UltraSMSScript: Mésér SMS lengkep, MMS, sareng Platform Pamasaran Sora Kalayan API

UltraSMSScript - SMS, MMS, sareng Platform Pamasaran Sora

Ngamimitian strategi pesen téks tiasa janten prosés palaksanaan anu pikasieuneun. Percanten atanapi henteu, operator sacara umum manual bahkan ayeuna ... kirimkeun dokumen, jaga ingetan data sareng kabijakan privasi anjeun ditinjau, kaluar tina idin SMS. Kuring henteu nyobian ngirangan pentingna patuh kana média ieu, tapi hanjelu tina hijrah atanapi ngahijikeun leyuran SMS tiasa rada nguciwakeun pikeun pamasar anu sah, anu sah.

Prosés pikeun Pamasaran SMS cukup rumit biasana. Kaseueuran platform SMS, contona, leres teu komunikasi sareng ngahijikeun langsung sareng operator SMS. Biasana platform pamasaran atanapi komunikasi SMS anu komunikasi sareng jasa anu teras nyambungkeun ka gateway pesen anu teras ngirimkeun pesen ka operator.

Sedengkeun platform SMS tiasa endah, aranjeunna ngandelkeun gerbang pesen SMS pikeun sistemna tiasa dioperasikeun. Tina sudut pandang harga, éta hartosna anjeun mayar parangkat lunak anjeun, anjeun mayar biaya olahtalatah ka platform anjeun, anjeun tiasa mayar kanggo kéngingkeun langkung seueur kecap konci, teras aranjeunna mayar biaya olahtalatah ka gateway pesen. Biaya SMS tiasa gancang ngabeledug ... utamina kumargi konsumén nyoko kana SMS langkung sering pikeun berinteraksi sareng bisnis.

Dina akhir taun kamari, 48.7 juta konsumén bakal daék milih-milih nampi komunikasi SMS tina mérek karesepna. 70% konsumén panginten pamasaran SMS mangrupikeun cara anu saé pikeun usaha pikeun narik perhatian aranjeunna. 82% jalma nyarios yén aranjeunna muka unggal pesen téks anu ditampi.

Lauren Paus, 45 Statistik Pamasaran SMS Anu Konsumén Anjeun Hayang Anjeun Terang

Aya sababaraha gateway SMS anu mantap tur terjangkau di luar sana anu tiasa didaptarkeun sareng dianggo langsung ngalangkungan API anu mantep, kalebet Twilio, Plivo, Telnyx, SignalWire, Nexmo, Ytel, sareng Bandwidth. Platform ieu ngagaduhan perangkat pamekar perangkat lunak anu nyambungkeun ka API anu mantep pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun platform SMS atanapi integrasi anjeun kumaha ogé anu anjeun pikahoyong. Hanjakalna, sanaos kitu, éta peryogi kaahlian pangembangan, infrastruktur, sareng pangropéa anu mayeng.

UltraSMSScript: Mésér sareng ngaropea Platform Pesen SMS anjeun nyalira

Alternatif anu langkung murah pikeun ngembangkeun platform pesen SMS anjeun nyalira atanapi mayar biaya lisénsi bulanan ka platform online nyaéta mésér kode sareng ngajalankeunana kana infrastruktur anjeun nyalira. Ieu tiasa ngabantosan anjeun bangun sareng ngajalankeun langkung gancang ogé mastikeun platform anjeun patuh, aman, sareng stabil. UltraSMSScript mangrupikeun parangkat lunak labél bodas kalayan API anu tiasa anjeun mésér sareng masang diri anjeun teras nganggo salah sahiji gateway SMS pikeun. Teu aya biaya anu lumangsung sareng anjeun mayar biaya olahtalatah SMS langkung terjangkau kumargi anjeun damel langsung sareng gateway.

Fitur UltraSMSScript Kalebet

  • Kupon Hapé - Nyiptakeun Kupon Mobile anu éndah pikeun dikirim ka konsumén anjeun. Éta cara anu saé pikeun ngawangun basis pelanggan anu satia bari ogé ngahargaan palanggan anjeun ayeuna. Unggal kupon lengkep tiasa disaluyukeun sareng kalebet seueur setelan sareng fitur anu ngamungkinkeun anjeun fleksibilitas sareng kumaha anjeun hoyong nyetélna.
  • Q&A Bot SMS - Nyiptakeun patarosan SMS otomatis sareng réspon anu ditetepkeun ku SMS dina kecap konci. Anjeun tiasa nyiptakeun seueur patarosan dina sekuen anu dipikahoyong. Saé kanggo pangrojong pelanggan, kuis, ngumpulkeun eupan balik anu berharga, sareng numuwuhkeun daptar anjeun.
  • Kirim SMS Massa - Dina manah kampanye pamasaran SMS nyaéta kamampuan ngirim pesen SMS sacara ageung ka palanggan anjeun. Kirim ka 1 grup atanapi sababaraha kelompok sakaligus! Kirim pesen ka palanggan anjeun pikeun ngumumkeun poéna atanapi diskon anu anjeun hoyong promosikeun anu tiasa nyandak usaha masif.
  • Kata Kunci Mobile Unlimited - Kamampuh pikeun pangguna kalibet dina pamasaran kata kunci. Kata kunci sélulér mangrupikeun unsur kampanye pamasaran sélulér pikeun narik pasar target tertentu. Anjeun kéngingkeun aksés kana kecap konci anu taya! Jalma tiasa ngadaptarkeun pamasaran téks anjeun ku ngirim téks dina kecap konci.
  • Penjadwalan SMS ageung - Ngajadwalkeun pesen dina interval mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun konsumén moal poho ngeunaan anjeun. Skrip kami ngamungkinkeun anjeun gaduh kendali pinuh nalika pesen SMS dikirimi supaya anjeun tiasa ngajadwalkeun pesen sababaraha bulan sateuacanna.
  • Autoresponders - Saatos jalmi ngiringan daptar palanggan anjeun, otomatis kirimkeun aranjeunna pesen kustom deui. Anjeun ogé tiasa nyetél autoresponder pikeun sacara otomatis ngirim SMS deui ka palanggan saatos aranjeunna ngalanggan dina jadwal anu tos ditangtoskeun sapertos email otomatis dianggo.
  • Kirim MMS / Pesen Gambar - MMS mawa anu pangsaéna email sareng kadesek SMS kana komunikasi palanggan anjeun. Cét gambar lengkepna sareng média euyeub dina unggal telepon sélulér, kalayan tingkat kabuka-100% kabuka sareng waktos tanggapan gancang.
  • Obrolan SMS 2 Cara - Obrolan SMS 2 arah nyambungkeun anjeun atanapi departemén layanan palanggan anjeun ka konsumén sélulér anjeun, ngalangkungan SMS. Kumpulkeun eupan balik anu berharga sareng ngajantenkeun komunikasi sareng palanggan anjeun jalan 2 arah, sadayana ngalangkungan SMS nganggo antar muka messenger instan!
  • Sub-Akun - Naha anggota tim anu anjeun badé utusankeun damel dina modul anu béda dina platform sareng ngan ukur masihan aranjeunna aksés kana fitur khusus? Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku sub-akun kami!
  • Pesen ngulang deui - Kedah ngajadwalkeun serangkaian pesen sacara teras-terasan? Anjeun tiasa ngulang acara unggal dinten, mingguan, bulanan, sareng taunan sareng frekuensi acara anu dijadwalkeun (unggal dinten, unggal dinten ka-2, unggal dinten ka-5, saminggu sakali, unggal 2 minggu, jst.)
  • Kontes SMS - Nyiptakeun kontes SMS salaku cara pikeun milarian sareng ngahargaan palanggan anjeun ayeuna bari ogé ngagunakeunana salaku alat anu saé pikeun numuhkeun daptar anjeun. Teu aya anu langkung penting tibatan ngajaga palanggan anjeun bahagia sareng ngembang daptar anjeun dina waktos anu sami!
  • Kahayang SMS Ulang Tahun - Gampang ngumpulkeun ulang taun kontak anjeun nalika aranjeunna ngalanggan daptar anjeun. Teras, dina ulang taunna atanapi bahkan sababaraha dinten sateuacanna, sistem kami sacara otomatis bakal ngirim pesen téks ulang taun anjeun.
  • Integrasi Facebook - Kamampuh ngabagi pesen anjeun ka halaman Facebook anjeun! Nyebarkeun kecap sareng ningkatkeun partisipasi diantara fans anjeun anu masihan anjeun kamampuan pikeun ngalangkungan palanggan ku ngabagi pesen anjeun dina akun Facebook anjeun.
  • Stat Pangiriman SMS ageung - Tingali statistik lengkep sapertos # pesen anu suksés, # pesen anu gagal, alesan pesenna gagal, sareng ngamungkinkeun pangguna mupus palanggan naon waé tina daptar anu gagal nampi pesen.
  • Detil Kampanye Analytics - Lacak kampanye anjeun pikeun ningali langkung jero ngeunaan kecap konci anu ngalaksanakeun anu pangsaéna, log SMS lengkep, sareng palanggan énggal sareng langganan langganan salami waktos anu ditangtoskeun.
  • Widget Pendaptaran Situs Wéb - Ngidinan palanggan poténsial ngiringan daptar pamasaran SMS ngalangkungan formulir basis wéb anu ditempatkeun dina halaman wéb. Ieu nyayogikeun jalan sanés anu épéktip pikeun ngahontal sareng narik konsumén anyar.
  • Poll SMS - Nyiptakeun polling téks-pikeun-sora pikeun ngajaga palanggan anjeun aktipitas sareng resep kana naon anu anjeun nawiskeun ogé ngumpulkeun inpormasi anu berharga sareng kéngingkeun wawasan kana naon anu aranjeunna pikahoyong sareng diperyogikeun ti anjeun.
  • Pangwangun Kaca Splash Mobile - Sampurna pikeun pangguna anu hoyong ngadamel halaman nyalira nganggo video, gambar, atanapi HTML naon waé teras ngirim URL halaman-halaman éta ka daptar palangganna pikeun ditingali. Dilengkepan éditor HTML anu lengkep.
  • Panginget pasini - Jadwalkeun sareng ngirim panginget janjian ka konsumén anjeun mastikeun yén aranjeunna moal hilap kana janji anu aranjeunna angkat. Milarian kontak anjeun teras sacara gampang ngajadwalkeun SMS pikeun didamel ka aranjeunna.
  • Panyambung & Nyukcruk Tautan Panyungsi - Anjeun gaduh pilihan pikeun nyingetkeun tautan anjeun ngarah henteu nyandak seueur karakter dina pesen téks anjeun sareng ogé ngalacak sabaraha klik anu dilakukeun pikeun tautan anu ditingali pikeun ningali kumaha efektif pesen anjeun. Alat saeutik anu ngabantuan pisan!
  • Angka Lokal - Kumpulkeun eupan balik anu berharga sareng jantenkeun komunikasi jalan 2 arah sadayana tina nomer telepon anu dikenal lokal! Tambihkeun sababaraha nomer lokal kana rekening pangguna. Kirim pesen ti kumpulan nomer telepon pikeun nyepetkeun pangiriman atanapi ngalambatkeunana.
  • Tanda Email - Kéngingkeun peringatan email palanggan énggal nalika aya atanapi dina kasimpulan sadidinten. Ogé, kéngingkeun peringatan email kasaimbangan kiridit anu rendah janten anjeun bakal salawasna waspada iraha ngeusian kiridit anjeun.
  • Témplat Pesen - Simpen pesen SMS anu biasa atanapi sering dianggo janten anjeun henteu kedah ngalebetkeun deui pesen anu sami sababaraha kali. Kantun pilih mana témplat anu dianggo sareng sina ngeusian pesen pikeun anjeun.
  • Siaran Ti Telepon - Dina ngajalankeun? Teu aya masalah pisan! Anjeun bakal ngagaduhan kamampuan pikeun mésér kampanye pamasaran SMS anjeun ku pesen téks saderhana! Henteu kedah lebet kana akun anjeun pikeun ngatur prosés ieu.
  • Kodeu QR - Ngahasilkeun kode QR salaku cara pikeun sasak kampanye pamasaran offline anjeun ka média online. Parangkat lunak kami dilengkepan ku palanggan énggal sareng halaman wéb kode QR kode.
  • Bagikeun Kontak Anjeun - Kalayan fungsi segmenting grup urang, anjeun tiasa sacara gampil ngadamel grup dina daptar pamasaran téks anjeun. Ieu ngatur kontak anjeun kana sababaraha kelompok sareng ngamungkinkeun anjeun tetep teratur sadaya palanggan anjeun sareng ti mana asalna!
  • Panyiaran Sora - Siarkeun pesen sora ka kontak anjeun! Boh ngetik dina pesen sareng sistem bakal ngarobah téks kana sora, atanapi unggah pesen anjeun nyalira ngalangkungan file MP3. Cara anu hadé pikeun komunikasi sareng ngajaga kontak anjeun dina tawaran anjeun.
  • Unggah Daptar Palanggan Anjeun - Gaduh daptar SMS anu milih-milih ti tempat sanés anu anjeun badé hijrah? Disayogikeun anjeun gaduh ijin tertulis anu jelas ti palanggan anjeun yén aranjeunna sapuk nampi pesen ti anjeun, anjeun ogé tiasa unggah daptar anjeun. Kami parantos ngajantenkeun prosés éta gampang pisan!
  • Suratsora / Neruskeun Telepon - Suratsora sareng nelepon kamampuan diteruskeun. Boga pilihan pikeun nelepon anjeun langsung kana kotak sora, dimana anjeun tiasa ngadangukeunana di jero panel kontrol, atanapi neraskeun telepon anjeun kana nomer anu anjeun pikahoyong!
  • SMS kana Email / Email kana SMS - Kéngingkeun bewara email nalika aya anu ngirim SMS kana nomer online anjeun (SMS kana Email). Anjeun teras tiasa ngaréspon langsung kana email éta tina klien email anjeun, sistem bakal nyandak email éta, sareng ngirim sms deui (Email kana SMS). Alat anu saé sareng mangpaat pisan!
  • Nami sareng Nangkep Email - Boga pilihan pikeun ngumpulkeun nami sareng email ti palanggan énggal anu ngagabung kana daptar opt-in anjeun! Kumpulkeun nami pikeun ngaropea pesen SMS sareng email anjeun upami anjeun hoyong promosikeun ka aranjeunna ku kampanye pamasaran email.
  • Manajemén kontak - saderhana pisan ngagunakeun sistem manajemen kontak anu ngandung kontak / langganan anjeun. Milarian sareng atur sadayana palanggan anjeun di dieu.
  • Ganjaran Kasatiaan Kartu Punch SMS - Hilap éta kartu punch kertas kuno sareng sering salah tempat. Nawiskeun SMS "kartu punch" hadiah kasatiaan ka konsumén anjeun sareng ngawangun kasatiaan pikeun mérek anjeun pikeun ngajagi konsumén senang sareng datang deui.
  • Pembina Kios - Kios kasatiaan digital mangrupikeun alat canggih anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun tampilan kios anu gampang dianggo. Éta nyayogikeun palanggan anu aya di situs anjeun sareng tampilan anu ramah-pangguna - ngantepkeun aranjeunna gabung sareng klub sélulér, mariksa program kasatiaan, sareng mariksa statusna ayeuna.
  • API - Ngakses fitur paling inti tina platform UltraSMSScript ngalangkungan API. Ngahijikeun API UltraSMSScript kana aplikasi anjeun bakal ngamungkinkeun anjeun manjangkeun fungsionalitas platform kana aplikasi anjeun nyalira!
  • Integrasi Email - Upami candak email diaktipkeun, otomatis nambihan email kana jasa email paporit anjeun sapertos Mailchimp, aWeber, GetResponse, ActiveCampaign, atanapi Sendinblue! Sadayana ditata mulus di tukangeun layar.
  • Fax Online - Kirim sareng nampi fax antara UltraSMSScript sareng mesin fax! Migrasi manual, prosés offline faxing sareng ngajantenkeun dokumén faxing kana pangalaman parangkat lunak bari masihan bisnis langkung kalenturan kalayan ngalih tina perangkat keras warisan lami.
  • Opt-in Double - Kamampuan milih dua kali opsional anu upami diaktipkeun, jalma bakal kéngingkeun pesen téks tambahan anu naroskeun aranjeunna pikeun bales ku "Y" pikeun mastikeun langgananana. Dobel milih henteu wajib, tapi, disarankeun pisan dina kaayaan anu tangtu gumantung kana eusi pesen anu bakal dikirim.

Kanggo vérsi anu dikodekeun tina Naskah PHP, anjeun bakal nampi sadaya kode sumber pikeun ngamungkinkeun anjeun ngarobih elemen desain payun-akhir upami anjeun hoyong masihan tampilan naon sareng anu anjeun pikahoyong. Nanging, kaseueuran file back-end inti bakal disandikeun. UltraSMSScript kagunaan ioncube pikeun énkode sareng lisénsi file. Kaseueuran perusahaan hosting parantos gaduh ioncube loader dipasang sareng diaktipkeun kumargi ioncube mangrupikeun standar industri pikeun mayungan file anu sénsitip. Kanggo paket Level 4 & ULTRA tina skrip, anjeun bakal nampi 100% kode sumber sareng, tangtosna, anjeun nandatangan perjanjian anu henteu dijual deui anu nyatakeun yén anjeun moal ngajual deui skrip anu saleresna. 

Mésér UltraSMSScript Ayeuna!

Panyingkepan: Kuring nuju ngagunakeun tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.