Dimana réstoran anu nyayogikeun Single?

SteakKadang-kadang kuring gaduh ideu samilyar dolar. Hanjakalna (atanapi kabeneran), kuring henteu kantos gaduh artos kanggo nanem modal ideu samilyar dolar mah. Kuring miharep aya anu nyandak kuring dina anu ieu.

Abdi kaleuwihan beurat. Mangrupikeun gabungan tina kabiasaan tuang anu goréng sareng gaya hirup cicing. Duanana kasalahan kuring. Sareng nalika kuring kaluar tuang, henteu dimana waé kuring angkat, ukuran porsi ageung. Komo upami kuring mesen sub sayuran alit, paling henteu 2 porsi. Naha anjeun terang rata-rata jasa Amérika di réstoran nyaéta ngeunaan kali 5 ukuran porsi normal? Aduh!

Abdi henteu kedah tuang sapiring piring tuang. Anjeun kedah ngaku ampir teu mungkin pikeun nyobaan ngitung sabaraha porsi anu leres-leres na piring .... hmmm

Janten ieu ideu kuring! Batur kedah ngamimitian réstoran anu disebut "Single Services". Pasti, urang tiasa dangdan nami, panginten "Une Assiette" dimana piring na ageung sareng porsi ngan saukur hiji. Kuring yakin aya sababaraha alesan naha ranté réstoran sapertos kieu bakal suksés:

  1. Jalma anu gendut sapertos kuring kedah angkat ka tuang siang pikeun nunjukkeun yén urang ngalakukeun upaya.
  2. Kirang tuangeun, harga anu sami! Éta kauntungan anu langkung ageung per pon.
  3. Kirang tuangeun, masak langkung gancang! Éta langkung seueur tabel anu dijual per jam.
  4. Upami kuring henteu angkat ka dinya pikeun tuang siang, jalma ceking di padamelan bakalan mekelan kuring supados aranjeunna nunjukkeun yén aranjeunna paduli. Jiga nalika aranjeunna naroskeun ka kuring naha kuring badé milampah jalan-jalan siang. 😉
  5. Perusahaan anu hoyong karyawan tuang séhat ngan ukur pesen ti réstoran sapertos kieu.

Tagline pikeun Une Assiette bakal gampang, leres? Abdi resep, "Nyingkahan Assiette ageung sareng Une Assiette!". Pikeun sing saha waé anu leres-leres nyandak ideu ieu sareng ngajalankeun éta, kuring bakal ngahargaan pas tuangeun kahirupan.

Punten kalebet cuci mulut.

14 Komentar

  1. 1

    Kuring ngagaduhan ide sapanjang garis anu sami sakali, ngan low-fat. Réstoran éta bakal disebut Jack Sprats. Kumaha waé, sigana mah éta moal hasil. Kuring, kuring bakal janten ranting upami kuring kedah ngajalankeun treadmill pikeun nguatkeun komputer.

  2. 2

    Hai, Abdi sareng anjeun ngeunaan ukuran porsi. Kuring henteu weruh naha réstoran panginten awéwé tuang sapertos tangan tani saatos dinten sibuk! Abdi resep porsi alit kalayan némpél gourmet.

    Anjeun tiasa ngaleutikan ukuran lambung ku porsi alit.

    Warta anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa latihan ngalangkungan 18 liang dina lapangan golf!

  3. 3
    • 4

      Jack,

      Anjeun leres pisan! Jujur, kuring bahkan henteu butuh gim ... ngan ukur bar gagak pikeun ngagaleuh butut kuring tina korsi sareng jalan-jalan. Abdi nuju damel. Sigana mah kuring beuki nyerat ngeunaan éta, beuki motivasi kuring pikeun ngalakukeunana.

      Thanks!
      Doug

  4. 5
  5. 6

    Unggal-unggal kuring ngadatangan Amérika Serikat kuring nempatkeun satengah batu dina waktos saminggu. Kuring damel di NY salami 3 minggu (dina judul peluncuran GBA) sareng aranjeunna ngagaduhan inuman bergas gratis sareng nalika kuring mesen sub ageung kuring ngagaduhan katingal lucu, éta katingali sareng kuring sumpah éta bakal tuang kulawarga 5!

    Abdi resep tuangeun tapi katuhu anjeun Doug na kusabab ukuranana ageung teuing ngabalukarkeun nubuat sorangan.

    Tapi kuring kedah nyarios yén kuring sono pisan ka Twinkies! Gusti aranjeunna pisan adiktif. Tapi roti anjeun nguseup, henteu aya roti kerak? ngeunaan naon éta?

    • 7

      Roti Crusty IS hésé pisan dipilarian! Émutan abdi Panera Roti nyaéta shot anu pang caketna ... supermarket ngan ukur nguseup.

      Jauhan ti Twinkies éta! Saur aranjeunna aranjeunna tiasa nyumputkeun rahasia mumi kuno!

  6. 8

    Abdi satuju pisan! Kuring kantos mikir ieu sababaraha kali nyalira tapi henteu pernah mikir gaduh réstoran anu lengkep didedikasikan pikeun porsi tunggal (ideu anu saé). Sareng anjeun dina halaman anu sami sareng kuring. Kuring henteu paduli upami réstoran ngabiayaan harga anu sami sareng hidangan parsial. Ngan pasihkeun kirang dahareun !!

  7. 9

    Douglas,

    Hurungna siga anjeun tiasa janten juru carios Subway salajengna, atanapi henteu. Serius, kuring dipikaterang ngepaskeun timbangan dina 30 pon langkung. Tapi kuring moal pernah tuang di réstoran anjeun. Abdi damel ngirangan beurat di bumi. Nalika kuring kaluar, éta sadayana angger kaluar panto. Kudu senang-senang wae.

    • 10

      Masalah kuring pikaresepeun unggal dinten, Lewis! 🙂

      Hiji masalah di dieu di Indy nyaéta kami jenuh réstoran ranté sareng supermarket. Abdi henteu tiasa mikirkeun 'toko sudut' kalayan tuangeun seger anu kuring tiasa nyandak tuangeun anu séhat pikeun masak wengi éta. Sareng - kalayan sadaya ranté, ampir teu aya réstoran khusus di sakitar.

      Abdi sono pisan ka réstoran Vegetarian anu hébat di Kulon anu mangrupikeun 'Mom & Pop' dimana anjeun tiasa kéngingkeun tuang enak kalayan porsi anu sedeng. Éta ogé henteu mahal.

      Éta mangrupikeun hal anu kuring ngan kedah ngegel pelor sareng motivasi. Punten cekap! Abdi tiasa ngalakukeun éta lamun kuring nyobian.

  8. 11

    Nalika diét Atkins mangrupikeun hal anu gedé, kuring ngagaduhan ideu pikeun réstoran karbohidrat. Éta bakal ngagaduhan piring sareng hayam, lauk, sareng steak tapi sanés kagorengan Perancis, anjeun bakal kénging iteuk wortel. Éta ngan ukur bakal nyayogikeun Diet colas, anggur, cai (henteu aya inuman anu raoseun gula). Sareng pikeun dessert, anjeun tiasa ngagaduhan buah anu dicampur sareng krim dikocok.

    Kuring ogé ngagaduhan ide, anu kuring pikir ayeuna dilakukeun, pikeun pelayaran diét. Anjeun nuju kana pelayaran, dimana sadayana sadayana-kalebet. Sareng éta ngan ukur ngagaduhan pangan anu séhat. Anjeun tiasa pendak sareng ahli nutrisi sareng pelatih sareng naha jumpstart atanapi ngajaga diét anjeun. Sigana mah liburan mangrupikeun waktos dimana jalma-jalma kasohor ku tuangeun, janten ieu bakal janten cara pikeun ngungsi bari teu nganggo rut.

  9. 12

    Kuring henteu kedah hariwang ngeunaan bagian anu langkung beurat di réstoran di tempat nempatkeun beurat b / c Kuring untung boga metabolisme anu cukup gancang. Nanging, tuang bagian kadaharan anu ageung teuing ngajantenkeun kuring teu kendat sareng ngantor. Kanggo méréskeun masalah ieu kuring sering nyungkeun piring tambahan, salah sahiji piring pembuka, sareng mindahkeun porsi katuangan kana piring ieu sareng tuang tina éta. Upami kuring masih lapar kuring tiasa nampi deui tina piring "porsi" kuring. Kuring ngan ukur nyéépkeun piring tuangeun anu kuring pasihkeun salaku piring piring sareng kuring mendakan anu sering gaduh cekap kanggo dicandak ka bumi sakitar sahenteuna hiji deui tuang.

  10. 13

    Cara séjén pikeun ieu jalankeun nyaéta nempatkeun televisi réstoran dina saluran satwa ... ieu kajantenan kuring di tempat Tai anu kuring hoyong uih. Henteu aya anu bakal maéhan napsu langkung gancang tibatan kudu ningali manuk rajawali dina bangkai siki nalika anjeun nyobian tuang ...

  11. 14

    Kuring saleresna ngagaduhan ideu anu hadé. Kuring dasarna miharep aya ranté waralaba nasional réstoran pangawas beurat. Abdi badé tuang didinya. Upami kuring tiasa angkat ka réstoran anu terang kumaha cara tuang tuangeun persis numutkeun kana sistem point anu disarankeun ku Weight Watcher, sigana nagara ieu tiasa kaleungitan rébuan pon menit.
    Kuring parantos kaleungitan sakitar 10 lbs dina Watchers Bobot ayeuna sareng kuring pikir yén upami aranjeunna ngagaduhan pilihan éta kuring bakal pésta ulang taun murangkalih kuring di dinya (nalika kuring ngagaduhanana) ambéh aranjeunna tiasa ngaraosan katuangan non-gajih atanapi gajih anu low salami pésta. teu aya deui permén & muih sareng hamburger lemak ti Mc Donalds, kuring ogé resep bagian barudak.

    pangalusna,
    Zulma

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.