancang pikeun ngalakukeun éta. Dihandap ieu, anjeun bakal mendakan dua pilihan populér:

  • Hubspot CMS Hub - Sakumaha didadarkeun di tadi, HubSpot mangrupikeun panyayogi parangkat lunak pikeun tim pamasaran, penjualan, sareng layanan palanggan. Penawaran CMS HubSpot mangrupikeun pilihan populér pikeun seueur tim pamasaran kontén. Fitur anu kasohor kalebet panulis kontén, éditor téks anu beunghar, sareng dasbor ngalaporkeun anu mantep.

Nyuhunkeun a Hubspot CMS Demo

Hubspot CMS

Kusabab platform HubSpot parantos sumping sareng solusi internal sanés sapertos CRM sareng otomatisasi pamasaran, ieu mangrupikeun pilihan anu pinter pikeun para pemasar anu hoyong produk sadayana. Salaku tambahan, HubSpot CMS ngamungkinkeun anjeun nyampur sareng pertandingan Fitur. Upami anjeun hoyong nampi blog anjeun dina platform anu sanés, tapi tetep nganggo CMS HubSpot pikeun halaman badarat halaman wéb anjeun, anjeun tiasa.

  • WordPress - WordPress mangrupikeun sistem manajemen kontén open-source. Parangkat lunak dianggo ku cara anu ngamungkinkeun pangguna masang rupa-rupa plugins sareng témplat pikeun ngarobih pungsionalitas sareng tampilan halaman wéb na.

Mimitian Loka WordPress

WordPress CMS

WordPress mangrupikeun salah sahiji pakakas CMS pangkolotna sareng seueur dianggo di pasar. Kalayan nyarios éta, éta ogé alat anu dijalankeun ku nyalira, anu hartosna anjeun masih kedah milarian panyadia wéb sareng nyiptakeun kode khusus supados tiasa jalan. 

Pikeun pamasar anu téknologi anu hoyong kasempetan kustomisasi anu teu aya tungtungna, WordPress bakal janten sahabat anjeun. 

Ngadamelna Anjeun

Penting pikeun dicatet yén daptar ieu bahkan henteu caket pisan. 

Upami anjeun jack sadaya perdagangan, anjeun panginten nganggo sadaya alat parangkat lunak ieu teras sababaraha; anjeun panginten ngagaduhan alat anu sanés anu tiasa dianggo pikeun tujuan anjeun. Upami peran anjeun difokuskeun kana fungsi hyper-spésifik, sapertos iklan digital, mungkin tumpukan pamasaran anjeun katingal langkung langsing. 

Hal anu hébat ngeunaan tumpukan téknologi nyaéta anjeun ngagaduhan kakuatan pikeun ngajantenkeun anjeun nyalira. Kalayan tip ieu dina émutan, anjeun tiasa heureut ngahartikeun pakakas anu paling penting anu bakal ngajantenkeun tim pamasaran anjeun suksés unik.

Parangkat lunak pamasaran ngan ukur kawasa ti jalma anu ngagunakeun éta. Papanggihan kumaha tim Diréktif tiasa ngabantosan bisnis anjeun manjangan tukang tumpukan tech anjeun pikeun nganteurkeun hasil pamasaran teangan anu serius.

Panyingkepan: Aya tautan afiliasi anu dianggo sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.