Underwhelmed ku Fitur Overwhelming tina Google Wave

gelombang google

Kuring geus ngagunakeun Google Wave ayeuna salami sasih sasih. Nalika kuring mimiti nguping ngeunaan Wave, panginten éta sora siga anu pikaresepeun. Kuring teras nonton pidéo luar biasa panjang ngeunaan alat éta sareng kabéngbat ku kakuatan sareng poténsi naon anu sigana révolusi anu ditunda dina komunikasi online.

Saatos nyungkeun undangan sareng akhirna nampi aksés kana jasa kuring lalaunan ngamimitian nyokot konéksi ka babaturan sareng batur sapagawean anu ogé ngagaduhan aksés Google Wave. Pikeun alat komunikasi, éta ngajantenkeun langkung handap ngabantosan upami anjeun henteu tiasa nyarios sareng jalma anu rutin anjeun hubungan sareng unggal dinten.

Google Wave janji bakal nyayogikeun kasempetan pikeun ngatur acara, ngabagi komunikasi sareng dokumén anu disebarkeun sacara merata. Anjeun tiasa ngabagi poto, ide, pidéo, catetan, dokumén, sareng bahkan gim sadayana dina platform anu sami dina jandela pangotéktak anu aya.

Kanyataanna kuring masih teu ngalaman révolusi anu nyata dina komunikasi pikeun kuring sorangan. Panggunaan pangpanjangna anu kuring tingali ti Google Wave nyaéta kolaborasi anu kuring lakukeun sareng babaturan kuring anu nyerat pikeun salah sahiji blog kuring. Kami ngabagi tujuan, ideu, patarosan sareng strategi masing-masing dina gelombang anu tiasa dianggo kalayan saé.

Kuring masih ngantosan éta leres-leres berlepas. Jigana cara aranjeunna tiasa nempatkeun panggunaan kana overdrive nyaéta ampir ngagentos anu tos aya Gmail fungsionalitas kalawan Google Wave. Oh, sareng nalika aranjeunna nuju nyobian, pasang waé Google Dokumén jeung Google Ngobrol di ditu ogé. Meureun bahkan naburkeun tina Grup Google mawa ogé.

Kuring masih mikir Google Wave bakal merevolusikeun komunikasi online. Kuring ngan ukur pikir éta moal kajadian dugi ka pangkalan pangguna anu langkung lega sanggup dina platform sareng anu sanés Google jasa dilebetkeun atanapi dileungitkeun.

3 Komentar

  1. 1

    Jason, anjeun nembé nyimpulkeun dina sababaraha paragraf pondok, persis naon anu kuring karasa ngeunaan Google Wave. Abdi hoyong pisan ngarevolusi cara kuring damel, tapi kuring katinggaleun raos pisan.

  2. 2

    Jason, pos hébat! Exposing panongton di dieu ka téknolog leres tur pamakéan blogger urang Wave geus lila kaliwat. hatur nuhun!

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.